ΚΟΥΙΖ

«Αυτοκράτορα» Κώωτση, έχεις υπόψη σου, ότι αυτή η «μπανανία» που διοικείς, διαθέτει ένα δημοτικό κολυμβητήριο, φτιαγμένο από τα χρήματα των «ιθαγενών» και το εκμεταλλεύονται και πάλι ιδιωτικά συμφέροντα; Μήπως «αυτοκράτορα» υπάρχει παράβαση καθήκοντος, εκτός αν οι νόμοι του εν λόγω κράτους εξαιρούν εσένα;
(230612)




Είπαν…

«Κώωτση, μήπως θα πρέπει να βάλεις τα "εξαπτέρυγα" στο τζιπ και να πάτε μια βόλτα που θα ισοδυναμεί με τη συνέλευση του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω;»
(230612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!

Ο δήμος Λουτρακίου άλλη μια φορά θα εκτεθεί και θα γελάει μαζί του το πανελλήνιο για την έτερη -και ισοδύναμη με την κύρια- φύση του Κώωτση, τα ψέματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press πανελλήνιας κυκλοφορίας κυριακάτικη εφημερίδα που θα κυκλοφορεί από το απόγευμα στην Ομόνοια και το Σύνταγμα, θα αποκαλύπτει τον Κώωτση να λέει ψέματα προβάλλοντας φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω εφημερίδα, λόγω των κάκιστων πρότερων χειρισμών αντίδρασης από τον Κώωτση και τους ανεγκέφαλους συμβούλους του, έρχεται να ρίξει μια ηχηρή και σκληρότατη κατραπακιά στο δήμο Λουτρακίου.
Πρόκειται για την εφημερίδα Real news της οποίας τα αρνητικά δημοσιεύματα για το παγκοσμίως γνωστό, καθαρό, ασφαλές νερό Λουτρακίου ουδέποτε αντικρούσθηκαν με σύνεση και μεθοδολογία. Γιατί αν είχε ακολουθηθεί μια τακτική από συγκροτημένους ανθρώπους, η πανελλαδικής κυκλοφορίας εβδομαδιαία εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα αναγκαζόταν να ανασκευάσει το αρχικό δημοσίευμά της και τουλάχιστον να πρόβαλε τη θέση και τα στοιχεία που διέθετε το Λουτράκι για το πολυτιμότερο αγαθό του. Αλλά, ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους συμβούλους του έχουν την αίσθηση ότι όλους μπορούν να τους εμπαίζουν και να τους εξαπατούν.
Έτσι, η εφημερίδα επέστρεψε στο Λουτράκι κι επισκέφθηκε το σκουπιδότοπο, απ’ όπου έλαβε φωτογραφίες για την παράνομη λειτουργία του, που εκθέτει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μετά αυτή την αποκάλυψη θ’ αρχίσει κι ο δήμος να στερείται περισσότερων πόρων λόγω επιβολής προστίμων για την παράνομη λειτουργία του σκουπιδότοπου.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ο αρμόδιος συντάκτης να απευθύνθηκε στον Κώωτση και να τον ρώτησε αν λειτουργεί και είναι εν ενεργεία ο σκουπιδότοπος με τον «αυτοκράτορα» ν’ αρνείται κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, ισχυριζόμενος ότι έχει ανασταλεί η λειτουργία του εδώ και πολύ καιρό.
Υπομονή, σε λίγες ώρες θα διαπιστωθεί πώς η εφημερίδα έχει προβάλλει τον εν λόγω θέμα. Αν ανταποκρίνονται και είναι πραγματικότητα οι πληροφορίες του loutraki-press για τα όσα ισχυρίσθηκε ι Κώωτσης, θα γελάσει ολόκληρη η Ελλάδα!
(230612)




ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ

Κάλπικες κι άνευ αντικρίσματος αποδείχθηκαν άλλη μια φορά οι δεσμεύσεις του Κώωτση και των «εξαπτέρυγών» του για επίλυση του μείζονος θέματος υδροδότησης του χωριού Σχίνου στα βόρεια του δήμου Λουτρακίου.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, για την αντιμετώπιση του προβλήματος και τη θάλασσα που παρ’ ολίγον να πιουν κάτοικοι κι επισκέπτες προηγούμενα Σαββατοκύριακα με την υπεράντληση, τη λύση έδωσε με την καταλυτική παρέμβασή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛΠ.
Μια παρέμβαση, που στηρίχθηκε στο λόγο και μόνον του προέδρου της εταιρείας Χαράλαμπου Δοσσαρά, εν αντιθέσει με τον Κώωτση που όχι μόνον δεν θέλουν να ακούνε το λόγο του, αλλά δεν εμπιστεύονται ακόμη και την υπογραφή του.
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι οριστικές διευθετήσεις, αλλά από σήμερα κάτοικοι κι επισκέπτες στο Σχίνο, θα μπορούν να απολαμβάνουν και να καταναλώνουν κατάλληλου πόσιμου ύδατος.
(230612)




ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

Γράφει ο conpater*

Είπε ΝΑΙ, όταν του σφύριξαν απ` την Ευρώπη να κόψει τις βλακείες για τα μνημόνια.
Είπε ΝΑΙ, στον Βαγγέλη Βενιζέλο όταν του είπε εξεταστικές γιοκ για τα μνημόνια.
Είπε ΝΑΙ, στον Φώτη Κουβέλη όταν του είπε πως Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης να μην μπουν στην νέα κυβέρνηση.
Είπε ΝΑΙ, για την Ντόρα Μπακογιάννη, όταν του "είπαν" πως έρχεται πίσω στο κόμμα.
Είπε ΝΑΙ, όταν του "είπαν" πως οι Βασίλης Ράπανος, Γιώργος Ζαννιάς, Γιάννης Στουρνάρας πρέπει να μπουν στην κυβέρνηση. Οι οποίοι μαζί με Λουκά Παπαδήμο και Κώστα Σημίτη έχωσαν από το φεγγίτη την Ελλάδα στο ευρώ, με τα αποτελέσματα να είναι τα γνωστά...
Άμα ήταν γκόμενα θα `χε γεμίσει ο κόσμος εξώγαμα!
Αυτός ο άνθρωπος, θα πει να διαπραγματευθεί τους όρους των μνημονίων που ο ίδιος έχει υπογράψει.!..
Αυτόν τον άνθρωπο, τον εμπιστεύθηκαν και του έδωσαν το δικαίωμα να κυβερνήσει!..
Το `παμε και το ξαναλέμε, αυτοί είμαστε, αυτοί μας αξίζουν

* Ο conpater, είναι φίλος αναγνώστης του loutraki-press.
(230612)




Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 θα συγκροτηθεί σε σώμα το Συμβούλιο της Διαρκούς Επιτροπής Περιβάλλοντος του δήμου Λουτρακίου.
(230612)
Return top