ΚΟΥΙΖ

Τι ζητάει ο κατά φαντασίαν «επικοινωνιολόγος» του Κώωτση Τάσος Φουντούκης, όταν του παραπέμπουν «πελάτες» για να τους εξυπηρετήσει;
(260112)




Είπαν…

Ι Κώωτσης, ζει το μύθο του! Τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του συνδυασμού του, του λένε συνέχεια ότι είναι ο τελειότερος που μπορούσε να υπάρξει για το Λουτράκι, ενώ ακόμη του λένε να μην ανησυχεί και όλα είναι τέλεια από τις «προσπάθειες» στα όνειρά τους - ξύπνιοι που οραματίζονται.
(260112)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Η οριστική απώλεια των τόκων υπερημερίας από την αγωγή που είχε καταθέσει το 2008, ο τότε νομικός σύμβουλος της νυν Λουτράκι Α.Ε. Γιάννης Στάμου, σε συνδυασμό με τη βεβαιότητα που διατυπώνεται για απόρριψη της νέας αγωγής που κατατέθηκε από το «συγγενή» κουμπάρο του Κώωτση Δημήτρη Κονομόδη, εξοργίζουν την κοινή γνώμη.
Αυτό διαπιστώνει ο κάθε πολίτης που θα βρεθεί στα πολιτικά στέκια της πόλης όπου συζητούνται τα τοπικά προβλήματα. Ακόμη περισσότερο δημοτικούς παρατηρητές και κοινή γνώμη εξοργίζουν οι υπέρογκες και τρελές αμοιβές που θέλει να μοιράσει(;) ι Κώωτσης σε δικηγόρους.
Χαρακτηριστική ήταν σήμερα το πρωί η επισήμανση δημοτικού παράγοντα:
Αφού από τους τρεις δικηγόρους που ανέφερε ι Κώωτσης στο δημοτικό συμβούλιο για τους δύο είπε ότι δεν θα πάρουν χρήματα, ο τρίτος ότι δεν έχει γίνει συζήτηση για χρήματα, τελικά με ποιους ετοιμάζεται να μοιράσει τα συγκεκριμένα χρήματα.
Αυτό επισημαίνουν είναι η μία παράμετρος.
Η άλλη παράμετρος που επισημαίνουν είναι: «Να σταματήσει ι Κώωτσης να σκέφτεται πως θα διαλύσει την οικονομία του τόπου και να κοιτάξει να φέρει πίσω τις € 664.000 των τόκων υπερημερίας που χάρισε στους επενδυτές του καζίνο ο δήθεν μαχητής τους». Δημοτικός παρατηρητής αναφερόμενος στις πρωινές συζητήσεις τόνισε στο loutraki-press: «Καλόν θα είναι ο ίδιος και οι άνθρωποί του να μην διανοηθούν να χαθεί μετά τους τόκους και η αγωγή. Δεν είναι τυχαίο όλοι οι δικηγόροι του τόπου να ισχυρίζονται ότι θα απορριφθεί. Θα πρέπει να εξαφανισθούν από προσώπου Γης, γιατί απλά θα έχουν ξεπουλήσει τα συμφέροντά του».
Όσον αφορά τις αμοιβές των δικηγόρων τόνιζαν ότι: «Ι Κώωτσης με τους συμβούλους του νομίζουν ότι βρήκαν τον αδύναμο κρίκο σε μια εταιρεία -καταβολές χρημάτων σε δικηγόρους- που την έχουν οδηγήσει στο γκρεμό, πριν τη ρίξουν να τη στύψουν μοιράζοντας αμοιβές πρωτοφανείς στα δικηγορικά χρονικά, σε μια περίοδο που η εταιρεία δεν έχει αφενός ρευστότητα, αφετέρου λόγω οικονομικής κρίσης δεν είναι δυνατόν να παρέχονται τέτοιου είδους αμοιβές - πρόκληση την ώρα που ο αριθμός των συμμετεχόντων στα συσσίτια αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο».
Ι Κώωτσης, πλέον, αυτό που διαπιστώνεται καθημερινά είτε με τηλεφωνικές επικοινωνίες, είτε με μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του loutraki-press έχει επιτύχει να καταρρεύσει ο μύθος του «καλού παιδιού» και να έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται κι έντονα άλλου είδους εκτιμήσεις για το πρόσωπό του.
Φυσικά, κανείς δεν εξαιρεί όλους τους συμβούλους επίσημους κι ανεπίσημους που έχουν μαζευτεί γύρω του, είναι όλοι συνυπεύθυνοι καθ’ ότι η Λουτράκι Α.Ε. είναι δημοτική επιχείρηση, διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα κι εδώ πρόκειται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, γεγονός που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των οικονομικών εισαγγελέων από απώλειες φόρων.

(260112)
Return top