ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΔΕ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΓΑΖΙΑ

Οι Αγ. Θεόδωροι, ως γνωστόν ήταν ένα καζάνι που κοχλάζει από αγανάκτηση με τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα του αντιδημάρχου Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε, συνηγορούντος του έτερου συναδέλφου του Σπύρου Νικολάου και τα ψέματα χωρίς τελειωμό του Κώωτση.
Όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο με όσα έχουν προηγηθεί, θέμα χρόνου ήταν η παραίτηση της συμβούλου της τοπικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Θεοδώρας Βλαστάρη Δέδε - αδελφή του Δημήτρη Δέδε, που έχει αγανακτήσει με τα όσα συμβαίνουν στο μεταλλαγμένο συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω.
Η Θεοδώρα Βλλαστάρη Δέδε, έχοντας αξιοπρέπεια και μη αντέχοντας προφανώς να εμπαίζονται άλλο οι συγχωριανοί της, παραιτήθηκε από το συνδυασμό και ανεξαρτητοποιήθηκε μ’ έγγραφη επιστολή που πρωτοκόλλησε στην τοπική κοινότητα, ενώ την απέστειλε και στον επικοινωνιολόγο του Κώωτση, Τάσο Φουντούκη.
Αυτή την ώρα σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press στο πρώην δημοτικό κατάστημα γίνεται σφαγή, οι φωνές ακούγονται στα απέναντι καφενεία, με τον Κώωτση να εκλιπαρεί να ανακληθεί η παραίτηση της αδελφής του αντιδημάρχου.
Κώωτση, αφού τα ’χεις κάνει μούτι. Το άθλημα δεν το μπορείς. Σ’ έχουν πάρει πρέφα όλοι ποιος είναι ο στόχος σου και οι σκοπιμότητές σου. Γιατί Κώωτση δεν πας σπιτάκι σου να πορευθεί αυτός ο δύσμοιρος δήμος Λουτρακίου εν ειρήνη και να ελπίσουμε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια προοπτική νωρίτερα από τις προσεχείς εκλογές;
Πάντως Κώωτση, όπως το πάς, εσύ με τα τρία εξαπτέρυγα θα μείνεις και θα περισσεύει θέση ακόμη και σε ταξί για σύσκεψη του συνδυασμού.
(020412)
Return top