ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ




ΚΟΥΙΖ

Ποιό είναι το νέο πρόσωπο, «αλεπού» της τοπικής πολιτικής σκηνής που θέλει να εντάξει η Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση στο ψηφοδέλτιό της;
(150412)




Είπαν…

«Τελικά τι έχει γίνει με την πλαστογραφημένη επιταγή; Θα δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις ο Περικλής Καμαρινός για να διαπιστωθεί αν έλεγε αλήθεια ο ίδιος ή ο τέως διαχειριστής της Club Hotel Casino Loutraki Αντώνης Στεργιώτης; Παράλληλα, μήπως φαντάζεται ποιος μπορεί να την έχει πλαστογραφήσει;»
(150412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΘΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά με υγεία κι ευτυχία για όλο τον κόσμο, ειδικότερα τις πολύ δύσκολες ημέρες που μας κατάντησε μια συμμορία να ζούμε.
Το Αναστάσιμο Φως είθε να δώσει φώτιση στα άδεια κρανία της δημοτικής αρχής του Κώωτση, παρατρεχάμενων, μυστικοσυμβούλων, συγγενών, προκειμένου να μπορέσει να μην χάσει κι άλλο χρόνο ο τόπος, δεδομένου ότι όλοι αυτοί είναι ανίκανοι να κερδίσουν κάτι από το χαμένο χρόνο των δικών τους ημερών.
Δεν ήταν λίγοι οι παραθεριστές που είχαν να επισκεφθούν την πόλη από το καλοκαίρι και ομιλούσαν για εικόνα πλήρους διάλυσης κι εγκατάλειψης. Έλεγαν χαρακτηριστικά ότι θυμίζει παρατημένη πόλη, εγκαταλελειμμένη πόλη κι αφημένη στην τύχη της.
Ρώταγαν και προσπαθούσαν να πληροφορηθούν τι κάνει κι αν υπάρχει δήμαρχος, λαμβανομένου υπόψη ότι γνώριζαν κι είχαν υπόψη τους τον αγώνα που είχε δώσει το loutraki-press για να τον αναδείξει δήμαρχο.
Φυσικά η απάντηση ήταν ακαριαία. Ευτυχώς, τον αντιλήφθηκα μόλις την πρώτη εβδομάδα κι από εκείνη τη στιγμή είχα -όπως άλλωστε του είχα υποσχεθεί κατά τη συμφωνία- τοποθετηθεί ευκρινέστατα απέναντί του και στα κάγκελα.
Ας μου επιτραπεί να περιαυτολογήσω και να καταθέσω ότι είχα την τύχη, μη καιροσκοπώντας να τον αντιληφθώ άμεσα, τόσο για τα μνημειώδη ψέματα του που οι λοιποί το αντιλήφθησαν ένα χρόνο μετά, όσο και για τις άλλες επιδιώξεις του, που είναι και οι μοναδικές, όπως για παράδειγμα συνέβη, που δεν δίστασε να υπεξαιρέσει ακόμη και δύο επιταγές απόρων.
Ας ελπίσουμε, ότι και η τοπική κοινωνία, αφού πλέον έχει περάσει στη συνείδησή της ότι ι Κώωτσης λέει ψέματα -έχει φθάσει στο σημείο να αναιρεί ο ίδιος τον εαυτό του μη ενθυμούμενος την τοποθέτησή του σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο- βιώνει και το πλήρες μπάχαλο που επικρατεί στην πόλη, θα αντιληφθεί και τις άλλες επιδιώξεις τους Κώωτση που ήδη έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται εμφανείς, θυμίζοντας τη λαϊκή σοφία «η ……. Θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».
Το loutraki-press βομβαρδίστηκε από δημότες, τόσο στο προσκύνημα του Επιταφίου, όσο και στην Ανάσταση, για την πρωτόγνωρη αίσθηση που έχουν εισπράξει με τα ψέματα που έχουν δεχθεί.
Αυτό δε που τους ενοχλεί περισσότερο όλων, είναι ότι τα λέει ανερυθρίαστα και με απόλυτη φυσικότητα, γεγονός που σε πείθει εκείνη τη στιγμή, σου δημιουργεί ελπίδες και στη συνέχεια αποδεικνύονται φρούδες.
Χαρακτηριστικό είναι ότι πολίτης που παραμένει επί ενάμισι χρόνο απλήρωτος ι Κώωτσης με απόλυτη φυσικότητα του υπόσχεται σήμερα, αύριο, πληρώνεσαι, τα χρήματα έχουν βγει, αλλά στο ταμείο δεν πάει! Η απόλυτη κοροϊδία είπε στο loutraki-press.
Καλόν είναι από εδώ και πέρα, όσοι συνομιλούν κι αιτούνται κάτι από τον Κώωτση, να έχουν υπόψη τους ότι τα ψέματα είναι η φύση του και ότι έχει διαζύγιο με την αλήθεια, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί κατά κόρον στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Καλόν θα είναι ο κόσμος να τον παρατηρεί πώς προσπαθεί να αντιδράσει με γκριμάτσες, προκειμένου να πείσει το ακροατήριο ότι δεν είναι έτσι… Κι αν πάρει και το λόγο, ενδύεται του σπαραξικάρδιου ύφους του, το οποίο πλέον δεν έχει καμία απήχηση.
Η Ανάσταση του Κυρίου μας, ας φέρει την Ανάσταση και στο Λουτράκι μας και ιδιαίτερα σ’ όσους από εμάς το αγαπάμε ανιδιοτελώς και δεν προσδοκούμε σε οφέλη από τη δημόσια παρρουσία.
(150412)
Return top