ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, αλήθεια με τους συμβούλους σου εξ Αγ. Θεοδώρων που εκβίαζαν αν δεν καρατομήσεις τον Δημήτρη Δέδε, εμείς θα παραιτηθούμε, που πήγε η μαγκιά τους; Τους έφερες βόλτα με νέες υποσχέσεις και με νέα ψέματα;
(130612)




Είπαν 1…

«Αλήθεια, ι Κώωτσης χθες στην περιφέρεια Πελοποννήσου είχε μεταβεί πρώτα ως μέλος του Δ.Σ. του Loutraki Tourism Organization και μετά ως δήμαρχος, το αντίθετο ή έχει την επάρκεια να ανταποκριθεί του δισυπόστατου ρόλου;»
(130612)




Είπαν 2…

«Κώωτση, γιατί ψάχνεις να μάθεις κι έχεις αναστατώσει τον κόσμο ποιος πληροφόρησε το loutraki-press για τη χθεσινή συνάντηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σταμάτα να διαμαρτύρεσαι και να κλαίγεσαι κι αν έχεις άντερα και τιμάς τα παντελόνια σου διάψευσέ το!»
Π. Η.
(130612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΑΝΙΚΗΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΟΥ «ΦΥΤΕΥΣΑΝ» ΜΕ ΜΠΕΤΟΝ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ

Στο βλάκα δεν είναι ανάγκη να βάλεις κέρατα για να τον καταλάβεις συνήθιζαν να λένε οι παλαιότεροι ημών. Τον καταλαβαίνεις αμέσως από τις βλακείες που κάνει κι όσα εκστομίζει…
Ο λόγος μ’ αφορμή την επιστολή που έστειλαν είκοσι έξι επιχειρήσεις κι έξι συνδικαλιστικές οργανώσεις προς το δήμο Λουτρακίου, ενώ την κοινοποίησαν και προς την Εισαγγελία Κορίνθου, προκειμένου να ξηλωθούν τα κολωνάκια που όχι απλώς τοποθετήθηκαν, αλλά «φυτεύθηκαν» και με τσιμέντο.
Δεν είναι μόνο ότι ο δήμος Λουτρακίου με τις υπηρεσίες του προχώρησε σ’ αυτή τη βλακώδη ενέργεια, αλλά επιπρόσθετα παρανομούν κιόλας. Όπως έχει αναγράψει το loutraki-press ι Κώωτσης με τα «εξαπτέρυγα» και την αυλή του νομίζουν ότι είναι ο «αυτοκράτορας» με την ακολουθία του και διοικούν κάποια «μπανανία» με τους «ιθαγενείς» της. Δεν εξηγείται αλλιώς να θες να διοικήσεις -εκ του αποτελέσματος προκύπτει όχι χρηστά- και να προβαίνεις στη μία παρανομία κατόπιν της άλλης.
Αυτό προκύπτει και από την από την εν λόγω επιστολή, που χαρακτηρίζει την εν λόγω απόφαση και πράξη αφελή, ενώ επισημαίνει και τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουν κάτοικοι κι επιχειρήσεις των εν λόγω δρόμων, δεδομένου ότι στερείται η δυνατότητα πρόσβασης σε πυροσβεστικά οχήματα, νοσοκομειακά, περιπολικά Αμέσου Δράσεως, πρόσβαση αναπήρων, προσέγγιση ιδιωτικών χώρων στάθμευσης, καθώς επίσης και τροφοδοσίας καταστημάτων και ξενοδοχείων.
Στην επιστολή τους οι είκοσι έξι επιχειρήσεις και οι έξι συνδικαλιστικού φορείς, αναφέρουν τα τρία άρθρα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που έχει διατελέσει την παρανομία η δημοτική αρχή.
Απορίας άξιο είναι τι κάνουν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς και ο αναπληρωτής του Κώωτση αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης οι οποίοι έχουν χρηματίσει στην Ελληνική Αστυνομία, ο δεύτερος μάλιστα και στην Τροχαία και κατά συνέπεια ξέρουν απ’ έξω κι ανακατωτά τον ΚΟΚ. Φαίνεται και είναι μάλλον προφανές ότι ο ανόητος ή οι ανόητοι που πήραν την απόφαση δεν μπήκαν ούτε καν στον κόπο να ρωτήσουν γιατί νομίζουν ότι όλα τα ξέρουν…

Η ανακοίνωση επιχειρήσεων και συλλόγων
«Σε παγκόσμια πρωτοτυπία ο δήμος Λουτρακίου προχώρησε στο κλείσιμο με σιδερένιους πασσάλους και μάλιστα με βάση μπετό, χωρίς τη δυνατότητα να αφαιρούνται, όλων των πεζοδρομίων της πόλης του Λουτρακίου.
Η αφελής αυτή ενέργεια εγκυμονεί κινδύνους για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στους πεζόδρομους διότι είναι αδύνατη η ελεύθερη πρόσβαση πυροσβεστικών, νοσοκομειακών οχημάτων όπως και η τροφοδοσία των καταστημάτων, η πρόσβαση αστυνομικών αυτοκινήτων, εξυπηρέτηση αναπήρων, εκτέλεση έργων, κ.λπ. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι λόγω κλεισίματος του πεζόδρομου υπήρχε νεκρός στη πόλη του Λουτρακίου.
Κύριοι της δημοτικής αρχής, κανένας νόμος δεν προβλέπει το κλείσιμο δρόμων ή πεζόδρομων. Αντίθετα μάλιστα ο νόμος προβλέπει με το άρθρο 18 του ΚΟΚ, παράγραφος 5 κατά λέξη: «Απαγορεύεται η κατάληψη επιφάνειας του πεζόδρομου εφόσον παρεμποδίζεται η είσοδος ή έξοδος οχημάτων άμεσης ανάγκης ή εξυπηρέτησης των παρόδιων», και προβλέπει στους παραβάτες της διάταξης του άρθρου αυστηρές ποινές.
Επίσης ο ορισμός του πεζόδρομου δίνεται στο άρθρο 2 του ΚΟΚ και είναι κατά λέξη: «Οδός που χρησιμοποιείται από πεζούς και για είσοδο - έξοδο οχημάτων από ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, παρόδιων ιδιοκτησιών όπως και για οχήματα εφοδιασμού ή έκτακτης ανάγκης.»
Επίσης στο άρθρο 34, παράγραφος 3 λέει κατά λέξη: «Απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων…»
Η δημοτική αρχή Λουτρακίου τοποθέτησε παράνομα σιδερένιους πάσσαλους και μάλιστα σε πεζοδρόμους που δεν είναι επίσημα χαρακτηρισμένοι, δηλαδή είναι δρόμοι!..
Επειδή οι επιχειρήσεις μας έχουν όπως όλες τα ίδια δικαιώματα επιφυλασσόμενοι για αποζημιώσεις λόγω προβλημάτων που δημιουργούνται από τη μη δυνατότητα πρόσβασης σ’ αυτές, παρακαλούμε να ξηλωθούν άμεσα όλοι οι μεταλλικοί πάσσαλοι, να φτιαχτούν ράμπες , να εξυπηρετούνται οι παρόδιοι κάτοικοι και να μας ορίζετε τις ώρες που μπορούμε να ανεφοδιαζόμαστε, να κάνουμε εργασίες κ.λπ. όπως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.»
Για την ιστορία οι επιχειρήσεις που υπογράφουν είναι οι: El Ninio, La Suerte, Κοπεγχάγη, Hotel Seaside, Café Gourmets, Πλώρη, Mini Markets Gifts, Hotel Mantas, Loutraki Café, Restaurant Paolo, Milky, Cayo Blanko, Pauls Etoile, The Clock, Mini Market, Corale, Δωδώνη, Ti Es Ti, Essense, Kafe Ksenia, Sax, Moustakas, Blue Horizon Market, Il Tramondo, Woodys. Από τους συνδικαλιστικούς φορείς υπογράφουν το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου, ο Loutraki Tourism Organization, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρακίου, η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών & Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Λουτρακίου και Γύρω Περιοχής, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος θα εκδώσει ανεξάρτητη ανακοίνωση.
(130612)
Return top