ΚΟΥΙΖ

Κώωτση τι σου έχει δώσει ή από πού σε κρατάει ο «συγγενής» κουμπάρος σου Δημήτρης Κονομόδης και κοντεύεις πέρα από το να έχει έμμισθη συνεργασία με το δήμο Λουτρακίου ολόκληρη σιγά - σιγά η οικογένειά του, έχεις ξεκινήσει να του χαρίζεις και… τον αφρό της Λουτράκι Α.Ε.;
(140112)




Είπαν…

«Δεν είναι δυνατόν, έτσι απλά, να συνετάχθησαν αυτού του είδους οι αγωγές και με τόσο μεγάλη επιπολαιότητα να χάθηκαν για το δήμο μας € 664.000. Ο πλέον βλάκας αντιλαμβάνεται ότι από πίσω υπάρχει συνεννόηση και οι ενέργειες αυτές, παραπέμπουν τις σκέψεις και δημιουργούν σύννεφα και υπόνοιες για ενδεχόμενο χρηματισμού!»
(140112)




ΚΩΩΤΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΚΑΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ




ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ,
ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ!

Σε άτακτη υποχώρηση αναβάλλοντας όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., μετά την αποκάλυψη της επιχειρούμενης εξαπάτησης και των ασύστολων ψεμάτων του σε βάρος των μελών του σώματος, οδηγήθηκε ι Κώωτσης με τους στενούς συμβούλους του.
Από κοντά και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του συνδυασμού "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", που έχουν αρχίσει πλέον, όχι μόνον να προβληματίζονται, αλλά και να φοβούνται από τους εγκληματικούς χειρισμούς Κώωτση, σε βάρος των συμφερόντων του τόπου. Όλως περιέργως, κι ανεξήγητα για τις ακολουθούμενες πρακτικές τους, έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται(!) ότι κάτι δεν πάει καλά και μήπως το βασίλειο… της Ιάσωνος είναι σάπιο;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press τα «βαλσαμωμένα πουλιά» έδειξαν να προβληματίζονται ιδιαίτερα όταν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Γκιώνης τους επεσήμανε ότι εγώ θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από τις πρακτικές σας και να απεμπλακώ από τις ευθύνες που δημιουργείται και αναλαμβάνεται, με συνέπεια να προβληματισθούν και να συμπεριφέρονται ωσάν να διερωτώνται τι είναι αυτά που μας λέει τούτος εδώ. Όπως επισημάνθηκε από μέλος της συνεδρίασης, η επισήμανση αυτή ήλθε σαν να τους χτύπησε κεραυνός, με αποτέλεσμα τα «βαλσαμωμένα πουλιά» της πλειοψηφίας "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" να χάσουν το χαμόγελο της υπεροψίας και ν’ αρχίσουν να προβληματίζονται…

Έλλειψη σοβαρότητας και πολιτικού αναστήματος
Ι Κώωτσης, άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν διαθέτει την απαιτούμενη σοβαρότητα, αλλά και το πολιτικό ανάστημα για να μπορεί να ανταποκριθεί επιτυχώς και μ’ επάρκεια τόσο στο ρόλο του πρώτου πολίτη, όσο και μιας εταιρείας με την εμβέλεια της Λουτράκι Α.Ε. Οι πρακτικές του θυμίζουν περισσότερο μαγαζάτορα παλαιάς κοπής που κοιτάει να μην κόψει απόδειξη, να κλέψει την εφορία, να ρίξει τον πελάτη του λίγο στο ζύγι με τα δράμια, να ξεγελάσει αυτόν που συναλλάσσεται και διατηρεί επαγγελματική επαφή.
Χαρακτηριστικό, προς επίρρωσιν των παραπάνω είναι, ότι το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε τη μεταφορά του προσωπικού στην υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία της Λουτράκι Α.Ε. Λόγω της παρουσίας στη συνεδρίαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, αποφασίσθηκε το συγκεκριμένο θέμα να έλθει πρώτο προς συζήτηση και να τηρηθεί στη συνέχεια η σειρά της Η.Δ.
Εκεί ερωτήθηκε ι Κώωτσης, καθ’ ότι όλοι γνώριζαν ποια είναι η πραγματική κατάσταση, αν έχει ολοκληρώσει τις συνεννοήσεις με το προσωπικό, έχουν συμφωνήσει και δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα.
Ι Κώωτσης άρχισε να λέει μισόλογα, ξέρετε, δεν έχουμε συμφωνήσει, αλλά τα έχουμε βρει -αλήθεια τι έχουν βρει που οι εργαζόμενοι μόνιμοι και συμβασιούχοι πνέουν μένεα κατά του εξαδέλφου σύμφωνα με τον Κώωτση τον απαρνείται ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Λογοθέτης- και να επιχειρεί να αποσπάσει υπερψήφιση;
Η αντιπολίτευση από την πλευρά της, του ζήτησε πρώτα να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, να δοθεί λύση και κατόπιν να εισάγει το θέμα προς συζήτηση κι έγκριση με λήψη απόφασης. Όπως ήταν φυσικό το θέμα αναβλήθηκε.
Η χθεσινή συνεδρίαση άνοιξε με τι άλλο; Όπως είναι φυσικό μ’ ένα προκλητικό ψέμα του Κώωτση, αλλά η αντιπολίτευση πιάστηκε στον ύπνο, γιατί κατάπιε αμάσητο το ψέμα Κώωτση.;
Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Παύλου πήρε το λόγο και ρώτησε πολύ ορθά κι όπως είναι φυσικό, τι δουλειά έχει ο δικηγόρος Δημήτρης Κονομόδης να παρίσταται στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. αν και δεν νομιμοποιείται, με την απάντηση του Κώωτση που παρενέβη να είναι για γέλια και για κλάματα, ενώ ο Παύλος Παύλου το έκανε γαργάρα…
Ι Κώωτσης, ισχυρίσθηκε, αν και τον παρουσιάζει -κι έτσι είναι στην ουσία, παράνομα όμως…- ως το μόνιμο νομικό σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε., ότι αμείβεται με € 1.000 ανά γνωμοδότηση ή υπόθεση κι αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα του σπιθαμιαίου πολιτικά Κώωτση, δεδομένου ότι για παράδειγμα του έχει δώσει € 2.000 για να παρουσιάσει τον έτοιμο από τον Γιώργο Πέτρου κανονισμό λειτουργίας της Λουτράκι Α.Ε. κι άλλες € 8.000 για να παρουσιάσει τον κανονισμό λειτουργίας του διαχειριστικού συμβουλίου της Club Hotel Casino Loutraki.
Σιγά μην δεχθεί ο διαχειριστής Αντώνης Στεργιώτης, να του επιβάλλει ο υπάλληλός του αυτόκλητα, τον κανονισμό λειτουργίας του οργάνου που αρέσκεται αυτός. Υπάλληλος του Αντώνη Στεργιώτη που αμείβεται με πάγια αντιμισθία από τον περασμένο Σεπτέμβριο -σύμφωνα και με τη δήλωση του Κώωτση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου- το ποσό των € 5.000 για λογαριασμό της Λουτράκι Α.Ε., ως νομικός της σύμβουλος - γεγονός που απέκρυψε προς τα μέλη του σώματος, χωρίς, ωστόσο, να έχει προσληφθεί επίσημα και να ’χουν ακολουθηθεί οι νόμιμες διαδικασίες.
Η υπόθεση και η σχέση εργασίας του Δημήτρη Κονομόδη, συγκροτούν ένα καραμπινάτο σκάνδαλο του Κώωτση - διασπάθισης δημοτικού χρήματος, το οποίο μάλιστα το διοχετεύει στο «συγγενή» κουμπάρο του έγκριτο νομικό Κορίνθου Δημήτρη Κονομόδη. Φυσικότατα, παράνομο και αντισυμβατικό, γεγονός που συνιστά παράβαση καθήκοντος του Κώωτση, ενώ άμοιρος ευθυνών δεν είναι και ο έγκριτος νομικός Δημήτρης Κονομόδης, καθ’ ότι η εφαρμογή των νόμων είναι το αντικείμενο της επαγγελματικής του δραστηριότητας.
Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση έγινε σε υψηλότατους τόνους, αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα η ανύπαρκτη αντιπολίτευση πρέπει κι επιβάλλεται να το μεταλαμπαδεύσει απ’ άκρου εις άκρον σ’ ολόκληρη την επικράτεια του δήμου Λουτρακίου και να επιτευχθεί να γίνει κατανοητό ακόμη και από τον τελευταίο πολίτη. Πώς, ι Κώωτσης, διαχειρίζεται και χαρίζει στους «συγγενείς» του το δημοτικό χρήμα, την ίδια ώρα που υπάλληλοι με την ευρύτερη ιδιότητα του δήμου Λουτρακίου, παραμένουν απλήρωτοι για πάρα πολλούς μήνες;

Κόντρα στις επιταγές του «Καλλικράτη»
Άλλο ένα θέμα που συζητήθηκε ήταν η σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε., κάτι που απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από τον «Καλλικράτη» και ι Κώωτσης κατά την προσφιλή του τακτική -νομίζοντας ότι είναι αυτοκράτορας, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του την κείμενη νομοθεσία- και επιδιώκει να προχωρήσει στη σύσταση μιας παράνομης εταιρείας, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Πρόσχημα, να διασωθούν τα περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε. -ποιος να τον πιστέψει άλλωστε, πλην από τα «βαλσαμωμένα πουλιά»- την ώρα που ήδη έχει χαρίσει τόκους € 664.000 και την ίδια τύχη αναμένεται να έχει η αγωγή του Φίλιππα Στάμου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έγκριτων νομικών από Αθήνα και Κόρινθο για τη συγκεκριμένη αγωγή, καθ’ ότι είναι αόριστη και αντιφατική, σύμφωνα πάντοτε με την εκτίμησή τους. Παρ’ όλα αυτά, ι Κώωτσης θα καταβάλλει στο συγκεκριμένο δικηγόρο € 50.000! Λέτε ν’ άνοιξε το ταμείο της επιχείρησής του και να μοιράζει χρήμα; Όχι φυσικά. Μοιράζει στους συγγενείς και τους φίλους, ανεξέλεγκτα το δημόσιο χρήμα.

«Ο δήμος Λουτυρακίου να εξαγοράσει το Thermal Spa Λουτρακίου»
Ο Παύλος Παύλου τους επεσήμανε ότι δεν είναι εφικτή η σύσταση εταιρείας και τους πρότεινε το Thermal Spa Λουτρακίου να το αγοράσει ο ομώνυμος δήμος, οπότε και η Λουτράκι Α.Ε. θα διασωθεί και παράλληλα θα καταβάλλει τις εκκρεμείς υποχρεώσεις της.
Κι αυτό το θέμα της ημερήσια διάταξης τελικά ανακλήθηκε και δεν προτάθηκε για ψηφοφορία, μ’ αποτέλεσμα να αναβληθεί η συζήτησή του κι ενδεχομένως να ματαιωθεί.
Πάντως, ευτυχώς, δεν συζητήθηκε και δεν πρέπει να τεθεί προς συζήτηση και ψηφοφορία το απατεωνίστικο άρθρο 6 που εισηγείται ι Κώωτσης κι ανοίγει το δρόμο για νομιμοποίηση λαμογιών, αφού πρώτα έχουν διαπραχθεί, μετά να καλύπτονται από το νομιμοφανές άρθρο του κανονισμού λειτουργίας της Λουτράκι Α.Ε.
Ένα άρθρο που φέρνει ι Κώωτσης για να προσπαθήσει να «μπαλώσει» εκ των υστέρων τις καραμπινάτες παρανομίες του, εκ των οποίων μία, η απώλεια των τόκων είναι σε βαθμό κακουργήματος και ι Κώωτσης θα κάτσει στο σκαμνί, σύμφωνα πάντοτε με την αποφασιστικότητα συγκεκριμένων κύκλων…
(140112)
Return top