ΚΟΥΙΖ

Ποιός συγγενής του Κώωτση του έλεγε την περασμένη εβδομάδα στην Ιάσωνος, να μαζέψεις λίγο τον Λόη;
(170412)




Είπαν…

«Ποιό πρόσωπο θεσμού είπε λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά ότι έχει γκρεμίσει το προσωπικό του προφίλ που έκτιζε επιμελώς τόσα χρόνια, γιατί επιδίδεται να κάνει την «ασπίδα» του Κώωτση
(170412)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ;

Ι Κώωτσης πέραν όλων των αρνητικών που σύρει μαζί του αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ακόμη και τους στοιχειώδεις κανόνες ηθικής, που επιβάλλεται να διέπουν τον κάθε άνθρωπο, πολύ δε περισσότερο τους ταγούς, που παραδοσιακά πρέπει να είναι το παράδειγμα προς μίμηση κι όχι το παράδειγμα προς αποφυγήν, σαν τον πρώτο πολίτη του τόπου.
Την περασμένη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Μεγάλη Τρίτη, στο γραφείο του αντιδημάρχου Γιώργου Δέδε, βρισκόντουσαν ι Κώωτσης και ο εξάδελφός του, δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, Κώστας Δόσχορης.
Εκεί ι Κώωτσης τους ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι ν’ αλλάξει μετά τις εορτές ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ-Π και πρόεδρο να χρήσει τον Δημήτρη Πέτρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ο εξάδελφος φέρεται να είπε στον Κώωτση ότι έχει τις πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Πέτρου δεν θέλει να μπει. Ο πολύς τότε Κώωτσης του είπε θα μιλήσω εγώ στη Δημήτρη, είναι καλό παιδί και θα καταλάβει.
Η ηθική του Κώωτση, είναι, δηλαδή, να βάλει σώνει και καλά να σκοτωθούν δύο φίλοι, καθ’ ότι ο Δημήτρης Πέτρου είναι επιστήθιος φίλος με τον νυν πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ-Π Χαράλαμπο Δοσσαρά και είναι προφανές ότι δεν θέλει να έλθει σε σύγκρουση με το φίλο του.
Ι Κώωτσης δε, τους έλεγε ότι κάτι πρέπει να κάνω με τον Παναγιώτη Βαρελά, γιατί μου χαλάει τον Δημήτρη Πέτρου.
Κώωτση, εσένα ποιος θα βρεθεί να κάνει κάτι μαζί σου μπας και σε φρενάρει, γιατί να σε διορθώσει αποκλείεται;
(170412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ

Στην απόγνωση που έχουν φέρει τους ξενοδόχους του δήμου Λουτρακίου οι ανεγκέφαλοι του πολιτικού προσωπικού της Λουτράκι Α.Ε. με την πρωτοφανή ανικανότητά τους και τις καταστροφικές αποφάσεις τους, τους κάνει να μετρούν το κόστος για την εισαγωγή στις επιχειρήσεις τους και ιαματικού νερού, μετά τον τραγέλαφο που έχουν δημιουργήσει ήδη με την τιμολογιακή πολιτική του Loutraki Thermal Spa.
Αυτό επεσήμαινε χθες σε συνομιλία με το loutraki-press, ένας από τους κορυφαίους ξενοδόχους του Λουτρακίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι με τους ανθρώπους δεν αξίζει καν να συνομιλείς μαζί τους, αφενός γιατί δεν αντιλαμβάνονται, αφετέρου γιατί χάνεις το χρόνο σου να προσπαθήσεις να κάνεις να καταλάβουν άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται.
Έτερος ξενοδόχος, άκρως εκνευρισμένος με τους επικίνδυνους κι όχι μόνον -όπως τους χαρακτήριζε- ανθρώπους της Λουτράκι Α.Ε., τόνιζε χθες στο loutraki-press, ότι την Πέμπτη θα γίνει νέα "κόλαση", χαρακτηρίζοντας ψευδέστατη και μη ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα την ανακοίνωση που εκδόθηκε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα από την εταιρεία.
Ο εν λόγω ξενοδόχος τόνισε ότι δεν υπήρξε σύμπτωση απόψεων στη συνάντηση της Μεγάλης Τετάρτης, αλλά ένταση και αυτός ήταν ο λόγος που στην ουσία ανανεώθηκε η συνάντηση για μεθαύριο Πέμπτη μπας και βρεθεί κοινός τόπος.
Ο πρώτος εκ των ξενοδόχων που λειτουργεί με γνώμονα τη συνολική τουριστική ανάπτυξη του τόπου, μέσα από την οποία πιστεύει ότι μπορεί να ωφεληθεί συλλογικά ο δήμος Λουτρακίου, χαρακτήρισε άκρως αποτυχημένους όλους τους παρά τον Κώωτση, υποστηρίζοντας ότι είναι πρωτοφανές η γενικότερη χάραξη της τουριστικής αναπτυξιακής πολιτικής ενός τόπου, να εγκαταλείπεται στην τύχη της και να παραδίδεται αβασάνιστα στα χέρια των επιχειρηματικών συμφερόντων, που λειτουργούν με γνώμονα και μόνο το κέρδος τους.
Όταν λοιπόν αυτά τα υποστηρίζει επιχειρηματίας και δη άκρως επιτυχημένος, εύκολο είναι να αντιληφθεί ο καθένας, που οδηγεί και σε ποιες επικίνδυνες ατραπούς βάζει ι Κώωτσης με τους συμβούλους του τον τόπο.
Μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας για παράδειγμα αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση αφήσει στη κρίση των φαρμακοβιομηχανιών να χαράξουν το καθεστώς και την τιμολογιακή πολιτική φαρμάκου, τι έχει να γίνει στο συγκεκριμένο χώρο; Το ανάλογο είναι και με την εκχώρηση του θεσμικού ρόλου δια της Επιτροπής Τουρισμού της Λουτράκι Α.Ε. του δήμου Λουτρακίου στον Loutraki Tourism Organization.
Αυτές οι επιλογές είναι παντελώς ανίκανων ανθρώπων, που αδυνατούν ακόμη και δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη να τους στείλεις να σου φέρουν από το περίπτερο εφημερίδα και αναψυκτικό.
(170412)
Return top