ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ

Ο Yigal Zilkha πότε θα στείλει μήνυμα στους εργαζομένους για τις προθέσεις του σε σχέση με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην Club Hotel Casino Loutraki;
(250412)




Είπαν…

«Κώωτση, το φόβο της Εβίτας να ’χεις… Νομίζεις επειδή θα κρυφτείς, σήμερα, θα γλυτώσεις; Σε περιμένει όλο χαρά να σε γλεντήσει και φυσικά κι εμείς να το απολαύσουμε! Τι θα κάνεις δεν θα ξαναπατήσεις σε δημοτικό συμβούλιο;
(250412)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Ο πολυάσχολος, αλλά και ανύπαρκτος πολιτικά Κώωτσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα υπάρχουσες πληροφορίες δεν θα παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, λόγω έκτακτης(;) εργασίας στην Αθήνα.
Πώς γίνεται σ’ όλα τα κρίσιμα ζητήματα ή γεγονότα ι Κώωτσης να εγκλωβίζεται από έκτακτες εργασίες, μόνον ο ίδιος μπορεί να μας το εξηγήσει... Σύμφωνα πάντως με την εκτίμηση πρώην κορυφαίου θεσμικού παράγοντα, που στην κυριολεξία έχει πήξει από τις δικαιολογίες Κώωτση, ισχυρίζεται ότι «την έκανε μ’ ελαφρά πηδηματάκια και την ουρά στα σκέλια».
Λέγεται δε, ότι τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης θα αντικρούσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Δέδες.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του loutraki-press στην πρωινή συνάντηση του Κώωτση με τους φορείς και τους εκπροσώπους των σωματείων συνεφωνήθη ως υπερασπιστική γραμμή ότι κανείς δεν έκανε λόγο για δοκιμαστική λειτουργία, αλλά για κανονική λειτουργία.
Όσον αφορά δε το σκόπελο της έλλειψης άδειας, αυτόν θα φροντίσουν να τον παρακάμψουν προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι στην Ελλάδα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα κι άλλα κολυμβητήρια που επίσης δεν είναι αδειοδοτημένα.
(250412)
Return top