ΚΟΥΙΖ

Καλά, ορέ Κώωτση. Βιομήχανος ψεμάτων είσαι; Έλεος πια. Καταιγίδα είναι πλέον τα ψέματα που φθάνουν στο loutraki-press ότι έχεις πει στους πολίτες…
(100412)




Είπαν…

«Η αντιπολίτευση και ειδικότερα ο εμπειρότερος όλων επί δωδεκαετία πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου, ούτε τώρα θα αντιδράσουν μετά την αποκάλυψη για τον τρόπο διάθεσης της δημοτικής περιουσίας και τι πραγματικά γίνεται με τα ωφελήματα που επιβαλλόταν να λαμβάνει ο δήμος Λουτρακίου και ποτέ δεν φθάνουν στα ταμεία του;»
(100412)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Το απόλυτο αφεντικό στη Λουτράκι Α.Ε. δεν είναι ι Κώωτσης, αλλά ο αντιπρόεδρος -εξάδελφος κατά τον Κώωτση, τον απορρίπτει ο ίδιος- Δημήτρης Λογοθέτης, ο οποίος λειτουργεί κατά το δοκούν, λαμβάνει όλες τις αποφάσεις και ι Κώωτσης απλά βάζει την υπογραφή του για την ολοκλήρωση του τυπικού μέρους του πράγματος.
Κανείς πλέον δεν αμφισβητεί στο δήμο Λουτρακίου, αλλά έχει γίνει πλέον κι ευρύτερα γνωστό, ότι ι Κώωτσης λέει συνεχώς ψέματα. Το δεύτερο είναι ότι όσον αφορά τη Λουτράκι Α.Ε. δεν περνάει ο λόγος του, δεδομένου ότι ο «αποφασίζω και διατάσσω» είναι ο «εξάδελφος».
Πριν περίπου είκοσι ημέρες ο «εξάδελφος» έπαυσε εντελώς αναιτιολόγητα, γιατί έτσι του άρεσε, τον συνεργαζόμενο για χρόνια με την εταιρεία στην υποστήριξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών Περικλή Γλυκοφρύδη, για να προσλάβει το συνάδελφό του Γιάννη Λάλο.
Ο «εξάδελφος» πριν από λίγο καιρό είχε διακόψει με το έτσι θέλω κι εντελώς αναίτια τη συνεργασία με έναν άλλον προμηθευτή για να φέρει κάποιον από την Αθήνα, τα έκανε τελικά μ’ αυτόν μπάχαλο και προσέφυγε σε μια τρίτη λύση, αν και το loutraki-press δεν γνωρίζει πως πορεύεται αυτή η συνεργασία.
Όμως, πιο είναι το αστείο της υπόθεσης. Την προηγουμένη της αναίτιας διακοπής της συνεργασίας της Λουτράκι Α.Ε. με τον Περικλή Γλυκοφρύδη, ο επιχειρηματίας είχε μεταβεί στον Κώωτση, ο οποίος τον διαβεβαίωνε -εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι ι Κώωτσης κατά την προσφιλή του τακτική έλεγε ακόμη μια φορά ψέματα- ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα στη συνεργασία τους και θα συνεχισθεί απρόσκοπτα.
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ή ι Κώωτσης κατά την προσφιλή του τακτική του έλεγε ψέματα και τον ενέπαιξε ή ο «εξάδελφος» τον έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του και είναι αυτός που αποφασίζει και διατάσσει στην εταιρεία.
(100412)




ΟΡΕ… ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΛ-Π

Πριν αλέκτωρ λαλείσαι, η αναφορά του loutraki-press -οι ανεγκέφαλοι σύμβουλοι του Κώωτση, αφού τους χάλασαν τη δουλειά να ρίξουν στο γκρεμό τη Λουτράκι Α.Ε. θα προσανατολισθούν στην καταστροφή της ΔΕΥΑΛ-Π- ήλθε χθες ι Κώωτσης και ζήτησε τις παραιτήσεις ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, του γενικού διευθυντή και του διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών.
«Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ι Κώωτσης με τους ανθρώπους του, θέλουν να προκαλέσουν την καταστροφή, θέλουν να εκδικηθούν τον τόπο, δεν θέλουν να αφήσουν τίποτε όρθιο», επεσήμαινε στο loutraki-press πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας, μόλις είχε πληροφορηθεί τις προθέσεις του Κώωτση, αλλά είχε υπόψη του και την αναφορά του ιστολογίου.
«Ενώ ι Κώωτσης στους δεκαέξι μήνες της θητείας του δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε για την προστασία του νερού και δεν έχει αναλάβει απολύτως καμία δράση ως οφείλει που είναι και αρμοδιότητα του δήμου, έρχεται τώρα να τα κάνει μπάχαλο στη ΔΕΥΑΛ-Π και να τις προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη».
Ενδιαφέρον έχει πως θα αντιδράσουν όχι μόνον οι αιρετοί που είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, αλλά κυρίαρχα οι υπάλληλοί της που στην ουσία ι Κώωτσης εντελώς αναιτιολόγητα τους πετάει στο δρόμο και τους στέλνει στην ανεργία!
(100412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΟΡΓΗ ΚΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ

Οργή κι αγανάκτηση υπάρχει κι εκδηλώνεται πλέον στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου που παρακολουθεί αμήχανη τα όσο αποκαλύπτονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε συνδυασμό με το μπάχαλο και την αποσύνθεση που βιώνουν στην καθημερινότητά τους στη λειτουργία της πόλης.
Πολλοί φίλοι του loutraki-press επικοινώνησαν με το γράφοντα και προσπαθούσαν να μάθουν περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για το προφανέστατο πάρτι -με τις ενδεχόμενες συμφωνίες που παραπέμπουν σε οικονομική συναλλαγή- κι έχουν στήσει οι άνθρωποι του Κώωτση σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου.
Ο λόγος κυρίαρχα για τη δαπάνη που καταβάλλεται από ιδιώτες για τη χρήση του δημοτικού κολυμβητηρίου κι από αυτά τα χρήματα δεν απολαμβάνει τίποτε ο δήμος Λουτρακίου για την απόσβεση της εν λόγω επένδυσης. Μ’ αφορμή λοιπόν ότι ο δήμος δεν εισπράττει τίποτε, έρχονται και ισχυρίζονται οι αναγνώστες του loutraki-press ότι κάποιοι στο περιβάλλον του Κώωτση απολαμβάνουν οικονομικών ωφελημάτων σε βάρος των συμφερόντων του τόπου. Λαμόγια τους ανεβάζουν, λαμόγια τους κατεβάζουν και θεωρούν ότι σκόπιμα το κάνουν για να ζημιώσουν τον τόπο.
Όσοι επικοινώνησαν με το loutraki-press αναφέρονταν σε συγκεκριμένα πρόσωπα με ονοματεπώνυμο από το περιβάλλον του Κώωτση, τα οποία κατηγορούσαν και κατήγγειλαν ότι για το μόνον που ενδιαφέρονται δεν είναι το καλό και το συμφέρον του τόπου, αλλά το προσωπικό τους συμφέρον και δη το οικονομικό. Στηρίζουν την άποψή τους επιχειρηματολογώντας ότι στις υποθέσεις με οικονομικό βάρος κι επιπτώσεις στα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου βρίσκονται πάντοτε είτε μπροστά, είτε πίσω -όπως εύστοχα είχε αναδείξει και το loutraki-press- ι Κώωτσης με τους ανθρώπους του.
Όλοι τραβάνε τα μαλλιά τους με την καταστροφική επιλογή που έγινε για το δήμο Λουτρακίου να επιλεγεί ως πρώτος πολίτης και αναζητούνται τρόποι, υπάρχει προβληματισμός πώς μπορεί να αποπεμφθεί ι Κώωτσης με την κουστωδία του.
Η απάντηση σ’ αυτό τον προβληματισμό, αν θέλουν και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης να απαλλάξουν τον τόπο από την παρουσία του Κώωτση, είναι να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ολόκληρα τα ψηφοδέλτια, έτσι ώστε να μην μπορεί να σταθεί σώμα δημοτικού συμβουλίου χωρίς αντιπολίτευση, με συνέπεια η κατάσταση που θα διαμορφωθεί να οδηγήσει σε πρόωρες ενδιάμεσες δημοτικές εκλογές για το δήμο Λουτρακίου και μόνον.
(100412)




ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ
LOUTRAKI THERMAL SPA ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Έξω φρενών είναι οι ξενοδόχοι με την εγκληματική απόφαση του επικίνδυνου Κώωτση και των ανθρώπων του που θέλουν να φέρουν την καταστροφή και να επικρατεί μπάχαλο στο δήμο Λουτρακίου.
Ο λόγος για τις αντιδράσεις που έχουν εισπράξει από την πελατεία τους με αφορμή την αύξηση κατά 50% της τιμής του εισιτηρίου στο Loutraki Thermal Spa, την ώρα που εντείνεται η οικονομική κρίση στη χώρα και οι διαθέσιμοι πόροι οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων όχι μόνον συρρικνώνονται, αλλά εξαφανίζονται.
Οι λαμβάνοντες ως μαθητευόμενοι μάγοι τις αποφάσεις στο Loutraki Thermal Spa, είναι άκρως επικίνδυνοι κι αυτό οφείλεται στην ολοσχερή ανικανότητά τους να προβούν σε κινήσεις που θα μπορέσουν να φέρουν κόσμο, ν’ αυξηθεί η πελατεία του σε συνδυασμό με διάφορες παροχές - προσφορές που θα συμβάλλουν και στην αύξηση των εσόδων του.
Είναι μοναδική ανοησία, παγκόσμιας πρωτοτυπίας να θέλεις να αυξήσεις σε περίοδο εντεινόμενης οικονομικής κρίσης το τζίρο σου και ως μοναδικό εργαλείο να χρησιμοποιείς το μεγαλύτερο αντικίνητρο επισκεψιμότητας, που δεν είναι άλλο από την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου και με τόσο δυσθεώρητη αύξηση της τάξης του 50%.
Τι να περιμένει άλλωστε κανείς από τον κλώνο του Γιωργάκη, τον Κώωτση; Όπως εκείνος έφερε την καταστροφή και το χάος στην Ελλάδα και εξαθλίωσε όλους τους Έλληνες, έτσι και ι Κώωτσης ως άξιος διάδοχός του έχει επιφέρει το μπάχαλο στο δήμο Λουτρακίου και με τους ανθρώπους του προσπαθούν να φέρουν τη μία μετά την άλλη καταστροφή, αρχής γενομένης από τις δημοτικές επιχειρήσεις, που θα έχουν όπως είναι φυσικό επιπτώσεις και στους δημότες.
Πάντως, ι Κώωτσης, για να πουλήσει εκδούλευση και με το σπαραξικάρδιο ύφος του να προσπαθήσει να πείσει ότι το κάνει για το καλό του τόπου, ενώ επιτυγχάνεται το εκ διαμέτρου αντίθετο αποτέλεσμα, πρόκειται να συναντηθεί με τους ξενοδόχους για να κατευνάσει τις αντιδράσεις τους.
Τελικά, το ράδιο του ιαματικού νερού τους έχει χτυπήσει κατακούτελα…
(100412)




ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΘΜΙΑΣ

Δύο θέματα συμπεριλαμβάνονται στη σημερινή ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της δημοτικής κοινότητας Ισθμίας στις 19:00 στο δημοτικό κατάστημα Ισθμίας.
Και τα δύο θέματα είναι σημαντικά, δεδομένου ότι το μεν πρώτο δείχνει την ευαισθησία, την ανθρωπιά των μελών του Δ.Σ., το δε δεύτερο έχει πολλαπλές αναγνώσεις, αφενός λόγω του καθεστώτος που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, αφετέρου και της αδικίας που γίνεται σε βάρος κάποιων που στην ουσία πληρώνουν για να απολαμβάνουν κάποιοι άλλοι του εν λόγω βοηθήματος.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τ’ ακόλουθα:
«Ενημέρωση και λήψη απόφασης για την οικονομική ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών συμπολιτών μας – Τρόπος κατανομής»
«Ενημέρωση και λήψη απόφασης επί του θέματος της διακοπής από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου μας, της επιχορήγησης βυτιοφόρων για την εκκένωση βόθρων».
(100412)

Return top