ΚΟΥΙΖ

Κώωτση
ως πολιτικό πρόσωπο, ξέρεις σε ποιους χρωστάς; Γιατί άρχισαν πιστωτές σου να στέλνουν e-mail στο loutraki-press και τα επισημαίνουν. Πάντως τέσσερα άτομα, επαγγελματίες, είναι σε γνώση του ιστολογίου.

(160112)




Είπαν…

Κώωτση οι ενδιαφερόμενοι για το στοίχημα απώλειας των ασφαλιστικών μέτρων αυξάνονται. Ο πρώτος δικηγόρος που σου έβαλε στοίχημα ύψους € 2.000 σε σένα προσωπικά είναι ο έγκριτος νομικός Κορίνθου Περικλής Μπαλοδήμος. Δεύτερο το loutraki-press που ανεβάζει το στοίχημα από € 3.000 στις € 5.000 και τρίτο πρόσωπο πλειοδοτεί ο επίσης έγκριτος νομικός Κορίνθου Γιάννης Στάμου με € 10.000. Ισχύει ότι τα χρήματα θα κατατεθούν σε συμβολαιογράφο και ο νικητής θα τα καταθέσει στο φιλόπτωχο ταμείο του ιερού ναού Παναγίας Γιάτρισσας, επειδή Κώωτση δεν έχεις τηρήσει την προεκλογική σου δέσμευση.

(160112)




Η 1η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΙ Δ.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Του
Πάνου Ηλιακόπουλου

Η 1η βόμβα σκάει σήμερα στα χέρια του Κώωτση κι αφορά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε και υπογράφει ο γράφων κατά του Κώωτση κι ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε.
Μια μηνυτήρια αναφορά που έχει κατατεθεί από τις 18 Νοεμβρίου 2011 στην εισαγγελία Κορίνθου, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη από τα μέλη του Δ.Σ. της δημοτικής αυτής εταιρίας ποινικών αδικημάτων και συγκεκριμένα του αδικήματος της απιστίας (άρθρο 390 Π.Κ.) ή/και παράβασης καθήκοντος ή/και οποιουδήποτε άλλου αδικήματος τυχόν προκύψει.
Σ’ αυτή την επιλογή ο γράφων οδηγήθηκε επειδή όπως αποδείχθηκε οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης δεν είναι αρκετές όταν ο υπόλογος σε καραμπινάτες πλέον παραβάσεις καθήκοντος δεν ερυθριά, τις προσπερνάει, τις ειρωνεύεται κι επιχειρεί να τις απαξιώσει, υποτιμώντας ή προσβάλλοντας ακόμη τα στελέχη της αντιπολίτευσης.
Παρ' ότι παθών, ο γράφων θεωρεί ότι είναι κακό η πολιτική να αναζητά τη λύση στη Δικαιοσύνη, όταν δεν έχει εξαντληθεί στο πολιτικό γίγνεσθαι. Ωστόσο, ι Κώωτσης, καθιστά επιτακτική την ανάγκη σ’ αυτή την επιλογή, καθ’ ότι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν συμμορφώνεται, αλλά γίνεται περισσότερο προκλητικός και υποπίπτει αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε επιπτώσεις, σε ακόμη βαρύτατα ποινικά αδικήματα, από τα οποία ζημιώνεται κατάφωρα ο τόπος και οι πολίτες του.
Ειλικρινά, ο γράφων ανέμενε από την αντιπολίτευση, σύμφωνα πάντοτε με τις δημόσιες δεσμεύσεις της στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου να προβεί στην παραπάνω ενέργεια, αν και ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου, ξέρει πάρα πολύ καλά… τη διαδικασία, παρ’ όλα αυτά αν κι έχουν περάσει τόσοι μήνες ποιεί την νήσσαν μαζί μ’ όλους τους υπολοίπους και το κακό συνεχίζεται επιταχυνόμενο για τον τόπο.
Η κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς έγινε, γιατί διακρινόταν αφενός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχοντο από το στενό περιβάλλον του Κώωτση αφετέρου, ότι υπάρχει πρόθεση και διάθεση για εκτροπή από τα νενοημένα, με μόνο στόχο να ζημιωθεί ο τόπος, οι πολίτες του και τα δημόσια οικονομικά με την ευρύτερη έννοια του όρου, υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων.
Η αντίδραση του γράφοντος ήταν αποτέλεσμα της απόσυρσης της αγωγής που είχε υποβληθεί από τον Γιάννη Στάμου και δεν υπήρχε από την πλευρά του αντιδίκου κανένα περιθώριο αναβολής, με συνέπεια να εγερθούν υποψίες ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί και μεθοδευτεί, στην ουσία ενδεχόμενη προδοσία των συμφερόντων του Λουτρακίου.
Παρά το γεγονός ότι είχε κατατεθεί η εν λόγω μήνυση και παρακολουθούντο στενά οι εξελίξεις, πριν αλέκτωρ λαλείσαι ήρθε η αγωγή που επιβεβαίωσε τις ανησυχίες του γράφοντος μέχρι κεραίας. Κι όχι μόνο τις επιβεβαίωσε, αλλά ο πρώτος πολίτης απέδειξε με τη στάση του ότι από τη θέση που του εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες του δεν υπηρετεί και δεν υπεραμύνεται των συμφερόντων του τόπου, αλλά τρίτων.
Χαρακτηριστικότατο όλων ότι με την αγωγή που κατατέθηκε στις 30/12/2011 από τη νομική ομάδα του Κώωτση, επικεφαλής της οποίας είναι ο «συγγενής» κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης, παραιτείται ρητά κι ανεπιφύλακτα από την προηγούμενη αγωγή, γεγονός που σημαίνει ότι παραιτείται από τα παρεπόμενά της. Ήτοι τους τόκους υπερημερίας που είχαν σωρευθεί ύψους € 664.000 περίπου.
Πρόκειται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις έγκριτων νομικών, για παράβαση καθήκοντος και απιστία σε βάρος της υπηρεσίας σε βαθμό κακουργήματος.
Για τα πιο πάνω αδικήματα, ήδη συντάσσονται μηνύσεις προσωπικές πλέον, κατά του Κώωτση και των συμβούλων του, των οποίων οι ενέργειες παραπέμπουν σε πρακτικές «πολιτικής συμμορίας» που ενταφιάζει τον τόπο, ενώ παράλληλα θα συνταχθεί και θα κατατεθεί αγωγή για τη βλάβη που έχουν προκαλέσει στη Λουτράκι Α.Ε. γιατί το ποσό των € 664.000 περίπου, που έχει χαθεί οριστικά και αμετάκλητα.

Με τη μηνυτήρια αναφορά του ο γράφων ζητά από τον εισαγγελέα Κορίνθου:
Να διερευνήσετε τα ανωτέρω και να πράξετε τα νόμιμα, αποδίδοντας τις κατά νόμο ευθύνες όπου αυτές αναλογούν, με σκοπό τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και ιδιαίτερα των συμφερόντων όλων των κατοίκων της περιοχής του Λουτρακίου.
(160112)
Return top