ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο «πρώην»; συνεργάτης του Κώωτση που τον πήρε το μεσημέρι και τον έβριζε για όσα άνομα στήνει η ανεγκέφαλη κεντροαριστερή «πολιτική ομερτά» του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος;
(110112)




ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ Β.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ(;) «ΚΑΡΑΠΙΠΑ»

Συναγερμό στη δημοτική ομάδα του συνδυασμού του Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, έχει σημάνει από το πρωί ι Κώωτσης, για να διατυμπανίσει και να κάνει γνωστό το ένα και μοναδικό έργο του, το οποίο, ωστόσο, του επιβάλλεται και δεν είναι προϊόν δικού του σχεδιασμού.
Ι Κώωτσης από το πρωί είναι έξαλλος με το γράφοντα για την ανάρτηση του loutraki-press, επειδή σημαίνει κώδωνα κινδύνου για να μην καταστραφεί ο τόπος, δεδομένου ότι σ’ ένα ατύχημα από φυσικά αίτια, κανείς δεν θα μπορέσει να αποτρέψει την ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου.
Ι Κώωτσης από το πρωί παίρνει όλα τα μέλη της δημοτικής ομάδας και τους ζητεί να παρευρεθούν, προκειμένου να τους ενημερώσει για την πραγματικότητα. Ποιός; Ο άνθρωπος που είναι τσακωμένος με την αλήθεια και είναι ο μόνιμος εχθρός του. Ι Κώωτσης από το πρωί ισχυρίζεται και το ίδιο θα πει στη συγκέντρωση το βράδυ στις 8.00 ότι ο Ηλιακόπουλος λέει ψέματα -Κώωτση, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί- κι αυτά που γράφει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Σύμφωνα με μεσημεριανές πληροφορίες του loutraki-press, λέγεται ότι ι Κώωτσης έχει εξασφαλίσει να πείσει ως ηθοποιός με το σπαραξικάρδιο ύφος του, τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του συνδυασμού του που αντιδρούσαν, και να υπεραμυνθούν του έργου. Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα δε, λέγεται ότι θα εκδηλωθεί από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Νικολάου, ο οποίος στην τότε εισήγηση του θέματος στη συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου είχε τοποθετηθεί αρνητικά. Ενδιαφέρον έχει να διαπιστωθεί ποια θα είναι και η θέση της δημοτικής συμβούλου Αγ. Θεοδώρων, η οποία επίσης είχε τοποθετηθεί αρνητικά και το κυριότερο είχε ψέξει και τους δημοτικούς συμβούλους του Λουτρακίου.
Πάντως, όσοι δημοτικοί σύμβουλοι υπερψηφίσουν ένα τέτοιο έργο, κατ’ ουσίαν στρέφονται κατά των συμφερόντων του τόπου. Είναι σαν να τον προδίδουν, υπέρ του οφέλους των χωριών της Βόχας, αλλά και της κοινής λογικής που παρατίθεται στην πρωινή ανάρτηση του loutraki-press, για τον τρόπο που θα πρέπει κι επιβάλλεται να αναπτυχθεί το έργο.
(110112)




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ή ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ;

Καλόν, σκόπιμον κι ωφέλιμον για τον τόπο θα είναι, οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης να σταματήσουν να «κλαίγονται» σε πηγαδάκια ή σε καφενεία για το κακό που έχει προξενήσει ι Κώωτσης με την απώλεια των τόκων ύψους € 664.000 από την αγωγή του Γιάννη Στάμου και να αναλάβουν δράση.
Την ώρα που θα έπρεπε οι Παύλος Παύλου με τη δωδεκαετή εμπειρία ως δήμαρχος και με πλούσια γνώση κι εμπειρία στους χειρισμούς του casino, ο Γιώργος Γκιώνης με τη σαφώς πολύ μικρότερή του, αλλά και οι νεόκοποι στα δημοτικά πράγματα Γιώργος Πετρίτσης και Παναγιώτα Φόρτη να τρώνε σίδερα και να έχουν ενημερώσει την κοινωνία γενικότερα, αλλά και τους ψηφοφόρους τους ειδικότερα με συνεντεύξεις Τύπου και δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την καταστροφή που έχει προκαλέσει ι Κώωτσης, περνάνε το θέμα εξ’ απαλών ονύχων.
- Δεν θα έπρεπε ως αντιπολίτευση να έχουν βρεθεί και να έχουν προκαλέσει τη σύγκλιση έκτακτου και κατεπείγοντος δημοτικού συμβουλίου, προβάλλοντας το πρόβλημα και δημοσιοποιώντας πόσο επικίνδυνος είναι ι Κώωτσης για τα συμφέροντα του τόπου;
- Δεν θα έπρεπε να έχουν προσφύγει όλοι μαζί ή καθένας χωριστά και ιδιαίτερα ο Παύλος Παύλου που έχει γνώση, με αναφορές στην περιφέρεια, αλλά και στον εισαγγελέα Κορίνθου για όσα έχουν διαδραματισθεί;
Τι αναμένουν άραγε; Τοκετός είναι; Δεν έχουν γνώση ότι στην πολιτική όταν υπάρχει δράση, αυτόματα επιβάλλεται να εκδηλώνεται και αντίδραση θετική ή αρνητική; Μήπως τελικά είναι όλοι κουρασμένοι ή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τέτοιου είδους εξελίξεις και ι Κώωτσης έχει καταφέρει να τους αποχαυνώσει και να κάθονται απέναντι από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του;
Γιατί, αν έχει επιτύχει ακόμη κι αυτό, τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα για το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.
Όταν μάλιστα, ο πρόεδρος του σώματος Γιώργος Κακαβάς, λόγω των θέσεων που έχει υπηρετήσει στην καριέρα του, έχει γνώση και ξέρει πάρα πολύ καλά τις επιπτώσεις των πράξεων του Κώωτση, για τις οποίες τηρεί ένοχη σιωπή, ενώ είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να τον έχει θέσει προ των ευθυνών του;
Καλόν θα είναι, λοιπόν, η αντιπολίτευση να σταματήσει να το σκέφτεται τόσο πολύ, γιατί στο τέλος θα ζαλιστεί.

Να αναλάβει άμεσα δράση, γιατί ι Κώωτσης, το ’χει αποδείξει πλέον ότι είναι επικίνδυνος και κ΄λαθε ημέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται χειρότερα!
(110112)
Return top