ΚΟΥΙΖ

Ποιοί είναι οι τέσσερις αξιωματούχοι του Κώωτση κατά των οποίων θα κατατεθούν αναφορές για παράβαση καθήκοντος;

(230112)




Είπαν…

«Αποκριάτικο αξεσουάρ στο δήμο Λουτρακίου θα πρέπει να είναι τα βραχιολάκια, γιατί κάποιοι θα πρέπει να εξοικειώνονται μαζί τους, προκειμένου να νιώθουν άνετα όταν θα φορέσουν τα πραγματικά…»
(230112)




ΓΙΑΤΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2006;

Ι Κώωτσης, στην πραγματικότητα, με την υποβολή της πρώτης αόριστης και αντιφατικής αγωγής που υπεβλήθη στις 30/12/2011, δεν είναι τυχαίο ότι λαμβάνει ως πρώτο έτος το 2006. Αιτία είναι ότι από αυτό το έτος και μετά, διαχειριστής της Club Hotel Casino Loutraki έχει αναλάβει ο Αντώνης Στεργιώτης, ο οποίος όλως συμπτωματικώς έχει απολύσει και τον ανεπίσημο σύμβουλο του Κώωτση, Γιώργο Γιαννιτσόπουλο.
Παράλληλα, από το 2006 και πριν ουσιαστική είναι και η εμπλοκή του Yigal Zilkha, οπότε, αν ι Κώωτσης προσφύγει για τα έτη από το 1996 μέχρι και το 2005, είναι υπέρ του δέοντος σίγουρο ότι θα δημιουργήσει πρόσθετο πρόβλημα στον Ισραηλινό μεγαλοεπενδυτή.
Αυτός είναι και ο λόγος που ι Κώωτσης έχει πεισθεί και δεν έχει συμμορφωθεί με τη γνωμοδότηση Τσοβόλα, η οποία ως γνωστόν του υποδεικνύει άλλα πράγματα να πράξει μ’ όσα αντιφατικά πράττει κι ενεργεί.
Ι Κώωτσης, με την πρώτη αγωγή που κατέθεσε στις 30/12/2011, κατ’ αρχήν διέγραψε τους τόκους υπερημερίας € 664.000 από την αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιάννης Στάμου, παρ’ ότι τους αναγνωρίζει, δεδομένου ότι εμπεριέχονται επ’ ακριβώς, αλλά παράλληλα, φρόντισε να παραιτηθεί από την πρώτη αγωγή ρητά κι ανεπιφύλακτα.
Κατά δεύτερο λόγο, με την προσθήκη του κεφαλαίου 11 που εμπνεύσθηκε να συμπεριλάβει στην εν λόγω αγωγή, την αναδεικνύει αόριστη κι αντιφατική, με συνέπεια να απεμπολεί και το αρχικό κεφάλαιο που διεκδικούσε με την αγωγή που είχε υποβάλλει ο Γιάννης Στάμου.
Αλλά για τη συγκεκριμένη αγωγή, ας μην προτρέχουμε πέραν της αξιολόγησης που έχει γίνει από έγκριτους νομικούς και καλόν θα είναι να διαπιστώσουμε τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη στις 9 Μαΐου 2012.
Πάντως, ι Κώωτσης, αν η εν λόγω αγωγή απορριφθεί ως αόριστη ή αντιφατική ή και τα δύο, θα πρέπει να ομολογήσει ότι το συγκεκριμένο δικόγραφο υποβλήθηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο για να απεμποληθούν τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε. Όπως σχολίαζαν έγκριτοι νομικοί της Κορίνθου το Σαββατοκύριακο, αν αυτό το δικόγραφο το συνέτασσε φοιτητής, ο καθηγητής θα τον έκοβε.
Επομένως, ι Κώωτσης ότι έκανε, το έκανε σκόπιμα και σε συνεννόηση πάντοτε με τους συμβούλους του, επεσήμαιναν οι εν λόγω νομικοί, για να ζημιωθεί η Λουτράκι Α.Ε. και να την οδηγήσει πιο γρήγορα στην καταστροφή.
Όπως είναι φυσικό από εδώ και στο εξής, τα αδικήματα θα σκάνε το ένα μετά το άλλο σε βάρος του Κώωτση, με μια σειρά νομικών να εκτιμά ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να απεμπλακεί από τον κυκεώνα που μόνος του έχει εισέλθει, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου, αλλά τρίτων.
(230112)




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Συνεδριάζει σήμερα, συνεχίζει κατ’ ουσία, τη διακοπείσα συνεδρίαση της περασμένης παρασκευής το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξή του.
Πιο συγκεκριμένα τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τ’ ακόλουθα:
1 Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων του δήμου, για το έτος 2012.
2 Λήψη απόφασης για δέσμευση εγγραφής πιστώσεων στο δημοτικό προϋπολογισμό έτους 2012, αναφορικά με τη μεταφορά μαθητών από το δήμο για το σχολικό έτος 2011 -2012.
3 Λήψη απόφασης για δέσμευση εγγραφής πιστώσεων στο δημοτικό προϋπολογισμό έτους 2012.
4 Λήψη απόφασης για επιβολή ή μη προστίμων για ληξιπρόθεσμες οφειλές εμφιαλωτηρίων από δικαίωμα εμπορίας νερού.
5 Καθορισμός ωραρίου λειτουργίας υπηρεσιών δήμου για το έτος 2012.
6 Αποδοχή ποσού € 1.296,00 από τους ΚΑΠ προς υλοποίηση του Προγράμματος Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου στο δήμο μας, κατά το έτος 2011 (Σεπτέμβριος έως και Δεκέμβριος) και κατανομή αυτού.
7 Διαγραφή ή μη οφειλών από το υπ’ αριθ. 2/2011 τριπλότυπο επαναβεβαίωσης ανείσπρακτων εσόδων, από πρόστιμα του Κ.Ο.Κ., ετών 2006, 2007 & 2008, και από τον υπ’ αριθ. 21449/2011 Βεβαιωτικό Κατάλογο ετών 2006, 2007, 2008, 2009 & 2010, ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντων.
8 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ακαθαρίστων εσόδων & παρεπιδημούντων των Φρόσως Κόντη και Ιωάννη Μαντά, έτους 2009, και Ουρανίας Μωραΐτη για το έτος 2008.
9 Απαλλαγή ή μη προσαυξήσεων από οφειλή στον υπ’ αριθ. 81/2005 βεβαιωτικό κατάλογο αυθαιρέτων, επ’ ονόματι Γιαννούλας Καλαμαρά.
10 Έγκριση προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργου: «Αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες (αποκατάσταση τεχνικών έργων στο Λουτράκι)» (αρ. μελ. 111/09).
11 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: «Επέκταση αλιευτικού καταφυγίου Λουτρακίου».
(230112)
Return top