ΚΟΥΙΖ

Ο Δημήτρης Σκλίας που θα παραιτείτο αν αποδεικνυόταν ότι ι Κώωτσης λέει ψέματα, ποιές είναι οι υπηρεσίες που παρέχει στον αυτοκράτορα για να δικαιολογεί το μισθό του;
(300112)




Είπαν…

«Ο Γιαννάκης με το σφυροδρέπανο ξεπέρασε τα όρια και της τελευταίας Κατίνας της πιο λαϊκής γειτονιάς. Αυτό όμως, έχει να κάνει και από τι επήρεια βρίσκεται…»
(300112)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ
ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ

Αν κάποιος επισκεφθεί το blog louraki1, αυτό που θα διαπιστώσει, διαβάζοντας τι έγινε στη συνάντηση του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, διέκρινε ότι τα ηγετικά στελέχη διακατέχονται από τρικυμία εν κρανίω.
Όσα συμβαίνουν με τη δεινή θέση που καταδίκασαν την Λουτράκι Α.Ε., δεν κάνουν τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να επιβεβαιώνουν καθημερινά και σ’ όλους τους τόνους πόσο επικίνδυνοι είναι οι άνθρωποι για τα περιουσιακά στοιχεία του τόπου.
Έχουν επιβάλει στα «βαλσαμωμένα πουλιά» την εικονική πραγματικότητα κι αυτά λένε σ’ όλα ναι, ως πρόβατα επί σφαγή. Που και που αν τους ξεφύγει κανείς και υποβάλλει κάποια ερώτηση αρχίζει το ναυάγιο, γιατί κανείς δεν ξέρει να απαντήσει πέραν από τα γραμμένα ραβασάκια.
Επειδή μ’ αυτά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αν κι επίορκοι δεν καταλαβαίνουν τίποτε, θα ξαφνιαστούν όταν θα έρχονται οι κλήσεις από τον αρμόδιο εισαγγελέα για προανάκριση και την εν γένει ποινική διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η υπόθεση θα πάει μέσω οικονομικού εισαγγελέως, δεδομένου ότι υπάρχει οικονομικό έγκλημα με ζημία σε βάρος των δημοσίων εσόδων.
Όσον αφορά τη χθεσινή συγκέντρωση του συνδυασμού και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, δεν συγκεντρώθηκαν περισσότερα από περίπου τριάντα πέντε άτομα, έναντι των περίπου εκατόν είκοσι του ψηφοδελτίου.
Είναι προφανές, ότι τα υπόλοιπα μέλη τους πήραν νωρίς - νωρίς «πρέφα» και τους έχουν εγκαταλείψει, γιατί δεν θέλουν οι ίδιοι να εκτεθούν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι δύο πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Αγ. Θεοδώρων και Ισθμίας Χρήστος Ψυχογιός και Παναγιώτης Σπανός, έχουν σταματήσει να μεταβαίνουν στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού.
Πάντως, χθες, παρούσα ήταν και η Φωτεινή Ανδρέου, ενώ τα «βαλσαμωμένα πουλιά» πήγαιναν και της έκαναν υποκλίσεις υποβάλλοντας τα διαπιστευτήριά τους.
(300112)
Return top