KOYIZ

Τί γίνεται και τι συμβαίνει με κάτι εικοσαχίλιαρα; Μυρίζει σκάνδαλο η υπόθεση; Δεν πρόκειται για παλαιές δραχμούλες, αλλά για ευρώ! (Δευτέρα η αποκάλυψη )
(080612)




Είπαν…

«Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτε. Θα βρεθούν κατηγορούμενοι στο σκαμνί, χωρίς όφελος, λόγω βλακείας και αλαζονείας! Αδυνατούν να αντιληφθούν και να εφαρμόσουν το γράμμα του νόμου, με συνέπεια να αυθαιρετούν και να προκαλούν τη μήνη των πολιτών.»
(080612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ!

Ι Κώωτσης με τους συν αυτώ, καθημερινά, κάνουν τα πάντα για να πείσουν ότι θεωρούν τη διοίκηση του δήμου και των φορέων του, προσωπική τους υπόθεση, προσωπική τους περιουσία, με συνέπεια να μην αισθάνονται την ανάγκη ότι πρέπει η δραστηριότητά τους να καλύπτεται από προηγηθείσες σύννομες αποφάσεις και στη συνέχεια να λογοδοτούν για τα πεπραγμένα τους.
Αυτές οι αρχές προϋποθέτουν και καλύπτουν την εύρυθμη λειτουργία μιας ευνομούμενης και χρηστής διοίκησης, που πρώτα και κυρίαρχα απ’ όλα τιμά και σέβεται τη ψήφο των πολιτών που την εξέλεξαν και την τοποθέτησαν στα ύπατα αξιώματα.
Αυτές οι προϋποθέσεις, μπορεί να συμβαίνουν οπουδήποτε αλλού, πλην φυσικά του δήμου Λουτρακίου υπό τη διοίκηση του μοναδικού κι ανεκδιήγητου Κώωτση. Ο λόγος για την αυθαιρεσία και την έλλειψη δισταγμού του Κώωτση να εξαπατήσει και να εμπαίξει το δημοτικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., παραπλανώντας το στην κυριολεξία κι ερχόμενος εκ των υστέρων να νομιμοποιήσει τις αυθαιρεσίες του.
Στο τέταρτο θέμα της σημερινής ημερήσιας διάταξης του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. αναφέρεται: «Ορισμός δικηγόρου για την αντίκρουση της ασκηθείσας αγωγής του δικηγόρου Γεωργίου Πέτρου κατά της εταιρείας».
Διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα τι αντιλαμβάνεται ο καθένας; Ότι η υπόθεση πρόκειται να συζητηθεί σε επόμενο διάστημα και η εταιρεία πρέπει να την αναθέσει σε δικηγόρο, προκειμένου να μελετήσει την υπόθεση και να αντικρούσει την αγωγή όταν θα έλθει η δικάσιμος.
Έλα, όμως, που ο «αυτοκράτορας» της αυθαιρεσίας δεν τα υπολογίζει αυτά, θεωρεί όλους τους πολίτες «ιθαγενείς», την πόλη «υποσαχάρια μπανανία» και πράττει κατά το δοκούν!
Η αγωγή συζητείτο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου, τμήμα Εργατικών Διαφορών, προχθές Τετάρτη, χωρίς προηγουμένως να έχει μπει ι Κώωτσης στη διαδικασία να ενημερώσει το σώμα και να πάρει απόφαση να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο προκειμένου να υπερασπισθεί τα συμφέροντα της εταιρείας που διοικεί και το κυριότερο είναι δημοτική επιχείρηση κι ανήκει σ’ όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του δήμου Λουτρακίου.
Ο ενάγων, προσήλθε στο δικαστήριο να συζητηθεί η υπόθεση όπου διαπίστωσε την πλευρά της Λουτράκι Α.Ε. να υπερασπίζονται δύο δικηγόροι, οι οποίοι δήλωσαν ότι εκπροσωπούν νομίμως την εταιρεία. Ο λόγος φυσικά για ποιους άλλους; Το «συγγενή» κουμπάρο του Κώωτση, νομικό Κορίνθου Δημήτρη Κονομόδη και το συνεργάτη του γραφείου του Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην πρόεδρο του δικαστηρίου υποστήριξαν -σχολή Κώωτση- ότι εκπροσωπούν νόμιμα τη Λουτράκι Α.Ε. Η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται σήμερα εκ των υστέρων να νομιμοποιήσει την προχθεσινή αυθαιρεσία. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επιβαρυνθεί η Λουτράκι Α.Ε. παράνομα με δύο παράβολα, δεδομένου ότι και οι δύο δικηγόροι δεν είχαν εξουσιοδοτηθεί από κανένα διοικητικό συμβούλιο να παραστούν.
Δεν έφθανε μόνον αυτό. Ι Κώωτσης, επειδή δεν διαθέτει τον ανδρισμό να βγει μπροστά, στο πλαίσιο της εμπάθειας και της εκδικητικότητάς του κατά του Γιώργου Πέτρου, έβαλε μπροστά το διευθυντή της Λουτράκι Α.Ε. να στείλει επιστολή στη ΔΕΥΑΛ-Π από την οποία να ζητεί να πληροφορηθεί την αμοιβή του Γιώργου Πέτρου ως νομικού συμβούλου της εταιρείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press η αμοιβή του Γιώργου Πέτρου ανέρχεται μόλις σε κάποιες εκατοντάδες ευρώ, έναντι των χιλιάδων ευρώ που αμείβει παράνομα μέσω της Club Hotel Casino Loutraki το «συγγενή» κουμπάρο του Δημήτρη Κονομόδη, μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου του.
Από παρανομία σε παρανομία, από παράβαση καθήκοντος σε παράβαση καθήκοντος, από αυθαιρεσία σε αυθαιρεσία ι Κώωτσης κι αυτή η τακτική φαίνεται να μην έχει διάθεση να σταματήσει πουθενά!
Πάντως ι Κώωτσης θα πρέπει να έχει κατά νου ότι μια απόφαση της πλειοψηφίας δεν είναι απαραίτητα και νόμιμη. Κατά συνέπεια όλες τις σημερινές παρανομίες θα τις βρει μπροστά του από την επόμενη δημοτική αρχή, δεδομένου ότι ο λαός απαιτεί σεβασμό στη διαχείριση του δημοσίου κι εν προκειμένω του δημοτικού χρήματος.
(080612)
Return top