ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας που είναι έτοιμος να πλύνει ακόμη και πιάτα για να γίνει αξιωματούχος;
(090112)




Είπαν…

«Ο Γιώργος Γκιώνης, όπως να το κάνουμε, έφτιαξε έργα και με τον τρόπο που τα έφτιαξε. Ι Κώωτσης, όμως, δεν είναι ικανός να βάλει ούτε τις ταμπέλες…»
(090112)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗ;

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ CLUB HOTEL LOUTRAKI S.A.;


Υπήρχε δόλος και σκοπιμότητα σε βάρος των συμφερόντων του τόπου; Ναι ή όχι Κώωτση; Γιατί παιδάκι μου το Σεπτέμβριο στις 29, ημερομηνία συζήτησης της επαναφερθείσης αγωγής του Γιάννη Στάμου από το Γιώργο Πέτρου προέβης στην πρωτοφανή για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά να παραιτηθείς από το δικόγραφο της αίτησης κλήσης; Το μόνο που έκανες μ’ αυτή σου την ενέργεια φαινομενικά ποιο ήταν; Να αλλάξεις την ονομασία της Πρώην ΔΑΕΤ Α.Ε.; Κάτι που μπορούσες να το κάνεις στις προτάσεις και να μην υπάρχει λόγος να ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία.
Η αλήθεια ποιά είναι; Ποιό είναι το αποτέλεσμα από αυτή την επιλογή σου και τη σκοπιμότητα είχε; Να μην συζητηθεί η υπόθεση μετά από τέσσερις αναβολές, λόγω απεργιών και δεν είχε καμία δυνατότητα αναβολής.
Εσύ Κώωτση τι έκανες; Ως από μηχανής Θεός έδωσες τη λύση που δεν υπήρχε. Ανέβαλες τη συζήτηση της υπόθεσης και μέχρι τότε έχει ο Θεός αν την περίοδο εκείνη υπάρξουν νέες απεργίες… Γιατί απλά, για την ημερομηνία 09/05/12 που την έχεις αναβάλει, λογικά θα είχε εκδοθεί και η πρωτόδικη απόφαση;
Λοιπόν, Κώωτση, αυτόν που ευνόησες, επομένως λειτούργησες υπέρ των συμφερόντων του, ήταν ο αντίδικος. Μ’ άλλα λόγια λειτούργησες σε βάρος των συμφερόντων του τόπου και υπέρ των συμφερόντων της Club Hotel Loutraki S.A.
Κώωτση, δεν έφτανε μόνον αυτό… Κατέθεσες τη νέα αγωγή, στις 30/12/11 με την οποία παραιτήθηκες του δικογράφου της προηγουμένης, δηλαδή αυτής που είχε υποβάλλει ο Γιάννης Στάμου για να χάσει το Λουτράκι € 664.000 περίπου από τους τόκους υπερημερίας τεσσάρων χρόνων.
Κώωτση, δεν έφτανε μόνον αυτό. Το κείμενο της νέας αγωγής που έχεις υποβάλλει στο κεφάλαιο 11, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις νομικών κύκλων είναι αντιφατικό, με ορατό τον κίνδυνο να απορριφθεί η συγκεκριμένη αγωγή. Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν αόριστες στο μεγαλύτερο μέρος τους τις απαιτήσεις των πρόσθετων κονδυλίων που περιλαμβάνονται στη νέα αγωγή του Κώωτση.
(090112)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΔΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΑ € 664.000 ΤΟΚΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ

Είναι πάρα πολύ απλό και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ι Κώωτσης συνειδητά απώλεσε τις € 664.000 περίπου από τόκους υπερημερίας που προέκυπταν από την αγωγή που είχε υποβάλλει ο πρώην νομικός σύμβουλος της νυν Λουτράκι Α.Ε. Γιάννης Στάμου.
Ι Κώωτσης, είναι δε, σε τέτοιο βαθμό εγκλωβισμένος, δεδομένου ότι δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να ισχυρισθεί ότι δεν είχε τύχη η αγωγή Στάμου να ευδοκιμήσει και η Λουτράκι Α.Ε. να εισπράξει το κονδύλιο των € 664.000 περίπου. Και τούτο, γιατί απλά, την αγωγή Στάμου με πιστότητα 100% ως προς την ουσία της και πάνω από 98% ως προς τη διατύπωσή της -που και πάλι δεν αλλάζει σε τίποτε την ουσία της- αποτελεί μέρος, είναι η φιλοσοφία, βάσει της οποία στηρίχθηκε και η νέα αγωγή που κατέθεσε ι Κώωτσης.
Μόνη διαφορά είναι ότι ι Κώωτσης συνέβαλε να απωλεσθούν σε βάρος του δημοτικού χρήματος € 664.000 περίπου, τα οποία πρέπει να κληθούν κάποιοι να καταβάλλουν.
Με τη μεθόδευση που έχει ακολουθήσει ι Κώωτσης, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, έχει υποπέσει στο αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, ενώ βασικοί συνυπεύθυνοί του είναι δύο + ένας σύμβουλοι, ενώ καθοριστική είναι η στάση που θα τηρήσουν τα «βαλσαμωμένα πουλιά». «Βαλσαμωμένα πουλιά» που αν δεν αντιδράσουν και δεν καταδικάσουν τις ενέργειες του Κώωτση, δια της σιωπής τους σημαίνει ότι είναι υπέρμαχοί του, εγκρίνουν απόλυτα τις κινήσεις του και κατά συνέπεια είναι και συνένοχοί του.
Πιο βαρύ το κόστος από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, πέφτει σ’ αυτούς που είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. κι εγκρίνουν χωρίς ν’ αντιδρούν εν λευκώ τις ενέργειες του Κώωτση.
Ευθύνη, επίσης, αρκετά σημαντική που επίσης δεν αντιδρούν για τις πράξεις και πρακτικές του επικεφαλής του συνδυασμού τους Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω έχουν η νομικός Μαρία Στάμου, οι δύο εν αποστρατεία πρώην ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. -λόγω της εμπειρίας τους και της διοίκησης που έχουν ασκήσει, δηλαδή ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς και ο αναπληρωτής του δημάρχου αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης, ο ιατρός Λουκάς Λούκας, καθώς επίσης και ο συνεργαζόμενος δημοτικός σύμβουλος του Κινήματος Ενεργών Πολιτών Νίκος Λόης.

(090112)




Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό
και στην κοινωνική προσφορά, έκοψε το περασμένο Σάββατο στην πλατεία του οικισμού ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλοίσβος Λουτρακίου.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος από την Παναγία τη Γιάτρισσα, ενορία του οικισμού.
Ο Φλοίσβος έχει εκδώσει συλλεκτικό χειροποίητο ημερολόγιο του συλλόγου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Παναγίας Γιάτρισσας.
Στην κοπή της Πίτας παρευρέθησαν ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κακαβάς, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μουζάκης, ο αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Άρης Μαρίνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πετρίτσης και Παναγιώτης Φίλης.
Χαιρετισμό απέστειλε και η βουλευτής Κορινθίας Αικατερίνη Φαρμάκη Γκέκη, τονίζοντας ότι η συνεργασία με τον Σύλλογό μας, που ξεκίνησε με τις ενέργειές μας για μείωση της τιμής ζώνης και στο Λουτράκι ,θα συνεχιστεί.
Μας τίμησαν επίσης τα Προεδρεία των Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγ. Κωνσταντίνου, Κατουνίστρας και Λίμνης Ηραίου, ο Σύλλογος Δασοπροστασίας Λουτρακίου.
(090112)
Return top