ΚΟΥΙΖ

Ποιος είναι ο σύμβουλος του Κώωτση που όταν κάνει μία εξυπηρέτηση επιδιώκει να τύχει και της ανάλογης απολαβής;
(280112)




Είπαν…

«Στην απόλυτη κατάντια έχουν οδηγήσει Κώωτσης και κεντροαριστερή παρέα το Λουτράκι και χειρότερες ημέρες αποκλείεται να ’χει ξαναβιώσει στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν.»
(280112)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ANΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ»
ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ;

Τελικά, χθες, όντως ήταν η τυχερή ημέρα του Χάρη Μαρίνη. Ι Κώωτσης, όχι μόνο δεν τον πήρε τηλέφωνο, αλλά παρέστη δια ζώσης στο γραφείο του. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ι Κώωτσης εθεάθη να εξέρχεται του γραφείου του άλλοτε έμπιστου του στις 18:40. Φαίνεται ότι το επιτελείο της Φωτεινής Ανδρέου με την επικοινωνιολόγο Έμυ που διαφεντεύουν τον Κώωτση, του έδωσαν εντολή να τον επισκεφθεί και να καταβληθεί προσπάθεια να αναθερμανθούν οι σχέσεις, αφού άλλωστε δεν στοιχίζει και τίποτε και δεν ζητάει από την πίτα της Λουτράκι Α.Ε., που όλοι έχουν πέσει επάνω!..
Κώωτση, αναμένω να διαψεύσεις το loutraki-press, ότι τα γεγονότα δεν έχουν ακολουθήσει αυτόν το ρου.
(280112)




ΑΝΑΝΔΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΜΕ
ΘΥΜΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Η αχαριστία Κώωτση δεν έχει προηγούμενο. Δεν φείδεται προ ουδενός. Είναι χαμαιλέων. Δεν λογαριάζει τίποτε. Ακόμη και να του έχεις προσφέρει τον ουρανό με τ’ άστρα!
Εκδικείται ακόμη και τον άνθρωπο που του έκανε το όνειρο ζωής, για την επιβεβαίωση της ύπαρξής του πράξη. Τον άνθρωπο που από φτωχό συγγενή, τον κατέστησε πρώτο πολίτη του τόπου του.
Ο λόγος για το δεύτερο χαστούκι που ετοιμάζει κατά του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ήταν η άρνησή του να υλοποιήσει τη δέσμευση που είχε αναλάβει έναντι της υποστήριξης που του παρέσχε να τον χρήσει αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε.
Αυτές τις συμφωνίες τις έχει αποκαλύψει ι Κώωτσης εις επήκοον τεσσάρων ατόμων, έχουν ξαναγραφεί και συνεπώς το loutraki-press δεν ανακάλυψε τον τροχό. Μάλιστα ι Κώωτσης μας έλεγε και τι αμοιβή του ζητούσε ο Παύλος Παύλου ως αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε., καθ’ ότι του ισχυριζόταν ότι είναι πλέον άνεργος κι αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα…
Ένα χρόνο περίπου μετά από την αχαριστία στο πρόσωπο του Παύλου Παύλου που συνέβαλε καθοριστικά κι αποφασιστικά για να γίνει δήμαρχος, ι Κώωτσης αυτή τη φορά έρχεται και βάλει ευθέως κατά της συζύγου του.
Σύμφωνα με σημείωμα που διακινείται στο στενό περιβάλλον του Κώωτση και διοχετεύθηκε στο loutraki-press για να το διασκεδάσουν, φύλο και φτερό έχουν γίνει τα τυπικά προσόντα της συζύγου του, αν μπορεί και νομιμοποιείται να κατέχει τις θέσεις που τοποθετήθηκε. Η εξέλιξη αυτή είναι απότοκος κάποιων σφοδρών επιθέσεων που έχει δεχθεί ι Κώωτσης, με συνέπεια να αντιδρά και να αποκαλεί αχάριστο τον Παύλο Παύλου, γιατί αναγκάσθηκε να παρανομήσει προς χάριν της συζύγου του.
Η νέα ηγετική ομάδα της Ιάσωνος, της οποίας εντολές εκτελεί ι Κώωτσης, εκμεταλλεύεται κι αξιοποιεί τη δημιουργία της υπό σύσταση θυγατρικής της Λουτράκι Α.Ε. που θα αναλάβει τη διαχείριση (αυτά τα «βαλσαμωμένα πουλιά» μιλάνε για διαχείριση και γεμίζει το στόμα τους) και λειτουργία του Loutraki Thermal Spa επ’ ευκαιρία των ανακατατάξεων που θα πραγματοποιηθούν στο προσωπικό. Σύμφωνα πάντοτε με το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας, το οποίο λέγεται ότι έχει εκπονηθεί από τον εξάδελφο κατά τον Κώωτση, αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρη Λογοθέτη.
Έχοντας την αίσθηση η ηγετική ομάδα ότι θα φέρει ενώπιος ενωπίω με την κοινή γνώμη τον Παύλο Παύλου, ισχυρίζονται βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας των Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας και των Κέντρων Ιαματικού Τουρισμού ο διευθυντής της μονάδας και ο αναπληρωτής του θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
Όπως ισχυρίζεται η ηγετική ομάδα που κατευθύνει τον Κώωτση, η σύζυγος του Παύλου Παύλου δεν κατέχει κανένα απολύτως πτυχίο κι επομένως, παρανόμως, βρίσκεται στη θέση που κατέχει. Πηγαίνουν ακόμη πιο βαθιά και ισχυρίζονται ότι παρανόμως εισπράττει από τον Μάιο του 2011 το διευθυντικό επίδομα, το οποίο θα πρέπει να επιστρέψει, ενώ παράνομα λαμβάνει κι αποφάσεις που αφορούν τη λειτουργία του Loutraki Thermal Spa.
Για να αντιληφθεί ο καθένας πόσο προσεκτική δουλειά έχει γίνει από τη νέα ηγετική ομάδα της Ιάσωνος, έχουν λάβει ακόμη υπόψη τους και την εναλλακτική παράμετρο που προβλέπει ο εν λόγω κανονισμός. Επιτρέπει, την ανάληψη της θέσης με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει προϋπηρεσία τριών λουτρικών περιόδων.
Εδώ λοιπόν θέτουν προς την κοινή γνώμη το ερώτημα: «Πώς μπορεί να διαθέτει την επαγγελματική εμπειρία, όταν τοποθετήθηκε τον Μάιο του 2011;»
Τη σύζυγο του Παύλου Παύλου τη χτυπούν και για την πρότερη θέση που κατείχε, αυτή της υπεύθυνης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Λουτράκι Α.Ε.
Οι άνθρωποι του Κώωτση διαρρέουν το ερώτημα: «Πώς κατέχει αυτή τη θέση χωρίς προηγουμένως να έχει λάβει τη σχετική εκπαίδευση, αφού δεν είναι ούτε καν δημοσιογράφος και δεν έχει πρότερη εμπειρία με γραφεία Τύπου, έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο κ.λπ.;

Υ.Γ.: Παύλε Παύλου καλώς τους δέχθηκες. Είναι όλοι δικοί σου…
(280112)
Return top