ΚΟΥΙΖ

Ποιό είναι το μεγάλο λαμόγιο που το αποκαλούν στην πόλη λαμόγιο του Zilkha;
(180112)




Είπαν…

«Κώωτση, επειδή έχεις διαζύγιο και δεν γνωρίζεις τι σημαίνει αλήθεια, δεδομένου ότι φύση σου είναι τα ψέματα, να μην διασπείρεις ψευδείς ειδήσεις για να σώσεις το… τομάρι σου. Μεταξύ αυτών ισχυρίζεσαι ότι ο έγκριτος νομικός Κορίνθου Περικλής Μπαλοδήμος συμφωνεί μαζί σου για τους νομικούς χειρισμούς. Συμφωνεί μόνον ως προς το ναυάγιό σου, όπως άλλωστε και κάθε εχέφρων νους. Δεν θα έβαζε μαζί σου στοίχημα, ενώ τα αιτήματα για συμμετοχή στο στοίχημα για την απώλεια των ασφαλιστικών μέτρων πληθαίνουν… Κώωτση θα βάλεις το στοίχημα με το γράφοντα, αλλά στημένο, όχι μόνο στα λόγια γιατί δεν σε πιστεύει πλέον κανείς.»
(180112)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!..

Την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθησή του με την ευκολία που λέει ψέματα έχει απωλέσει πλέον ι Κώωτσης. Έτσι, προσπαθεί να πείσει τους συνομιλητές του ότι είναι ευχαριστημένος για τη μηνυτήρια αναφορά που του κατέθεσε ο γράφων, ισχυριζόμενος ότι θα ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας. Και ποιος δεν το θέλει Κώωτση; Ωστόσο, να δούμε Κώωτση, πώς θα αντιδράσεις στη μήνυση που θα κατατεθεί, θα είναι προσωπική και θα αφορά την απώλεια τόκων υπερημερίας € 664.000 περίπου.
Κώωτση, να ρωτήσεις τη στρατιά των νομικών σου, όταν το αδίκημα υπερβαίνει τις € 73.000 σε τι βαθμό παραπέμπεται;

(180112)




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Προβληματισμένος είναι πλέον, ι Κώωτσης, άσχετα αν προσπαθεί να μην το δείχνει δίνοντας παραστάσεις αποπροσανατολισμού στον κάθε συνομιλητή ποντάροντας κι εκμεταλλευόμενος την άγνοιά του.
Ι Κώωτσης, όταν έχει απέναντί του πεπειραμένα πρόσωπα και ειδικότερα γνώστες της νομικής επιστήμης, ομολογεί, αφού δεν έχει άλλη διέξοδο, ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε είναι χαμένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο «συγγενής» κουμπάρος Δημήτρης Κονομόδης, τραβάει έξω την ουρά του, με συνέπεια ι Κώωτσης να είναι επιφορτισμένος να σύρει ολομόναχος ολόκληρο το φορτίο…
Ι Κώωτσης, αφού πλέον έχει συνειδητοποιήσει ότι χάνει τα ασφαλιστικά μέτρα, τώρα σκέφτεται να αλλάξει το κείμενο για να μπορέσει να διασώσει ότι διασώζεται, δεδομένου ότι το παρόν κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και λόγω των γελοίων ισχυρισμών του, όπως είναι φυσικό έχει γελοιοποιήσει και το δήμο Λουτρακίου.
Απλά,, θα πρόκειται για άλλο ένα κείμενο που θα στερείται βάσης και ουσίας, σύμφωνα με τη βλακεία που βομβαρδίζεται η Λουτράκι Α.Ε., με συνέπεια να μην μπορεί να σταθεί σε κανένα δικαστήριο, αν εμπεριέχει τους ισχυρισμούς που προβάλλει ι Κώωτσης που δεν καταλαβαίνει.
Κοντός ψαλμός αλληλούια και η 6η Φεβρουαρίου, απέχει μόλις δέκα εννέα ημερούλες. Μόνον να μην δούμε τον «συγγενή» κουμπάρο του Κώωτση να υποβάλλει αίτημα αναβολής για να πάει πίσω η υπόθεση.
Πάντως η γελοιοποίηση του δήμου Λουτρακίου παραμένει, γελάει τον πανελλήνιο κι άλλος ένας διασυρμός που προκαλεί ι Κώωτσης, βρίσκεται unde portas.

(180112)




ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΩΩΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Την παραίτησή του από την οικονομική επιτροπή του δήμου Λουτρακίου έχει υποβάλλει ι Κώωτσης. Αν και συγκεντρωτικός, θέλοντας τα πάντα να περνούν από πάνω του, δεν επιτρέπει τίποτε να προχωράει στο δήμο Λουτρακίου, καθ’ ότι έγγραφα και φάκελοι προς υπογραφή δημιουργούν στοίβες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ι Κώωτσης προέβη στην παραπάνω επιλογή, δεδομένου ότι έχει στο μυαλό του και είναι πανέτοιμος να μεταβεί να αναλάβει τη συνδιαχείριση της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki.
Ι Κώωτσης, πίστευε στον κόσμο των μοναδικών φαντασιώσεων που έχει το πλεονέκτημα να απολαμβάνει, ότι το δικαστήριο -καθ’ ότι πρόκειται για δημάρχους- δεν θα μπει ούτε στη διαδικασία και θα κάνει αποδεκτό το αίτημα του αυτοκράτορα…
(180112)
Return top