ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, το ξέρεις ότι αν σήμερα ο δήμος Λουτρακίου αλλάξει άποψη και θέλει τον «τυφλό» δρόμο θα πρέπει να γίνει νέα πράξη αναλογισμού;
(050412)




Είπαν…

«Κώωτση, θα πληρώσεις € 1.000.000 για μια τριπλή άκυρη πράξη αναλογισμού και για μια έκταση που δεν χρησιμοποιείς, ενώ διεκδικείς δικαστικά και την αναγνώριση της κυριότητάς της; Έτσι Κώωτση υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του τόπου ως πρώτος πολίτης; Γι’ αυτό έχεις κολλήσει τον τόπο στο βυθό της θάλασσας;»

(050412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ
ΜΙΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ;

Μείζον θέμα αποτελεί τελικά η παραποίηση της πραγματικότητας και της αλήθειας, τόσο δια στόματος Κώωτση -ειδικότερα με την αλήθεια έχει διαζύγιο, όσο και δια στόματος του αναπληρωτή του αντιδημάρχου Γιώργου Γλυκοφρύδη, όσον αφορά την υπόθεση της τριπλά ανακληθείσας και ματαιωθείσας απαλλοτρίωσης του «τυφλού» δρόμου πίσω από το Loutraki Thermal Spa.
Είναι απαράδεκτο, είναι εγκληματικό δύο ταγοί του τόπου, που υποτίθεται ότι καθήκον και υποχρέωσή τους είναι η προστασία των συμφερόντων του τόπου, να προσπαθούν δώσουν ζωή σε μια «νεκρή;» ιστορία η οποία αν περπατήσει όχι μόνο θα ζημιωθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά θα είναι καταστροφική για το δήμο Λουτρακίου στο διηνεκές.
Ι Κώωτσης ήταν ενημερωμένος όχι μόνον για τις δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και για την απόφαση του τέως νομάρχη Κορινθίας που ακύρωνε την απαλλοτρίωση για λάθος στον υπολογισμό του επίδικου πλέον τμήματος. Ι Κώωτσης με το σπαραξικάρδιο ύφος έσπευσε να πει για μικρό λάθος, εννοώντας τον υπολογισμό του τιμήματος για το επίδικο τμήμα γης.
Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει μικρό λάθος, όπως δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Για το συγκεκριμένο λάθος, πολύ ορθά ο τέως νομάρχης Κορίνθου ακύρωσε την απαλλοτρίωση.
Ο έτερος ταγός του τόπου Γιώργος Γλυκοφρύδης έκανε λόγο για χαμένα δικαστήρια, όταν δεν υπάρχουν δικαστήρια για μια υπόθεση που δεν υπάρχει, καθ’ ότι είχαν προηγηθεί δύο ανακλήσεις της απαλλοτρίωσης από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου και Τρίτη η απόφαση του νομάρχη Κορινθίας.
Επιπρόσθετα, ένας ιδιοκτήτης γης, όταν δεν του καταβληθεί το τίμημα εντός δεκαοκταμήνου, η απαλλοτρίωση ακυρούται και μπορεί να αξιοποιήσει το περιουσιακό του στοιχείο κατά το δοκούν. Στην προκείμενη περίπτωση, έχουν περάσει πλέον πέντε χρόνια. Για ποιά απαλλοτρίωση γίνεται λόγος;
Επομένως, λοιπόν προκύπτουν τα ερωτήματα τα οποία απευθύνονται ευθέως στον Κώωτση, ο οποίος επιβάλλεται να δώσει τις δέουσες εξηγήσεις προς τους δημότες γιατί τηρεί αυτή τη στάση;
- Γιατί Κώωτση ισχυρίζεσαι ότι χάσαμε και πρέπει να πληρώσουμε; Ποιούς και γιατί θέλεις κι επιδιώκεις μα προκαταλάβεις;
- Ποιές σκοπιμότητες και ποιά ενδεχόμενη συναλλαγή μπορεί να κρύβεται πίσω από τη σπουδή του Κώωτση;
Κώωτση έχεις υπόψη σου ότι η ενδεχόμενη καταβολή τιμήματος αποτελεί παράβαση καθήκοντος και απιστία περί την υπηρεσία και λόγω του ύψος € 1.000.000 περίπου κεφάλαιο και τόκοι, είναι σε βαθμό κακουργήματος;
Επιτέλους, θα πρέπει να συνέλθετε και να σταματήσετε να παίζετε με τα συμφέροντα του τόπου ή να τα θέτετε εν αμφιβόλω.
(050412)
Return top