ΚΟΥΙΖ

Γιατί ο Γιαννάκης με το σφυροδρέπανο έχει βγει κι αλωνίζει πάλι στο Λουτράκι, ενώ το ’χει ρίξει και στις δημόσιες σχέσεις;
(110112)




Είπαν…

«Η κεντροαριστερή ομάδα των ανεγκέφαλων φασιστοειδών της Ιάσωνος που εξουσιάζει τον Κώωτση, όσον αφορά στο χειρισμό της εξουσίας και τα δημοτικά πράγματα, γιατί για τα οικονομικά τον κατευθύνουν άλλοι, λέγεται ότι έχει περάσει από τη γκιλοτίνα, τον άλλοτε πάρα πολύ στενό συνεργάτη του "αυτοκράτορα" Χάρη Μαρίνη, γιατί δεν τους είναι αρεστός επειδή εκθέτει την ανικανότητα και τη βλακεία τους, αλλά και τις ιδιοτελείς τους σκοπιμότητες. Είναι γνωστό, ότι δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον τόπο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα πουλάνε εξουσία, πώς θα εισπράττουν μηνιαίο μισθό κι αν παρουσιασθεί κάποια ευκαιρία με οικονομικό όφελος ποιος ξέρει; »

(110112)




ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΗΝ CHCL

Η αστειότητα και η γελοιότητα των συμβούλων του Κώωτση δεν έχει προηγούμενο με όσες ενέργειες σκέφτονται να προβούν μετά την κατακραυγή της κοινής γνώμης που έχουν ξεσηκώσει από τις έως τώρα πρακτικές του και την οικονομική βλάβη που θα υποστεί η Λουτράκι Α.Ε.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του loutraki-press οι ανεγκέφαλοι σύμβουλοι του Κώωτση «σκέφτονται» λέει να αλλάξουν το περιεχόμενο των ασφαλιστικών μέτρων, δεδομένου ότι μετά τη δημοσιοποίησή τους έχουν επιτύχει να γελάει μαζί τους η ποικιλόχρους αιξ.
Πρόκειται για μία αστειότητα που δεν στέκεται πουθενά κατά τη δικονομία, αλλά πρόκειται για μια αντίδραση απελπισίας, αφού ως γνωστόν ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, και πρέπει να δικαιολογηθούν τόσο τα € 4.000 που πέταξε ι Κώωτσης από το παράθυρο, όσο και τα € 25.000 που έχει εισπράξει ο Φίλιππος Στάμου και τα’ άλλα € 25.000 που πρόκειται να εισπράξει σε πολύ σύντομο χρόνο. Στο Λουτράκι έχει αρχίσει να ζητείται στην πολιτική λεγόμενη «πιάτσα» ότι «με τις αδικαιολόγητες και χωρίς καμία βάση αμοιβές μαμούθ έναντι των ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί, παραπέμπει ότι κάποια αρπακτικά, προσπαθούν να τα πάρουν πολύ χοντρά, προχωρώντας σε άνομες συμφωνίες;»
Συγκεκριμένοι δημοτικοί παρατηρητές υποστήριζαν ότι όλη αυτή η «συμμορία» μετά την οικονομική βλάβη που έχει επιφέρει στον τόπο θα πρέπει να καθίσει ταχύτατα στο σκαμνί της Δικαιοσύνης και να της αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, σε ποινικό και αστικό επίπεδο.
(110112)




ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Οι ασφάλειες πέφτουν στο άλλοτε «παλάτι», το δημοτικό μέγαρο Λουτρακίου, καθ’ ότι ι Κώωτσης το ’χει καταντήσει το σαράι του καραγκιόζη.
Ο λόγος είναι απλός κι ένας. Δεν υπάρχει πετρέλαιο στη δεξαμενή για να λειτουργήσει ο κλιματισμός, με συνέπεια οι υπάλληλοι να κουβαλάνε από το σπίτι τους συσκευές θέρμανσης, να υπερφορτίζεται το δίκτυο και να πέφτουν οι ασφάλειες.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο διαγωνισμό που προκηρύχθηκε για την προμήθεια πετρελαίου στο δήμο Λουτρακίου, καμία επιχείρηση δεν ανταποκρίθηκε να συμμετάσχει. Λέτε να φοβούνται τον Κώωτση και να μην έχουν εμπιστοσύνη πότε θα εισπράξουν τα χρήματά τους, αφού ακούνε πάρα πολλούς να παραμένουν απλήρωτοι, ενώ κάποιοι άλλοι, ο «συγγενής» - κουμπάρος θα εισπράττει πεντοχίλιαρα σε ευρώ, για υποθέσεις που θααααααααα αναλάβει;
Όπως τα ’χει καταφέρει ι Κώωτσης θα δούμε τους υπαλλήλους του δήμου Λουτρακίου να προσέρχονται στην εργασία τους, πέραν της βαριάς ενδυμασίας, ακόμη και με παπλώματα, αφού οι συσκευές θέρμανσης θα πρέπει να λειτουργούν εκ περιτροπής για να μην πέφτουν οι ασφάλειες.
(110112)
Return top