ΚΟΥΙΖ

Ο δικηγόρος Κορίνθου Φίλιππος Στάμου την Κυριακή το πρωί δήλωσε ότι δεν έχει συζητήσει για να πάρει χρήματα. Κώωτση δήλωσες ότι ο Δημήτρης Τσοβόλας δεν θέλει χρήματα, ενώ για το «συγγενή» κουμπάρο σου είπες προς τιμήν του δεν θα πάρει αμοιβή. Τελικά, Κώωτση τις € 25.000 για την κατάθεση της αγωγής ποιός είναι αυτός που θα τις παντελονιάσει; Επίσης, Κώωτση, τα € 25.000 της συζήτησης ποιοί θα τα μοιρασθούν; Μήπως θα πρέπει να ενημερώσεις τη γενική συνέλευση;

(240112)




Είπαν…

«Να είστε ήσυχοι υπάλληλοι της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. και της Club Hotel Casino Loutraki. Αν εμπιστεύεσθε τον Κώωτση -τον επιθυμούντα να γίνει διαχειριστής της CHCL- ότι θα έχετε την ίδια τύχη με την υπάλληλό του στο τεχνικό του γραφείο που παραμένει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, απλήρωτη για περίπου είκοσι μήνες.»
Κώωτση, πρώτα τακτοποιούν τα του οίκου τους και μετά βγαίνουν στην πιάτσα.
Κώωτση, αν έχεις κότσια διάψευσέ το…
Δεν έχεις ιερό και όσιο γι’ αυτό δεν σε πίστεψα από τη στιγμή που εξελέγης…

(240112)




ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΩΩΤΣΗ!

Δεν θέλει φιλοσοφία, δεν πρέπει να είσαι έξυπνος, ούτε να διαθέτεις ικανότητες να λύνεις μαθηματικές ασκήσεις. Αρκεί να διαθέτεις στοιχειώδη νου και να ’χεις την απλή ικανότητα να λες ένα κι ένα κάνει δύο. Αυτό δηλαδή που δεν μπορούν να κάνουν όσοι συγκροτούν τη δημοτική αρχή Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω..
Σχεδόν δεκατρείς μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του ι Κώωτσης και οι συν αυτώ απέδειξαν ότι δεν είναι ικανοί να κάνουν απολύτως τίποτε. Όπως πολύ ορθά επεσήμανε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Γκιώνης: «Πείτε μας ένα έργο που υπογράψατε μέσα στο 2011.»
Φυσικά, ποιος να απαντήσει; Ι Κώωτσης ή τα «βαλσαμωμένα πουλιά;» Δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε ως έργο.
Χαρακτηριστικό είναι, προς επίρρωσιν των ανωτέρω, η παρέμβαση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ισθμίας Παναγιώτη Σπανού, που κατακεραύνωσε για την ανυπαρξία τον Κώωτση και μόλις ολοκλήρωσε την παρέμβασή του αποχώρησε, προφανώς αηδιασμένος κι εκτεθειμένος έναντι των συμπολιτών του στην Ισθμία.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Πισίων Γιάννης Γκίκας, καταγγέλλοντας ότι δεν έχει γίνει για δείγμα ένα έργο στο διαμέρισμα Πισίων Σχοίνου.
Όσον αφορά τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Χρήστο Ψυχογιό που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση, όπως κι ολόκληρη η κοινότητα άλλωστε, στο πρόσωπο του Κώωτση, δεν μπήκε στον κόπο ούτε καν να πάρει το λόγο, δεδομένου ότι ο άνθρωπος εκ των έσω έχει αντιληφθεί ότι: «Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα…»
Καταπέλτης κατά Κώωτση και ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης, ο οποίος κατήγγειλε τη δημοτική αρχή για την απραξία της στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και τις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου του είπε ότι θα υπερψηφίσω, αλλά σ’ ένα χρόνο θα τα πούμε…
Φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για το τριετές πρόγραμμα του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρου Νικολάου. Εκτελείται και προωθείται αυτό, αλλά ακόμη παραμένει στη διάσταση της εικονικής πραγματικότητας.
Πάντως, μετά την παρουσίαση του τεχνικού προγράμματος, στο οποίο απλές αναφορές γίνονται και θα προωθείται όταν το θυμούνται με διαρκείς αναμορφώσεις προϋπολογισμού, αναμένεται να βγουν τα «παπαγαλάκια» του Κώωτση στην πιάτσα για να μουρλάνουν την πόλη στη μπαρούφα.
Ευτυχώς, που έχουμε μπροστά μας την άλλη Τρίτη για να μας εξηγήσει ι Κώωτσης με ποιές προϋποθέσεις και τι του έταξαν αν του έταξαν για να χαρίσει στην Club Hotel Loutraki S.A. τόκους υπερημερίας € 664.000 περίπου.
Φυσικά, το μεγάλο θέατρο θα παιχτεί με το ενδιαφέρον του για τη μαρίνα, που θα προσπαθήσει να κουκουλώσει το ξεπούλημα του τόπου μέσω ασφαλιστικών μέτρων και αμφιβόλου ποιότητας αγωγών για να απολεσθούν όσα δικαιούται η Λουτράκι Α.Ε.
(240112)




ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

Έναν προς έναν όλους τους μύθους, τα δήθεν επιστημονικά καθώς και τα διαφημιστικά επιχειρήματα με τα οποία έχουμε όλοι βομβαρδιστεί μια εικοσαετία τώρα, προκειμένου σήμερα να πιστεύουμε πειθήνια και χωρίς αντιρρήσεις το σλόγκαν: Δωρεάν «πράσινη» και επιδοτούμενη ενέργεια από τον ήλιο και τον αέρα, κατέρριψε ο ηλεκτρολόγος μηχανικός, ειδικευμένος σε θέματα ανεμογεννητριών, Τάσος Κεφαλάς.
Ο ειδικευμένος στις ανεμογεννήτριες Τάσος Κεφαλάς ήταν καταλυτικός και απελευθερωτικός για όποιον είχε τις όποιες αμφιβολίες. Με παραδείγματα προσωπικής εμπειρίας, οικονομοτεχνική ανάλυση, στοιχεία με νούμερα και μεθοδική επεξήγηση κάθε εμπλεκομένης παραμέτρου, έπεισε το ακροατήριο γιατί δεν πρέπει να εγκατασταθούν στα Γεράνεια βιομηχανίες παραγωγής αιολικής ενέργειας.
Την τοποθέτησή του ο Τάσος Κεφαλάς την πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου στο πλαίσιο της ενημέρωσης φορέων και συλλόγων από τη Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στη Βιομηχανία Παραγωγής Αιολικής Ενέργειας στα Γεράνεια. Στόχος της επιτροπής μ’ αυτής της την πρωτοβουλία ήταν να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη σύνθεσή της με εκπροσώπους από όλους τους συλλόγους, φορείς και συλλογικότητες.
Ακολούθησε μέλος της επιτροπής που παρουσίασε σύντομα τους κυριότερους λόγους για τους οποίους η επιτροπή είναι ενάντια στην εγκατάσταση βιομηχανίας παραγωγής αιολικής ενέργειας στα Γεράνεια.
Μέλος της επιτροπής ανέπτυξε την ιδιαιτερότητα των Γερανείων και κατέδειξε το τι ακριβώς διακυβεύεται.
Ακολούθησε παρουσίαση, με τη βοήθεια διαφανειών και βίντεο, σημαντικών στοιχείων που ανέδειξαν το μέγεθος του προβλήματος.
Επόμενος στόχος της Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στη Βιομηχανία Παραγωγής Αιολικής Ενέργειας στα Γεράνεια είναι η διοργάνωση ανοιχτής στο κοινό λαϊκής συνέλευσης για ενημέρωση, ένταξη όσων το επιθυμούν σε κάποια ομάδα εργασίας και καθορισμό των επόμενων σταδίων της κινητοποίησης.

(240112)




ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΤΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα της την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 20:00 στο ζαχαροπλαστείο «Παπαδάκη» θα κόψει η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών.

(240112)
Return top