ΚΟΥΙΖ

Ποια είναι τα δύο πρόσωπα σύμβουλοι του Κώωτση που τον οδηγούν μεθοδευμένα από γκάφα σε γκάφα μεταφέροντάς του τις εντολές ξένων προς το Λουτράκι συμφερόντων;

(160112)




Είπαν…

«Κώωτση, να ’χεις υπόψη σου ότι μήνυση θα υποβληθεί και στον οικονομικό εισαγγελέα για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και μην επικρατούν οι αργοί ρυθμοί της ποινικής Δικαιοσύνης. Σωστά;»

(160112)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.!

Οι κινήσεις του Κώωτση και των συμβούλων του μόνο από αθωότητα δεν συνοδεύονται. Αντίθετα, μάλιστα, από σκοπιμότητα και σχεδιασμό ζημίωσης της Λουτράκι Α.Ε. προς όφελος ξένων συμφερόντων προς τα συμφέροντα της εταιρείας, του μετόχου της δήμου Λουτρακίου και των πολιτών του.
Η αγωγής, περί της οποίας ο λόγος επρόκειτο να συζητηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2011. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε τρεις τέσσερις μήνες το πολύ περίπου, αφού ήδη έχουν παρέλθει τέσσερις, θα είχαμε απόφαση αν είχε συζητηθεί η αγωγή της νυν Λουτράκι Α.Ε. κατά της Club Hotel Loutraki S.A., του Αντώνη Στεργιώτη και της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki.
Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη αγωγή ήταν ανάλογη και αντίστοιχη με προηγούμενες αγωγές τις οποίες οι εναγόμενοι, τότε είχαν προτιμήσει να μην συζητηθούν προσερχόμενοι και καταβάλλοντες το αντίτιμο. Φυσικά το συγκεκριμένο δικαστήριο αυτό θα το ελάμβανε υπόψη του κι όπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι η θετική τύχη της αγωγής έπρεπε να θεωρείται δεδομένη.
Παράλληλα, με τη θετική τύχη της αγωγής € 1.641.000 περίπου που αιτούντο μαζί με τους τόκους υπερημερίας € 664.000 περίπου, διαμορφωνόταν αιτούμενο κεφάλαιο πάνω από € 2.300.000, οπότε το ποσόν αυτό θα αποτελούσε σημαντική ανάσα, έναντι της μεθοδευμένης και σκόπιμης όπως προκύπτει πλέον, καταδίκης και καταστροφής της Λουτράκι Α.Ε.
Μαζί με τον Κώωτση, δεδομένου ότι είναι πλέον πασιφανές, ευθύνη έχουν οι σύμβουλοί του στην εταιρεία που τον καθοδηγούν και τον κατευθύνουν κι αυτός εκτελεί τις εντολές τους. Όπως προαναφέρθηκε στην πρωινή ανάρτηση τα αδικήματα είναι σε βαθμό κακουργήματος και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υποβληθεί προσωποποιημένη μήνυση στην οποία θα περιλαμβάνονται όλοι οι σύμβουλοί του, καθώς επίσης και ανάλογη αγωγή από τους οποίους θα ζητούνται σε πρώτη φάση οι τόκοι.
Όλοι μαζί κατευθυνόμενοι και λειτουργώντας σε βάρος των συμφερόντων του τόπου και των πολιτών συνέβαλαν η αγωγή που προσδιορίσθηκε για τις 9/5/2012, σίγουρα θα υποβληθεί αίτημα αναβολής, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη τύχη να αποφευχθεί να μην συμπέσει η νέα δικάσιμος σε ημέρα απεργίας, οπότε η συζήτησής της στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πραγματοποιηθεί μετά δυόμισι περίπου χρόνια και το αιτούμενο δια της αγωγής ποσόν για να εισρεύσει στο ταμείο της Λουτράκι Α.Ε., που τότε δεν θα υπάρχει γιατί ι Κώωτσης ενδεχομένως την οδηγεί στην πτώχευση, οπότε τα χρήματα θα πάνε στο δήμο ή σε κάποια άλλη εταιρεία.

(160112)
Return top