ΚΟΥΙΖ

Τι συμβαίνει ή φοβάται κάτι ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Κακούρος και απουσιάζει στα τελευταία διοικητικά συμβούλια της Λουτράκι Α.Ε.;
(200112)




Είπαν…

«Σωματικά κουρασμένος και ψυχικά εξαντλημένος είναι το ψυχογράφημα του Κώωτση, όπως διαπιστώνουν οι συνομιλητές του, αλλά κι αυτό εισέπραξαν κάποιοι από το συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω…»
(200112)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙAΦΕΡΕI ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
ΗΤΑΝ ΝΑ «ΟΡΜΗΞΟΥΝ» ΣΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΙ ΟΧΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ CHCL


Ένα σημαντικό ερώτημα που προκύπτει για τον Κώωτση είναι σε σχέση πάντοτε με το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων και ποιά τελικά είναι η στόχευσή τους.
Γιατί όταν ζητάς συνδιαχείριση, αυτό που σ’ ενδιαφέρει είναι μόνο η πρόσβαση στο ρευστό. Αν σ’ ενδιαφέρει πραγματικά η τύχη και το μέλλον της εταιρείας θες να αποκτήσεις και να έχεις πρόσβαση στις αποφάσεις και στη διαμόρφωση του management.
Επομένως, Κώωτση που συνίσταται και περιορίζεται το ενδιαφέρον το δικό σου και των ανεγκέφαλων συμβούλων σου; Μόνον στα μπεζαχτά και τίποτε περισσότερο.
Παράλληλα, τον Κώωτση τον αδειάζει και ο ίδιος ο «συγγενής» κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι διαφωνούσε με το περιεχόμενο και το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων. Λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι έχει διατυπώσει τις διαφωνίες του(;) και τώρα είναι έτοιμος, όπως είχε αναγράψει προ ημερών το loutraki-press να διορθώσει το κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων.
Αυτό που είναι ζητούμενο, είναι ποιος δικαστής μπορεί να σας πάρει στα σοβαρά, όταν βλέπει και διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον το δικό σου Κώωτση και των ανεγκέφαλων συμβούλων σου είναι το «ορμάμε στο μετρητό»;
Η πιο αξιοπρεπής κίνηση για το γόητρο του δήμου, δεδομένου ότι είσαστε πλέον μεγάλα παιδιά και υπάρχουν όρια, είναι να παραιτηθείτε του αιτήματος και να ματαιώσετε τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων. Γιατί είναι προτιμότερη μια άτακτη υποχώρηση από μία διαγραφόμενη ήττα, που θα αποτελεί άλλωστε και πρόκριμα στην ούτως ή άλλως αόριστη κι αντιφατική αγωγή, όπως τη χαρακτηρίζουν έγκριτοι νομικοί κύκλοι των Αθηνών, αλλά και της Κορίνθου.

(200112)




ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΙ
ΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…


Η προετοιμασία των «βαλσαμωμένων πουλιών» στην επίθεση που θα δεχθούν σήμερα το απόγευμα από την αντιπολίτευση, ήταν το κύριο μέλημα του Κώωτση, στη χθεσινή κατ’ ευφημισμόν συγκέντρωση των αιρετών του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Ι Κώωτσης, έχοντας πάρει την πρώτη γεύση από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε., αφού είχε γευθεί μια πρώτη ψυχρολουσία, ωστόσο, επεδίωκε να συστήσει στα «βαλσαμωμένα πουλιά» τις τους αναμένει και προ πάντων να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους.
Να σκεφθεί κανείς στη συζήτηση που έγινε ι Κώωτσης παρέμενε περίπου σαν απλός θεατής απαντούσε και παρενέβαινε μόνον όταν του απηύθυναν το λόγο και του ζητούσαν εξηγήσεις, ειδικότερα για θέματα που αφορούν το casino.
Στο μεταξύ, τα «βαλσαμωμένα πουλιά», σχεδόν στο σύνολό τους, δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τι σημαίνει απώλεια τόκων υπερημερίας, που ως γνωστόν ανέρχονται στο ποσόν των € 664.000 περίπου.
Ι Κώωτσης, είναι από χθες προετοιμασμένος για τη σφοδρότατη επίθεση που θα δεχθεί από το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης, καθ’ ότι η βεντάλια των θεμάτων έχει ανοίξει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συνεδρίαση με ανάπτυξη των προ ημερησίας διάταξης θεμάτων έχει να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα, με συνέπεια τα εκκρεμή θέματα για κάθε δημοτικό σύμβουλο να είναι παρά πολλά. Από την πλευρά τους τα στελέχη της αντιπολίτευσης θα επιθυμούν να πάρουν υπερβάλλοντα χρόνο για να θέσουν τα θέματα και να πάρουν - ακούσουν όπου είναι δυνατόν κάποιες απαντήσεις. Αν και ξέρουν, τους έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι ι Κώωτσης είτε δεν απαντάει, είτε απαντήσεις που παίρνουν είναι για… το γάιδαρο καβάλα.
Στη σημερινή συνεδρίαση, κρίσιμος θα είναι και ο ρόλος του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Κακαβά. Θα είναι κρίσιμη η στάση του, από το ρόλο που θα αποφασίσει να παίξει ο ίδιος. Δηλαδή, ή θα συνεχίσει την ένοχη σιωπή του προστατεύοντας τον Κώωτση, ή θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα δώσει και θα μοιράσει ορθά κι επαρκώς το χρόνο και παράλληλα, σύμφωνα με τη θέση του, θα ωθήσει τον Κώωτση να δώσει απαντήσεις και το κυριότερο αληθείς, λαμβανομένου υπόψη ότι έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια.
Πάντως, επειδή τα εκκρεμή θέματα που απαιτούν απαντήσεις κι εξηγήσεις είναι πάρα πολλά κι έχουν σωρευθεί, καλόν θα είναι να εξαντληθούν όλα ανεξαιρέτως να αδειάσει το χρονοντούλαπο που τα στριμώχνει ι Κώωτσης και εν ανάγκη να επαναληφθεί η συνεδρίαση μόνον με τα θέματα ημερήσιας διάταξης.
Από τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αυτό θα πρέπει να αξιολογηθεί ιδιαίτερα από τους παρισταμένους είναι τι είδους ψέματα θα επιχειρήσει να πει ι Κώωτσης, πόσο πειστικός θα μπορέσει να είναι με το θέατρο που θα παίξει, αλλά τελευταία παρουσιάζεται ως κάκιστος ηθοποιός, ενώ αξιοσημείωτες θα είναι οι προσπάθειες που θα καταβάλλει να αποπροσανατολίσει και να στρέψει την προσοχή τι έκανε ο Γιώργος Γκιώνης στη δική του θητεία.
Μια πολιτική τακτική που παραπέμπει σε γκαιμπελιστικές συνταγές, που δεν πείθουν ακόμη και τους πιο ανυποψίαστους, δεδομένου ότι σου λένε ότι τον Γκιώνη τον καταψηφίσαμε και τον στείλαμε στην αντιπολίτευση. Το ζητούμενο είναι εσύ τι κάνεις Κώωτση; Γιατί, πέραν από το γεγονός ότι είσαι επικίνδυνος, είσαι κι ανίκανος να διαχειριστείς το χρόνο της εξουσίας σου κι όλα τα ’χεις κάνει αχταρμά.

(200112)




ΚΩΩΤΣΗ, Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ

Ι Κώωτσης στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., πέτυχε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης να υπερψηφισθούν μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας. Και τούτο, δεδομένου ότι η αντιπολίτευση διαφωνούσε κάθετα στη μεθοδολογία του Κώωτση.
Ωστόσο, ι Κώωτσης και οι συν αυτώ, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι έστω κι αν έχει πάρει μία απόφαση ως διοικητικό συμβούλιο, αυτό δεν σημαίνει ότι καλύπτονται ενδεχόμενες παρανομίες, ούτε αποτελεί κολυμπήθρα του Σιλωάμ για παλαιότερες αμαρτίες.
Το άρθρο 6 του κανονισμού διαχείρισης σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρώην κορυφαίων θεσμικών παραγόντων είναι πέρα για πέρα αμαρτωλό, θα προκύψουν προβλήματα και δεν είναι απίθανο ο πρώτος που θα αμφισβητηθεί όχι μόνο για τις προθέσεις του, αλλά και για τα πεπραγμένα του, τα οποία μέχρι σήμερα είναι τα χειρότερα έναντι όλων των προκατόχων του.

(200112)
Return top