ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, πότε έχεις σκοπό να κάνεις μια σύννομη ενέργεια, μη ιδιοτελή που να είναι υπέρ των συμφερόντων του τόπου;
(100612)




Είπαν…

«Να βλέπατε και ν’ ακούγατε το βρωμόχερο και τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Νικολάου, προχθές στους Αγ. Θεοδώρους, μόλις αντίκρισε τον Κώωτση
(100612)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ;

Κώωτση, οι νοήμονες τουλάχιστον στην πόλη του Λουτρακίου, έχουν αντιληφθεί ότι ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Δημήτρης Καραπατάς, όχι μόνον σ’ έχει υποκαταστήσει, αλλά σ’ έχει εκμηδενίσει εντελώς.
Πρόκειται για μια άποψη που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στην πόλη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press φέρεται κοινωνός της να έγινε και ι Κώωτσης, ο οποίος αποκρίθηκε ότι τα ίδια έκαναν για ένα από τα πιο σημαντικά έργα υποδομής του τόπου που θα λειτουργήσει άμεσα ανταποδοτικά προς την ανάπτυξη, οι δύο προκάτοχοί του Γιώργος Γκιώνης και Παύλος Παύλου.
Μ’ αυτή την ομολογία του Κώωτση, αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πολιτικά μεθερμηνευόμενη, σημαίνει ότι συνειδητά εξαπάτησε τους ψηφοφόρους, αποσπώντας τους τη ψήφο, άσχετα αν το πρόβαλε ως ένα από τα τρία έργα αιχμής του!
(100612)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ
ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Γράφει ο conpater*

Τον εύκολο δρόμο διάλεξαν, για μια ακόμη φορά, όλα τα κόμματα καταδικάζοντας την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και στην Ρένα Δούρου.
Τί άλλο θα μπορούσαν να κάνουν; Είναι το εύλογο ερώτημα. Απάντηση μην περιμένετε να δώσουν...
Αν ήταν να έκαναν κάτι, θα το έκαναν πολύ καιρό πριν. Άλλωστε, τα κόμματα δεν υπάρχουν για να κάνουν κάτι, υπάρχουν μόνο για να λένε και να διαπιστώνουν, ενημερώνοντας τον κόσμο κι επίσημα πλέον γι’ αυτά τα οποία ήδη γνωρίζει...
Ακόμα τον ψάχνουν τον άντρακλα, τον πολλά βαρύ, μέλος ενός κόμματος που με σθένος υποστηρίζει τους θεσμούς και τους νόμους. Όταν είναι για τους άλλους βέβαια, όταν είναι για τους ίδιους, πηδάνε από παράθυρα, και καλούνε την «παλιοπαρέα» να μαζευτεί γιατί μόνοι τους ένας προς έναν δεν τα καταφέρνουν. Είναι γνωστό άλλωστε, πως μόνο σαν ομάδες εμφανίζονται όπου «καλούνται» να εμφανισθούν.
Αυτούς τους ανθρώπους τους ψήφισαν 440.000 κόσμος!.. Και φυσικά, δεν είναι όλοι τους αυτής της ιδεολογίας. Ανάθεμα κι αν ήξεραν τι ψήφιζαν, όταν από αντίδραση στα μεγάλα κόμματα, έριχναν ότι ψηφοδέλτιο έβρισκαν μπροστά τους.
Να δεχτώ ας πούμε, γιατί ούτε αυτό γίνεται αποδεκτό, πως στο κέντρο της Αθήνας υπήρχαν άτομα που τους ψήφισαν, γιατί βρήκαν ένα αποκούμπι ασφάλειας τη στιγμή που το κράτος είναι μονίμως απών.
Στο νομό Κορινθίας, πόσα κρούσματα είχαμε από λαθρομετανάστες. Πολύ λιγότερα συγκριτικά κι αναλογικά απ` ότι στην Αθήνα. Κι όμως πήραν 12,5% στις εκλογές, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Ούτε στις ακριτικές περιοχές δεν πήραν τόσο!
Το `χουμε πει και θα το ξαναπούμε. Μην βάλεις πρόβλημα προς λύση στον Έλληνα. Μην τον βάλεις να σκεφτεί. Έγινες εχθρός του, τελεία και παύλα. Έκατσαν να σκεφτούν τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα άτομα;
Έχουν κάποια σχέση με τους "πεφωτισμένους αξιωματικούς" της χούντας; Γιατί αν εξαιρέσουμε ένα ποσοστό που τους ψήφισαν και οι οποίοι ήταν έστω και στη νεαρή ηλικία των 17 - 20 χρόνων, τότε, στα τάγματα ασφαλείας, γερμανοτσολιάδες, χίτες, δοσίλογοι των Γερμανών, αν εξαιρέσουμε και κάποιους απογόνους αυτών, που η χαρά τους θα ήταν να αναβίωνε ένα τέτοιο καθεστώς, μέρος του ποσοστού συνέδεσαν τη ψήφο τους με τα παλικάρια αυτά, με την περίοδο της χούντας. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή.
Οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής, είναι νοσταλγοί του Μεταξά και των γερμανοτσολιάδων. Ουδεμία σχέση έχουν με τους πραξικοπηματίες της χούντας.
Είναι ναζιστές! Κάτι πολύ χειρότερο από το να είσαι ακροδεξιός με την έννοια που έχουν δώσει στους νοσταλγούς της χούντας.
Ένας αχταρμάς έγινε και πήρε αυτό το μόρφωμα 7%. Όταν, όμως, σαν κράτος, προφασιζόμενος το δήθεν δημοκρατικό σου καθεστώς, προσπαθείς να τους φιμώσεις, προσπαθείς να «μην υπάρχουν», απλά κρύβεις την αλήθεια από τον ελληνικό λαό για το ποιόν τους, αυτό μόνον Δημοκρατία δεν είναι… Δύο φορές βγήκαν στην τηλεόραση κι έγινε της «μουρλής το χτένισμα».
Στο Λουτράκι, αν θυμάμαι καλά, πήραν 650 ψήφους. Δεν εκπλήσσει το γεγονός. Τα μνημεία γι’ αυτό υπάρχουν. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχαν κι αυτά.
Γνωριζόμαστε μεταξύ μας... πολύ καλά!..
Την άλλη Κυριακή στις εκλογές, αν πούμε ότι πολύς κόσμος «μπερδεύτηκε», δεν ήξερε κι αν εξαιρέσουμε τους νοσταλγούς των ναζί, το οποιοδήποτε λάθος δεν συγχωρείτε. Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (κάλπη) ο καθένας είναι υπεύθυνος γι’ αυτό που ψήφισε. Άντε, γιατί γεμίσαμε άντρακλες με ψυχοσωματικά προβλήματα και βιώματα που τα βγάζουν μόνο με τσαμπουκάδες και ποτέ ένας - ένας. Πάντα είναι παρέες - παρέες. Έτσι τους είχαν μάθει, οι πατεράδες τους οι γερμανοτσολιαδες, οι χίτες.

* Ο conpater, είναι φίλος αναγνώστης του loutraki-press.
(100612)
Return top