ΚΟΥΙΖ

Κώωτση γιατί δεν βάζεις το στοίχημα για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχεις ασκήσει κατά της Club Hotel Loutraki S.A.; Πόσο να σε περιμένουμε ο δικηγόρος και το loutraki-press;
(040112)




Είπαν…

«Στην ελληνική οικογένεια κουμάντο κάνει ο άνδρας, είπε κάποιος... Για να σας το αποδείξω ελάτε μία βόλτα από το σπίτι μου να δείτε τι ξύλο τρώω από τη γυναίκα μου…»
(040112)




ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ € 664.000
ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Κώωτση κατ’ αρχή το ποσόν των τόκων αυξήθηκε κατά € 166.000 δεδομένου ότι τα χρόνια των τόκων που πετάξατε από το παράθυρο εσύ με τους δύο συμβούλους σου για εξυπηρετήσετε ξένα συμφέροντα και σε βάρος του Λουτρακίου είναι τέσσερα και το τελικό ποσό διαμορφώνεται στις € 664.000 περίπου.
Πρόκειται για καραμπινάτο κακούργημα από το οποίο οι τρεις σας δεν γλυτώνετε με τίποτε, εκτός πλέον αν εντός επτά ημερών πάτε και οι τρεις πακέτο σε συμβολαιογράφο κι αναλάβετε εξ’ ολοκλήρου να καλύψετε αυτό το κονδύλι. Μια καλή ιδέα είναι να σας τα καταβάλουν πλέον αυτοί που πήγατε να τους εξυπηρετήσετε.
Κώωτση, θυμάμαι σε μια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου που έλεγες από το βήμα ότι δεν είναι δυνατόν ο δήμαρχος να λέει ψέματα. Κώωτση όχι μόνον ψέματα λες, αυτό έχει αποδειχθεί ακόμη και μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, που είναι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και δεν έχεις σεβασθεί κατ’ ελάχιστον αν όχι όλους τους συμπολίτες σου, τουλάχιστον αυτούς που σου έδωσαν το δικαίωμα να διαφεντεύεις τις τύχες τους.
Πέραν λοιπόν από τα ψέματα που λες, το έχει πλέον συνειδητοποιήσει ολόκληρη η πόλη, θα πρέπει να ομολογήσεις μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σε ποιες πράξεις έχεις προβεί για να ζημιωθεί συνειδητά ο τόπος σου υπέρ ξένων συμφερόντων, εκτός πλέον αν είσαι τόσο μεγάλος βλάκας και δεν καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει.
Ωστόσο, πιστεύω ακράδαντα ότι καταλαβαίνεις τι κάνεις, ποιος είναι ο στόχος σου και τι θέλεις να επωφεληθείς, με συνέπεια να πρέπει να ομολογήσεις ενώπιον των συμπολιτών σου ότι είσαι…
Μαζί με σας τους τρεις, ευθύνη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν και τα «βαλσαμωμένα πουλιά», που έχουν δώσει εν λεικώ τη ψήφο τους στον «αυτοκράτορα» για να χανταβουλιάξει τον τόπο και δεν αντιδρούν.
Κώωτση θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις στους συμπολίτες σου γιατί δεν συμμορφώθηκες με τη γνωμοδότηση Τσοβόλα και εκτελείς αυτά που σου υπαγορεύουν τα ξένα προς τον τόπο συμφέροντα!
Αύριο πάντως, όλους μαζί, την τριάδα + ένας, σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που δεν θα τολμήσετε πλέον να κυκλοφορείτε, αν φυσικά υπάρχει τσίπα επάνω σας, ούτε στα σοκάκια της πόλης.
Κώωτση, να έχεις υπόψη σου ούτε η υπόθεση αυτή παρακολουθείται από πάρα πολλά πολιτικά πρόσωπα κι εκτός νομού κι αύριο θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους.
(040112)
Return top