ΚΟΥΙΖ

Κώωτση θα συζητήσεις την άλλη Δευτέρα την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με το υπάρχον κείμενο ή θα αλλάξεις κείμενο ή μπορεί να έχει απεργία(;) ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου;

(250112)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης δεν είναι ικανός ούτε και για το στολισμό της πόλης κι’ αυτός ήταν ο λόγος που την εγκατέλειψε στην τύχη της. Σύμφωνα με δημοτικό παράγοντα ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει άμεση γνώση, ισχυρίσθηκε στο loutraki-press ότι η επιλογή στα καραβάκια για το στολισμό της πόλης, έγινε από τη σύζυγό του Φωτεινή Ανδρέου. Μπορεί το θέμα με τα καραβάκια να μην θυμίζει Χριστούγεννα, ωστόσο, προτιμότερο είναι, να παραμείνουν για να κοσμούν το Λουτράκι το καλοκαίρι. Έτσι, θα προσδίδουν στους ξένους επισκέπτες μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Πάντως η επιλογή ήταν ωραία κι αξίζουν συγχαρητήρια στη σύζυγο του Κώωτση.»
(250112)




ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ
ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ;


Η εξουσία εντός κι εκτός δήμου Λουτρακίου έχει φύγει από τα χέρια του Κώωτση και την ελέγχει πλέον η μέντοράς του που έχει συγκροτήσει και τη δική της «ηγετική» ομάδα διοίκησης μέσα στο δήμο, ενώ τις ουσιαστικές και με βάθος επαφές και κατευθύνσεις, φέρεται να της δίνει η ίδια.
Ι Κώωτσης έχει πάρει πλέον το γνώριμο ρόλο του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος εξετέθη και ζήτησε τη ψήφο των συμπολιτών του, την οποία κέρδισε εκμεταλλευόμενος τότε, που δεν τον γνώριζε η τοπική κοινωνία, το σπαραξικάρδιο ύφος του.
Όμως, όπως είχε διαπιστωθεί και προεκλογικά, ι Κώωτσης μακριά από τη μέντορά του, τη σύζυγό του, δεν ένιωθε την απαιτούμενη σιγουριά και να είναι ανάλογα ασφαλής. Δεκαέξι μήνες πριν, μια μικρή ομάδα που είχαμε διαπιστώσει ότι αυτή η παράμετρος ήταν η «αχίλλειος πτέρνα» του, είχαμε προβληματισθεί μήπως θα έπρεπε να επιβληθεί η παρουσία της στην καθημερινή του προεκλογική δραστηριότητα και η δράση της να μην γίνεται από το παρασκήνιο, όπως άλλωστε ήταν γνωστό για συγκεκριμένους ανθρώπους.
Με την εκλογή του Κώωτση και την ανάληψη της εξουσίας, η Φωτεινή Ανδρέου τήρησε μια διακριτική παρουσία και μ’ εξαίρεση την εμπλοκή της στις περσινές απόκριες, είχε φροντίσει να μην ενοχλεί και προκαλεί, δεδομένου ότι «τις κατευθύνσεις της τις έδινε σχεδόν σ’ όλους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».
Έχοντας, πλέον, τον πλήρη έλεγχο, το περασμένο καλοκαίρι στις 3 Αυγούστου 2011, σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες του loutraki-press από το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, ήταν αυτή που έλαβε τις αποφάσεις να καρατομήσει και να επιλέξει τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. Οι ισχυρισμοί θέλουν, να είχε ένα πρόβλημα με την παρουσία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου Γιώργου Κακαβά, αλλά η παραίτησή του της άνοιξε το δρόμο να κινηθεί με γοργούς ρυθμούς και σε σύντομο χρόνο να προχωρήσει στην αλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Με την πάροδο του χρόνου, οι γνώστες ισχυρίζονται αμέσως μετά το καλοκαίρι, η Φωτεινή Ανδρέου πήρε τα πράγματα και τις τύχες της δημοτικής αρχής στα χέρια της και δημιούργησε τη δική της ομάδα, προκειμένου -παρακάμπτοντας τον Κώωτση που δεν αντιλαμβάνεται- να έχει άμεση κι απευθείας ενημέρωση για να παρεμβαίνει και να δίνει λύσεις και κατευθύνσεις, σύμφωνα με τις απόψεις της.
Οι ίδιες πληροφορίες του loutraki-press θέλουν την ομάδα της Φωτεινής Ανδρέου να τη συγκροτούν το δεξί της χέρι, η επικοινωνιολόγος Έμυ (συγνώμη που δεν υπάρχει γνώση στο επώνυμό της) και οι σύμβουλοι του Κώωτση Θανάσης Παντελέων (αμειβόμενος) και Χρήστος Μίχας (ήθελε να γίνει αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε.), που «μόλις βλέπουν την ηγέτιδά τους τρέχουν στο κατόπι της ως καλές Φιλιππινέζες», επισημαίνει στέλεχος της Ιάσωνος που τους παρατηρεί και νιώθει αηδία για το κατάντημα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Η επικοινωνιολόγος Έμυ συμμετείχε στις συγκεντρώσεις του συνδυασμού, παρενέβαινε με αέρα και διατύπωνε απόψεις για τους τρόπους συμπεριφοράς δημοτικών συμβούλων και συμβούλων του Κώωτση.
Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες από το δεύτερο όροφο της Ιάσωνος, η Φωτεινή Ανδρέου είναι αυτή που λαμβάνει τις αποφάσεις και χαράσσει τις γραμμές και στη Λουτράκι Α.Ε. τις οποίες στη συνέχεια παρουσιάζει ως δικές του ι Κώωτσης. Λέγεται ότι η Φωτεινή Ανδρέου είναι αυτή που χαράσσει τη στρατηγική και συναποφασίζει με το νομικό «σύμβουλο»(;) της Λουτράκι Α.Ε. «συγγενή» - κουμπάρο της Δημήτρη Κονομόδη, ο οποίος ενεργεί κατόπιν της τελικής απόφασής της. Όμως, κανείς τους δεν έχει ευθύνη, δεδομένου ότι δημόσια στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής, ι Κώωτσης, ο επίσημα εκπρόσωπος του 51% της τοπικής κοινωνίας, ανέλαβε την οποιαδήποτε ευθύνη καλύπτοντας τους πάντες και τα πάντα.
Στο γράφοντα, αν και κατά καιρούς μεταφέρονταν ανάλογες πληροφορίες, απέφευγε να τις δημοσιοποιεί, καθ’ ότι ήταν εξοργισμένος με τα ψέματα και την αθλιότητα του Κώωτση, από τους κατάπτυστους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του ότι εμπλέκω τη σύζυγό του και το χειρότερο ότι την εξυβρίζω. Είναι μια άθλια τακτική του, που τη συνεχίζει ακόμη μέχρι πριν λίγες ημέρες, επαιτώντας δήθεν λύπηση από την κοινή γνώμη.
Δυστυχώς, αυτός είναι ι Κώωτσης, που βρισκόμενος στο τιμόνι του τόπου, θα τον οδηγεί κάθε ημέρα που περνάει όλο και σε χαμηλότερα επίπεδα που πότε στο παρελθόν δεν είχε γνωρίσει το Λουτράκι.
Επισημαίνεται τέλος, όπως έχει μεταφερθεί στο loutraki-press η παρουσία της Φωτεινής Ανδρέου στην Ιάσωνος, έχει ξεφύγει από τα στενά πολιτικά πλαίσια και γίνεται αντιληπτή και από το διοικητικό προσωπικό.
Κώωτση, αν επιθυμείς να διαψεύσεις, να διορθώσεις για να αποκατασταθεί η κατά τη γνώμη σου πραγματικότητα, το loutraki-press είναι στη διάθεσή σου.
(250112)
Return top