ΚΟΥΙΖ

Κώωτση θα πεις στο πόπολο πότε θυμήθηκες τη συνδιαχείριση στην Club Hotel Casino Loutraki; Μήπως όταν ο εκλεγμένος διαχειριστής της κοινοπραξίας Αντώνης Στεργιώτης σου είπε όχι στις € 500.000 για να τις μοιράζεις στο «παρεάκι του στάβλου» και τους δικηγόρους που σου έφερναν; Μήπως θέλεις να εκδικηθείς τον Αντώνη Στεργιώτη για το πάρτι που σας χάλασε με τα χρήματα της Λουτράκι Α.Ε.;
(270112)




Είπαν…

«Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Γιώργος Κακαβάς, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. είχε επιτεθεί στον τέως νομικό σύμβουλο της εταιρείας Γιώργο Πέτρου, αν είχε προσληφθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή νόμιμα; Σήμερα, ο Γιώργος Κακαβάς ως μέλος της γενικής συνέλευσης της Λουτράκι Α.Ε. δεν έχει ακούσει τίποτε για το "συγγενή" κουμπάρο του Κώωτση Δημήτρη Κονομόδη για τις παράνομες αμοιβές που εισπράττει αυτός, η οικογένειά του και το γραφείο του; Γιατί και τι φοβάται ο Γιώργος Κακαβάς και ποιείται την νήσσαν;»
Γιώργο Κακαβά, θυμίζετε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρά τω κλώνω του Γιωργάκη. Μόλις σας πετάξει απ' έξω θα λυθεί και σ' εσάς ο γλωσσοδέτης...
(270112)




Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ «ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ» ΤΗΣ
ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΧΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ

Παρελθόν αποτελεί από την αυλή του «αυτοκράτορα» Κώωτση ο πλέον αφοσιωμένος άνθρωπός του, ο οποίος του αν κι εκ μετεγγραφής, ουδέποτε έβαλε υψηλότερα το δικό του καλό ή συμφέρον, έναντι του ανθρώπου που πίστεψε και δυστυχώς την πάτησε, ότι θα μπορούσε να αλλάξει το ρου των πραγμάτων στο Λουτράκι.
Σύμφωνα με ανθρώπους του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος, το Χάρη Μαρίνη ι Κώωτσης αποφεύγει για ένα διάστημα, που ανέρχεται πλέον στο τρίμηνο, γιατί απλά ενοχλούν η στάση και οι απόψεις του για τον τρόπο που πορεύεται η δημοτική αρχή.
Ο Χάρης Μαρίνης καθημερινά φρόντιζε να είναι δίπλα στον Κώωτση, να του κάνει από την προεκλογική ακόμη περίοδο όλων των ειδών τις εξυπηρετήσεις, ακόμη και να του γλυκαίνει με σοκολατάκια την ημέρα…

Χαρακτηριστικό είναι ότι ι Κώωτσης, λόγω της ψυχοσύνθεσής του, αρεσκόταν σ’ αυτό που του προσφερόταν και για να ευχαριστήσει… τον υποτελή του, του έταζε δουλειές, καθώς και να τον χρήσει συμπαραστάτη του δημότη. Και σ’ αυτή την περίπτωση ι Κώωτσης ήταν που αναίρεσε τη δέσμευσή του - κατ’ ουσίαν τον εξαπάτησε, μεθοδεύοντας στη συνέχεια με τον πλέον έμπιστό του να μην υπερψηφισθεί για την εν λόγω θέση στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Χάρης Μαρίνης.
Από την προεκλογική ακόμη περίοδο ο Χάρης Μαρίνης ήταν μαζί με τον έτερο εκ μετεγγραφής ειδικό επικοινωνιολόγο του Κώωτση, Τάσο Φουντούκη, ενώ επικρατούσε μεταξύ τους λυκοφιλία. Ο Χάρης Μαρίνης, επειδή δεν προσδοκούσε τίποτε, αλλά να εμπλέκεται στην εξουσία, παρέμεινε παρά τω πλευρώ του Κώωτση, εν αντιθέσει με τον Τάσο Φουντούκη που επεδίωκε χρήμα κι εξουσία κι όσο δεν διοριζόταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press καθόταν απέναντι και πετροβολούσε τον «αυτοκράτορα» και το περιβάλλον του.
Τελικά, φοβούμενος ι Κώωτσης από τη στάση του, τον διόρισε, με συνέπεια, όταν πήρε θέση στην αυλή, άρχισε να εξαπλώνει το χώρο που του είχε παραχωρηθεί και να δημιουργεί δικές του επιρροές. Με την είσοδό του στην Ιάσωνος, άρχισε ο εμφύλιος με τον Χάρη Μαρίνη, αλλά προς τα έξω προσπαθούσαν να μη βγαίνει τίποτε, για να φαίνονται όλα καλά στη δημοτική αρχή των ψεμάτων κι όχι μόνον, καθώς και όλων των άλλων που θα αναδειχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Χάρης Μαρίνης, θεωρούσε εαυτόν πιστό στρατιώτη του συνδυασμού, μοχθώντας να υλοποιηθεί το προεκλογικό πρόγραμμα, προκειμένου να απολαμβάνουν του σεβασμού και της εμπιστοσύνης της τοπικής κοινωνίας. Όπως είναι φυσικό, αυτό απαιτούσε προσπάθεια, επιμελή κι επισταμένη εργασία και φυσικά κανένα προσωπικό όφελος. Σε απλά ελληνικά, κάνουμε πέρα το προσωπικό, το ιδιοτελές συμφέρον, υπέρ του κοινού καλού. Κάτι που ερχόταν σ’ ευθεία αντίθεση με τους ανίκανους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, οι οποίοι είχαν εντελώς διαφορετικές και εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.
Έτσι, σύμφωνα με τον άνθρωπο του β΄ ορόφου στην Ιάσωνος μ’ όσα εκμυστηρεύθηκε στο loutraki-press, μπήκε στο στόχαστρο της Φωτεινής Ανδρέου και του δεξιού της χεριού της επικοινωνιολόγου Έμυς, καθώς και των δύο «Φιλιππινεζών» της - συμβούλων του «αυτοκράτορα», που επέλεξαν ως μέθοδο να επιβάλλουν στον Κώωτση να τον βάλει στον «πάγο» και να μην αντιδρά σε τίποτε, φοβούμενοι μήπως εξοργισθεί ο Χάρης Μαρίνης. Ι Κώωτσης έπαιξε το παιχνίδι που το ξέρει πάρα πολύ καλά με τα ψέματα. Όσες φορές τον πλησίαζε ο Χάρης Μαρίνης του έλεγε θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο ή θα πιούμε καφέ το Σαββατοκύριακο.
Είναι πραγματικότητα ότι ως ώρας ο Χάρης Μαρίνης δεν έχει αντιδράσει, αν και διαθέτει βήμα, κάτι που το γνωρίζει, το είχε και το έχει υπόψη του ι Κώωτσης.
Να δούμε πόσο θα αντέξει ο Χάρης Μαρίνης να υποτιμάται και να περιπέζεται από ανθρώπους όπως οι δύο «Φιλιππινέζες» - δίκην δουλικών της Φωτεινής Ανδρέου ή τον Τάσο Φουντούκη που το παίζει -σύμφωνα με την ίδια πηγή του loutraki-press- σε διπλό ταμπλό, καθ’ όσον τις πληροφορίες που υπάρχουν κι ότι γίνεται στην Ιάσωνος τα μεταφέρει με το νι και με το σίγμα εκτός…

Υ.Γ.: Σήμερα, Χάρη Μαρίνη, πρέπει να είναι η τυχερή σου ημέρα και ο «αυτοκράτορας» να σου κάνει την τιμή, φοβούμενος μην έλθεις σ’ επαφή με το loutraki-press.
(270112)
Return top