ΚΟΥΙΖ
Κώωτση, το ξέρεις το ανέκδοτο, «είσαι και μαρτυριάρης»; Για να μην γίνει και καμιά παρεξήγηση, αφορά τα δημοτικά πράγματα και το γεγονός ότι δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό.
(200412)




Είπαν…
«Τώρα που ι Κώωτσης έχει γίνει "σουρωτήρι", κατάλαβε ότι όλοι τον πυροβολάνε. Κώωτση τώρα που κατάφερες και το κατάλαβες κανείς δεν ασχολείται μαζί σου, ο απλός κόσμος εννοείται, γιατί όλοι έχουν περάσει στην επόμενη ημέρα;»
(200412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Ο ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ(;) ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΕΡΟΥ;

Ένα μείζον θέμα που έχει προκύψει πριν από το Πάσχα είναι οι καταγγελίες και οι αναφορές του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω και αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΛ-Π Παναγιώτη Βαρελά, στο στενό του περιβάλλον για παράβαση καθήκοντος του αναπληρωτή αντιδημάρχου και συγχωριανού του Γιώργου Γλυκοφρύδη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο λαλίστατος -κι ορθώς πράττει, αλλά γιατί δεν το κάνει και δημόσια- σε σκάνδαλα, παρανομίες και παρατυπίες Παναγιώτης Βαρελάς είχε στραφεί κατά του Γιώργου Γλυκοφρύδη καταγγέλλοντας ως παράνομο το διακανονισμό των εκκρεμών οφειλών του τέλους εμπορίας των εταιρειών εμφιάλωσης.
Ως δια μαγείας, ο λαλίστατος και πέραν του δέοντος εύθικτος Παναγιώτης Βαρελάς έχει καταπιεί τη γλώσσα του και δεν κάνει πλέον καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Το συγκεκριμένο θέμα δεν τον θίγει ως άνθρωπο, προσωπικότητα, ευυπόληπτο πολίτη, έτσι ώστε να πράξει τα δέοντα με υποβολή μήνυσης στον αρμόδιο εισαγγελέα και αναφορά στον περιφερειάρχη για παράβαση καθήκοντος;
Γιατί απλά δεν είναι δυνατόν να καταθέτεις μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση σε αναφορές γεγονότων, ενώ σε παρανομίες ή παρατυπίες να ποιείς την νήσσαν;
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής του δημάρχου αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης, θα τοποθετηθεί δημόσια για το συγκεκριμένο γεγονός που κατηγορείται και είναι γνωστό σε πολλά μέλη του Συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω;
Πολύ καλή αφορμή για τη δημοσιοποίηση και την παροχή διευκρινίσεων ένθεν κι ένθεν η συνέχιση της διακοπείσας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Τετάρτη.

Υ.Γ.: Με αφορμή κάποια σχόλια θα πρέπει να ξεκαθαρισθεί προς πάσα κατεύθυνση ότι τα ενυπόγραφα άρθρα δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση, είτε να εκφράζουν, είτε να συμφωνεί μαζί τους ο διαχειριστής του ιστολογίου. Μόνη περίπτωση να μην αναρτηθεί οποιουδήποτε το άρθρο, είναι το ενδεχόμενο αυτό να εγείρει ποινικές ή αστικές διώξεις.
(200412)




LA TRAVIATA ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ»
Το πιο αγαπημένο έργο των φίλων της όπερας του Giuseppe Verdi «La Traviata» ανεβαίνει σήμερα στις 19:55 στη σκηνή του «Αλεξάνδρειου» Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου, σε απευθείας μετάδοση από τη Metropolitan Opera Νέας Υόρκης.
Στη συγκεκριμένη παράσταση της «La Traviata» πρωταγωνιστεί η καταξιωμένη, παγκοσμίου φήμης, Γαλλίδα σοπράνο Natalie Dessay, η οποία κάνει το ντεμπούτο της ως «Violetta», της γυναίκας που θυσιάζει την τελευταία της ευκαιρία στην αγάπη. Μαζί της ο Matthew Polenzani στον ρόλο του «Alfredo Germont», ενός νεαρού αριστοκράτη, ο οποίος είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει τα πάντα για τη γυναίκα που αγαπάει, τη Violetta. Ο Dmitri Hvorostovsky υποδύεται τον «Giorgio Germont», τον πατέρα του Alfredo, που αποδοκιμάζει τον τρόπο ζωής της πρωταγωνίστριας και καταδικάζει τη σχέση του γιου του μαζί της. Το ρομαντικό δράμα του Giuseppe Verdi διευθύνει ο Fabio Luisi. Η άκρως θεατρική παραγωγή φέρει την υπογραφή του Willy Decker.
Το έργο περιλαμβάνει πολλές γνωστές άριες όπως η "Sempre Libera" και η "Addio del passato", καθώς και το περίφημο τραγούδι που ακούγεται στην 1η Πράξη "Libiamo nel'ieti calici".
Ο Willy Decker χρησιμοποιεί μοναδικά θεατρικά εφέ, αλλά και κοστούμια, όλα μαύρα, εκτός από τη Violetta, που είναι ντυμένη μ’ ένα κατακόκκινο φόρεμα.
Επιπλέον, ένα τεράστιο ρολόι που χτυπάει σ’ όλη τη διάρκεια του έργου, κοσμεί το σκηνικό μετρώντας τις τραγικές ώρες ζωής, που απομένουν στην κεντρική ηρωίδα.
(200412)




ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΙΑΚΟΠΕΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Την προσεχή Τετάρτη 25 Απριλίου στις 18:30, χωρίς προ ημερήσιας διάταξης θέματα, θα συνεχισθεί η διακοπείσα από τις 6 Απριλίου συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το διακοπέν για την τύχη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, καθώς επίσης και το καυτό θέμα της χορήγησης αδειών στις εταιρείες εμπορίας νερού.
Τα τέσσερα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Εξέταση αιτήματος ατόμων, Συλλόγων & Επιχειρηματιών Δήμου για άμεση λειτουργία του ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.
2 Χορήγηση ή μη αδειών εμφιάλωσης & εμπορίας νερού, για το έτος 2012.
3 Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης Αγ. Θεοδώρων.
4 Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) έργου ‘’Αγροτική οδοποιία Λουτρακίου - Περαχώρας’’ (αρ. μελ. 44/2011).

(200412)




ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Με δύο θέματα στην ημερήσια διάταξή της συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη 24 Απριλίου 2012 η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου Περαχώρας.Τα δύο θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος Εστιατόριο - Ψητοπωλείο - Σνακ μπαρ της Ibanela Antits στην οδό Ποσειδώνος 67 στο Λουτράκι.
2 Εισήγηση για ανανέωση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα Ψητοπωλείο - Ταβέρνα του Ευάγγελου Ζέρβα το οποίο λειτουργεί επί της οδού Λ. Κατσώνη 7 στο Λουτράκι.
(200412)
Return top