ΚΟΥΙΖ

Ποιός σχολιαστής είπε; «Λογοθέτη -Κώωτσης κατά loutraki-press- έχεις γίνει η μούσα μας και μας εμπνέεις…»
(100112)




Είπαν…

«Αγωγές κερδισμένες φτιάχνονται για να χαθούν και αγωγές που θεωρούνται χαμένες από ανέλπιστα λάθη του αντιπάλου, κερδίζονται!..»
(100112)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗ;

ΚΩΩΤΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

Ακόμη γελάνε στην Club Hotel Loutraki S.A. με το περιεχόμενο της προσωρινής διαταγής που αιτήθηκε σε βάρος τους η Λουτράκι Α.Ε., ενώ στην ίδια θέση τους έχουν φέρει και με το περιεχόμενο των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί.
Αξιοσημείωτο είναι ότι κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Club Hotel Loutraki S.A. είπε ότι πολύ τους πέφτει που έστειλα ακόμη και τον Ελευθέριο Ελευθερίου (εννοεί έναν έμπειρο δικηγόρο) για να αντικρούσει το αστείο(;) αίτημα του Κώωτση;
Όμως το ζητούμενο είναι αν ι Κώωτσης που μοιράζει αφειδώς αριστερά και δεξιά το δημοτικό χρήμα σε δικηγόρους για να υιοθετούν την μπουρδολογία του ιδίου και των συμβούλων του -ζητούμενο είναι με ποιό σκοπό- που θα πάνε να κρυφτούν, αν θα απορριφθεί και το αίτημα των ασφαλιστικών μέτρων, ενώ σειρά έχει και η νέα αγωγή που κατατέθηκε;
Κώωτση, που έχεις διαζύγιο με την αλήθεια και λες ψέματα για να συκοφαντήσεις τις αποκαλύψεις του loutraki-press, πότε επιτέλους θα το διαψεύσεις με στοιχεία;
Πότε θα εμφανισθείς στα «βαλσαμωμένα πουλιά» να πεις μια πραγματική αλήθεια;
(100112)




ΚΩΩΤΣΗ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Κώωτση τα ’χεις καταφέρει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να καταβληθεί προσπάθεια για να πεισθεί και ο τελευταίος πολίτης ότι είσαι ανίκανος κι επικίνδυνος για το μέλλον του τόπου.
Το δυστύχημα είναι -το loutraki-press έχει αναφερθεί πολύ πρόσφατα- ότι ι Κώωτσης έχει μαζέψει για συμβούλους του ότι πιο άχρηστο υπάρχει στην τοπική πολιτική «πιάτσα», με συνέπεια να πλέκεις το ένα μετά το άλλο τα γαϊτανάκια με γκάφες.
Κώωτση, απλά, αν υπήρχε έστω κι ένας με την ενδεδειγμένη σοβαρότητα και φειδώ, από τους ανθρώπους που ακούς, δεν θα γέλαγε απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδος το πανελλήνιο με τα χάλια της δημοτικής σου αρχής.
Κώωτση, στον ένα χρόνο παρουσία σου, μαζί με τους ανεγκέφαλους που σε περιτριγυρίζουν, έχετε καταφέρει το… χρυσάφι που βρήκατε να το μετατρέψετε σε σκουριά και ο τόπος λόγω των άνομων στοχεύσεών σας καθημερινά με τις αλλεπάλληλες γκάφες σας να ζημιώνεται.
Κώωτση, από τις αρχές Αυγούστου -αν και κάποιοι είχαμε αρχίσει να το διακρίνουμε, δεν μπορούσαμε ποτέ να φαντασθούμε ότι θα είναι σ’ αυτήν την έκταση- με τις μοναδικές σου επιλογές αναδεικνυόταν ότι δεν επιδιώκεις το καλό και την ευοίωνη προοπτική του τόπου, ενώ οι πρακτικές σου συνεπικουρούμενες κι απ’ όλους αυτούς παραπέμπουν σε φαινόμενα ιδιοτέλειας κι ενδεχομένως αδικαιολόγητου πλουτισμού.
Κώωτση, επειδή πρόθεση δική σου και των ανεγκέφαλων συμβούλων σου ένθεν κακείθεν δεν είναι το όφελος του τόπου, φυσικό κι επόμενο είναι κανείς σας να μην ασχολείται πώς θα διορθώσετε το έγκλημα που έχετε δρομολογήσει με την πάρα πολύ πιθανή έως βεβαία απώλεια των τόκων υπερημερίας ύψους € 664.000 από την αγωγή του Γιάννη Στάμου.
Κώωτση, επειδή το loutraki-press ενδιαφέρεται για το καλό και το συμφέρον του δήμου Λουτρακίου, απευθύνθηκε σε νομικούς των Αθηνών, μήπως μπορούν κι αυτοί από την πλευρά τους να ανακαλύψουν κάποιο τρόπο, ο οποίος θα συμβάλλει να διασωθούν τα € 664.000 των τόκων. Οι εν λόγω νομικοί σκαλίζοντας στη νομοθεσία, αποφάνθηκαν με πολλές επιφυλάξεις μετά και την αλλαγή του νόμου πέρυσι το καλοκαίρι, ότι είναι απίθανο να υπάρξει θεραπεία, αλλά κανείς δεν έχει να χάσει κάτι, έστω και αν κάνει μια προσπάθεια, στην κυριολεξία τραβηγμένη από τα μαλλιά. Αυτή συνίσταται, με την προϋπόθεση ότι θα γίνει αποδεκτή από το προεδρείο, στη συγκεκριμενοποίηση του αόριστου αιτήματος καταβολής τόκων από την 27/3/2007 ή την 24/4/2007 με τη συμπλήρωση της αγωγής στις προτάσεις πριν τη συζήτηση.
Κώωτση, όπως αντιλαμβάνεσαι, αν τελικά μπορείς να αντιληφθείς, όλοι οι σύμβουλοί σου ένθεν κακείθεν είναι άχρηστοι κι επικίνδυνοι για τον τόπο, πολύ δε περισσότερο ανίκανοι για τέτοιου είδους πολύ λεπτές υποθέσεις, που απαιτούν χειρουργικό χειρισμό. Κατά συνέπεια, θα πρέπει, χθες, να απομακρυνθούν όλοι ανεξαιρέτως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην περίπτωση που τελικά χαθούν οι τόκοι που είναι και το φυσιολογικό, επειδή απομακρύνθηκαν, απαλλάσσονται μαζί με σένα από τις ποινικές και αστικές τους ευθύνες για την απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της δημοτικής επιχείρησης Λουτράκι Α.Ε.
Κώωτση, μαζί με όλους αυτούς που έχεις μαζέψει, των απαιτήσεων για τέτοιου είδους χειρισμούς υπολείπονται και οι νομικοί σου σύμβουλοι. Θυμάσαι πώς χαρακτήριζες στην «παράγκα» το «συγγενή» κουμπάρο σου Δημήτρη Κονομόδη; Καλόν θα είναι να βρεθούν άλλοι δικηγόροι, αλλά ούτε αυτό είσαι ικανός να κάνεις. Δηλαδή, να επιλέξεις τους κατάλληλους…
Κώωτση, θα στο επαναλάβω πάλι. Κάνεις ότι είναι δυνατόν με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία να προκαλέσεις ζημία στον τόπο και τους συμπολίτες σου που σε τίμησαν να διαφεντεύεις τις τύχες τους. Μην τους εκδικείσαι που έκαναν και κάναμε αυτό το λάθος. Κρίνοντας εκ των μέχρι σήμερα αποτελεσμάτων και τα πραγματικά περιστατικά:
- Απώλεια προσωρινής διαταγής και το αστείο περιεχόμενο των ασφαλιστικών μέτρων, χωρίς να συνοδεύονται από κύρια αγωγή.
- Η νέα αγωγή για να καταστρέψει την παλαιά και να ζημιωθεί ο τόπος.
- Οι αδικαιολόγητες αμοιβές μαμούθ στους δικηγόρους, που σε καμία των περιπτώσεων δεν δικαιολογούνται.
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι δεν λειτουργείς υπέρ των συμφερόντων του τόπου, όπως είναι το αυτονόητο κι όπως εκ των πραγμάτων υποχρεούσαι, από τη θέση που κατέχεις.
Κώωτση, έστω κι αυτή τη στιγμή, άλλαξε ρότα 180ο, πάρε πίσω τα χρήματα που έχεις δώσει στον Δημήτρη Κονομόδη -τι θετικό έχει προσφέρει άλλωστε;- κι εξόφλησε τις βρεφονηπιοκόμους κι άλλους υπαλλήλους του δήμου που παραμένουν απλήρωτοι.
Κώωτση, πέταξε έξω από την Ιάσωνος και τη Λουτράκι Α.Ε., όλους ανεξαιρέτως μηδενός εξαιρουμένου, βρες ικανά και σοβαρά άτομα που υπάρχουν στο Λουτράκι κι όχι όλα αυτά που εμφανίζεις κατά καιρούς, για να μπορέσει να περισωθεί για τον τόπο ότι περισωθεί…
(100112)





ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Των καθηκόντων τους απέχουν σήμερα οι δικηγόροι Κορίνθου, διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια της κυβέρνησης με τη διαδικασία του επείγοντος να ψηφίσει διατάξεις που αφορούν τις δικηγορικές εταιρίες, την διαφήμιση των δικηγόρων και την αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου, ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί γενική συνέλευση των μελών του στις 12.30 μ. στο Πρωτοδικείο Κορίνθου. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΔΣΚ επισημαίνει προς τα μέλη του ότι κατά την διάρκεια της αποχής δεν επιτρέπεται η παράσταση σε συμβόλαια ούτε η κατάθεση δικογράφων.
Στην ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου καταδικάζει την νέα απόπειρα εισαγωγής προς ψήφιση με την διαδικασία του επείγοντος, διατάξεων, που αφορούν τις δικηγορικές εταιρίες, τη διαφήμιση των δικηγόρων και την αυτοτέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων.
Η πρώτη ανεπιτυχής προσπάθεια τροποποίησης των σχετικών με τα άνω θέματα διατάξεων που θεσπίστηκαν μόλις προ πενταμήνου, υπενθυμίζει ο ΔΣΚ ότι έλαβε χώρα παραμονή του νέου έτους, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Η ίδρυση εταιριών μεταξύ δικηγόρων διαφορετικών συλλόγων την οποία επιθυμεί η κυβέρνηση κατ’ επιταγή της τρόικας είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στην δημιουργία καρτέλ και μονοπωλιακών καταστάσεων στο χώρο της δικαιοσύνης, με την εξάπλωση δικηγορικών εταιριών «χταποδιών» σε ολόκληρη την Ελλάδα, την υπαλληλοποίηση του δικηγόρου, τον αφανισμό του ελεύθερου, ανεξάρτητου και μαχόμενου δικηγόρου και τον ευτελισμό του επαγγέλματος. Πρόκειται για απόρροια της λογικής των κρατούντων να θεωρούν τους δικηγόρους ως εμπόρους κι όχι ως δημόσιους λειτουργούς ως επιτάσσει το Σύνταγμα και οι Νόμοι.
Μετά την παραπάνω απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική που περιφρονεί την εκπεφρασμένη και ομόθυμη βούληση του δικηγορικού σώματος είμαστε υποχρεωμένοι να διατρανώσουμε και πάλι προς κάθε κατεύθυνση, την απόφασή μας ότι θα μας βρουν έτοιμους και αντιμέτωπους:
- Προς εκείνους των κυβερνώντων που επιχειρούν με αθέμιτους αιφνιδιασμούς και «πράξεις» που θυμίζουν άλλες εποχές να πλήξουν την ελεύθερη και ανεξάρτητη δικηγορία και ιδίως το νέο δικηγόρο και το μαχητή δικηγόρο της περιφέρειας.
- Προς εκείνα τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων και εταιριών τα οποία εξυπηρετούν τέτοιου είδους ρυθμίσεις και πρακτικές.
- Προς τους εξωτερικούς παράγοντες που ασφαλώς κείνται πέραν των ορίων του Συντάγματος, που υπαγορεύουν και απαιτούν τέτοιες ρυθμίσεις και πρακτικές που θέλουν τον δικηγόρο υπάλληλο και όχι ανεξάρτητο και αυτόβουλο, ρυθμίσεις ασύμφωνες με τον δικό μας νομικό πολιτισμό.

(100112)




«ΔΥΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ» ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ
ΣΚΗΝΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Το θεατρικό έργο «2 παράξενα ζευγάρια» ανεβάζει στη σκηνή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου από το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.
Πρόκειται για την συρραφή και διασκευή 2 κειμένων, που σκοπό έχουν να αναδείξουν, μέσα από σοβαρά και αστεία περιστατικά, την διαφορετικότητα των ανθρώπων.
Οι χαρακτήρες του έργου θα μας γοητεύσουν, θα μας συγκινήσουν και φυσικά θα μας κάνουν να γελάσουμε.
Άλλα το κύριο στοιχείο του έργου είναι το γεγονός ότι μέσα από το χιούμορ και την παραγωγή συναισθημάτων θα δούμε πως, 2 μοναχικοί άνθρωποι ξεπερνούν τις προκαταλήψεις τους και αποζητούν ξανά τη φιλία, την αγάπη, την αποδοχή, την επαφή.
Τα κείμενα του έργου έχουν έντονη την χροιά της αμερικανικής λογοτεχνίας.
Οι συγγραφείς: Τέννεση Ουίλιαμς και Ρίτσαρντ Αλφιέρι, ζωντανεύουν μέσα απ το γραπτό λόγο, την ένταση, το γέλιο αλλά και το χορό, τους χαρακτήρες του έργου και τα 2 παράξενα ζευγάρια ξετυλίγουν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν ένα θεατρικό έργο να ξεχωρίζει. Δυο κείμενα, δυο συγγραφείς, δυο παράξενα ζευγάρια και το ταξίδι σ ένα κόσμο γεμάτο χαρούμενες στιγμές, εντάσεις και περίτεχνες χορευτικές φιγούρες αρχίζει…
Παίζουν με σειρά εμφάνισης στο ρόλο της Κορνέλιας η Χαρά Τσουγκριάνη, της Γκρέις η Γιούλα Παπαδάτου, της Λίλυ η Ελένη Γλυκοφρύδη και του Μάικλ ο Κώστας Μπίσδας.
Η σκηνοθεσία είναι της Γωγώς Ξανθάκη.
Οι παραστάσεις θα παίζονται κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου, Μπολέτη 9, στον 1 όροφο.
Τηλ. κρατήσεων 27440-26888 και κιν. 6946905044.

(100112)
Return top