ΚΟΥΙΖ

Ι Κώωτσης στηρίζει τους εργαζόμενους του casino που συναντώνται σε λίγη ώρα με το Νίκο Ρεμαντά ή έχει καταπιεί τη γλώσσα του, αφού πρώτα εγκλημάτισε σε βάρος τους παίζοντας παιχνίδια, όπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος;
(050412)




Είπαν…

«Κώωτση, για το μικρό λάθος που απάντησες στο ερώτημα της Εβίτας Κούτμου όσον αφορά τον υπολογισμό της απαλλοτρίωσης, με ποιόν είσαι τελικά; Με τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου ή με τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες του επίδικου τμήματος γης;»
(050412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΚΥΡΩΣΗ
ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΔΙΚΟ «ΤΥΦΛΟ» ΔΡΟΜΟ

Την ανάκληση της υπ’ αριθ. πρωτ. 1290/24-1-2008 απόφασης κυρώσεως της πράξεως και να ακυρωθεί η υπ’ αριθ. 2/2007 πράξη αναλογισμού αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας, προκειμένου να ανασυνταχθεί, ζητεί από το δήμο Λουτρακίου ο τέως νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς.
Αυτό προβλέπεται στην υπ’ αριθ. 19360/22-10-2010 απόφασή του ο πρώην νομάρχης Κορινθίας αιτιολογώντας ότι ο αναλογισμός λόγω ρυμοτομίας έγινε χωρίς να ληφθεί υπόψη η απότμηση που ξεκινά από το σημείο 7, με αποτέλεσμα να μην στραφεί ο άξονας της μικροτέρας οδού παράλληλα προς την προβλεπόμενη υπό του ισχύοντος ρυμοτομικού σχεδίου απότμηση και να μην υπολογισθεί το τριγωνικό του νόμου που επιδρά στην τεχνική ενέργεια του αναλογισμού, αφού αλλάζουν οι υποχρεώσεις του δήμου και των λοιπών υπόχρεων κι ως εκ τούτου η ως άνω πράξη πρέπει να ακυρωθεί για να ανασυνταχθεί ανακαλούμενης της απόφασης του αντινομάρχη Κορινθίας.
Πιο συγκεκριμένα η απόφαση του νομάρχη Κορινθίας στηρίζει την ανάκληση της υπ’ αριθ. πρωτ. 1290/24-1-2008 απόφασης κυρώσεως της πράξεως και να ακυρωθεί η υπ’ αριθ. 2/2007 πράξη αναλογισμού αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι:
1 Την υπ’ αριθ. 2/2007 πράξη αναλογισμού αποζημιώσεως λόγω ρυμοτομίας στο Ο.Τ. 103 του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Λουτρακίου.
2 Την υπ’ αριθ. πρωτ. 1290/24-1-2008 απόφαση νομάρχη Κορινθίας με την οποία κυρώθηκε η υπ’ αριθ. 2/2007 πράξη.
3 Τις διατάξεις των άρθρων 32 -37 και 42 - 47 του από 17 - 7/16-8-1923 Ν.Δ. «Περί σχεδίων πόλεως κ.λπ.»
4 Το Ν. 5269/31 - άρθρο 6
5 Το Β. Διάταγμα από 7-5-1936 «περί εκτελέσεως της παρ. 3 του άρθρου 6 του Ν. 5269/31» όπως ισχύει μετά την ισχύ του Ν. 653/77.
6 Το διάγραμμα που συνοδεύει την ν2/2007 πράξη αναλογισμού και ειδικότερα:
α την παρ. 1 του άρθρου μόνου του ΑΝ. 261 της 18/23-1-1968 (ΦΕΚ 12/Α) «Περί χρόνου ανακλήσεως παράνομων διοικητικών πράξεων που ορίζει ότι: παρ. 1 "Ατομικαί διοικητικά πράξεις, εκδοθείσαι κατά παράβασιν νόμου, ανακαλούνται υπό της διοικήσεως ελευθέρως και άνευ οιασδήποτε δια το δημόσιον συνεπείας, εντός ευλόγου από της εκδόσεως αυτών χρόνου". Επιφυλασσομένων των ειδικώς, άλλως οριζουσών, διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας, χρόνος ήσσων της 5/ετίας τουλάχιστον από της εκδόσεως των κατά τα άνω ανακλητέων πράξεων, εν ουδεμία περιπτώσει δύναται να θεωρηθεί ως μη εύλογος προς ανάκλησιν, ανεξαρτήτως τυχόν κτήσεως υπό τρίτων βάσει αυτών οιουδήποτε δικαιώματος».
β Την παρ. 3 του αρ. 2 του Διατάγματος 7-5-1936 «περί εκτελέσεως της παρ. 3 του αρ. 6 του Ν. 5269/31 (ΦΕΚ 205/Ν 13 Μαΐου 1936) που ορίζει ότι: Εάν δύο οδοί διασταυρούνται εν σχήματι Τ, τέμνονται δε υπό γωνίαν οξείαν με αποτετμημένην την ακμή αυτής, το επί της οξείας γωνίας ακίνητον βαρύνεται δια το τμήμα το καθοριζόμενο υπό του άξονος της σχηματιζούσης την οξείαν γωνίαν οδού, συνεχιζόμενου παραλλήλως της αποτετμημένης πλευράς κατά το αυτό πλάτος και των καθέτων των αγομένων επί τα όρια του προσώπου του επί της γωνίας ακινήτου. Το τμήμα το απομένον μεταξύ των τεμνομένων οδών και του άνω παραλλήλως της αποτμήσεως συνεχιζομένου άξονος θεωρείται ως πλατεία ή διεύρυνσις και αποζημιούται κατά τα κατωτέρω σχετικώς οριζόμενα».
γ Την παρ. 4 του ιδίου ως άνω άρθρου 2 που ορίζει ότι: «Εάν αι ομοίως ως εν τη προηγουμένη παραγράφω διασταυρούμεναι οδοί έχουσι διαφορετικά πλάτη, δια τον προσδιορισμό του επιβαρύνοντος το επί της οξείας γωνίας ακίνητον τμήματος συνεχίζεται παραλλήλως τη αποτετμημένη πλευρά ο άξων της στενωτέρας οδού».
Και επειδή,
στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αναλογισμός λόγω ρυμοτομίας έγινε χωρίς να ληφθεί υπόψη η απότμηση που ξεκινά από το σημείο 7, με αποτέλεσμα να μην στραφεί ο άξονας της μικροτέρας οδού παράλληλα προς την προβλεπόμενη υπό του ισχύοντος ρυμοτομικού σχεδίου απότμηση και να μην υπολογισθεί το τριγωνικό του νόμου που επιδρά στην τεχνική ενέργεια του αναλογισμού, αφού αλλάζουν οι υποχρεώσεις του δήμου και των λοιπών υπόχρεων κι ως εκ τούτου η ως άνω πράξη πρέπει να ακυρωθεί για να ανασυνταχθεί ανακαλούμενης της απόφασης του αντινομάρχη Κορινθίας.
Γι αυτό πρέπει:
Να ανακληθεί η υπ’ αριθ. πρωτ. 1290/24-1-2008 απόφασης κυρώσεως της πράξεως και να ακυρωθεί η υπ’ αριθ. 2/2007 πράξη αναλογισμού αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας, προκειμένου να ανασυνταχθεί.

Τι επεχείρησε να κάνει ι Κώωτσης και τι υποκρύπτεται;
Με τη στάση του ι Κώωτσης στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και ο αντιδήμαρχός του Γιώργος Γλυκοφρύδης παρανόμησαν συνειδητά, δεδομένου ότι:
1 Προσποιήθηκαν ότι δεν είναι τόσο σοβαρή η καταλυτική απόφαση του νομάρχη Κορινθίας να ανακληθεί η απόφαση κύρωσης της προαναφερόμενης απαλλοτρίωσης.
2 Κατά παράβασιν κάθε νομιμότητος ι Κώωτσης συνειδητά να ζημιώσει οικονομικά με € 1.000.000 περίπου το δήμο Λουτρακίου ισχυριζόμενος ότι πρέπει να πληρώσει χαρίζοντας αναιτίως και αδικαιολογήτως δημοτικό χρήμα σε αντιδίκους για επίδικο τμήμα γης του οποίου η τύχη μέλλει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.
Ζητούμενο είναι με ποία ανταλλάγματα ι Κώωτσης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να δωρίσει € 1.000.000 περίπου δημοτικού χρήματος, όταν δεν υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Και γιατί αυτή η σπουδή του να προκαταλάβει καταστάσεις;
Κανείς δεν χαρίζει € 1.000.000 περίπου! Ι Κώωτσης γιατί το κάνει;

(050412)
Return top