ΚΟΥΙΖ

Ποιόν δημοτικό σύμβουλο μια ….άρα χαρακτήρισε ….άκι κι αυτός καμάρωνε σαν γύφτικο σκερπάνι, λέγοντάς της ….άκι είσαι εσύ;
Δυστυχώς, μέχρι εκεί φθάνει το κεφάλι τους, γιατί μυαλό δεν υπάρχει…
(260412)




Είπαν… 1

«Μπορεί να αντιληφθεί πλέον ο καθένας ποιά είναι η εκτίμηση στο πρόσωπο του Κώωτση κι αν μπορεί αυτός ο άνθρωπος να παραμείνει στη θέση του, λόγω των ψεμάτων που έχει πει κι έχει γίνει πλέον αντιληπτός στην τοπική κοινωνία κι όχι μόνον… Χαρακτηριστική ήταν η αποστροφή του Παύλου Παύλου: "Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι σκόπιμη η απουσία του". Όποιος διαθέτει τσίπα, μπαίνει σε τρύπα να κρυφτεί.»
(260412)




Είπαν… 2

Το βράδυ ι Κώωτσης στις 9 έχει καλέσει σύγκληση της δημοτικής ομάδας του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω. Όλα δείχνουν ότι η συνάντηση θα είναι κινητή και θα πραγματοποιηθεί στο τζιπ του Κώωτση…
(260412)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με την ολοκλήρωση της δήθεν δοκιμαστικής λειτουργίας του, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου θα πρέπει να κλείσει τις πόρτες του και μέχρι την αδειοδότησή του δεν θα πρέπει να ξαναλειτουργήσει και να μην ξανακάνει κανείς χρήση των εγκαταστάσεων του, δεδομένου ότι είναι παράνομη ακόμη και η παρουσία σ’ αυτό.
Παράλληλα, μετά από τόσες ημέρες λειτουργίας είναι φυσιολογικό νουνεχείς άνθρωποι να έχουν καταλήξει στο κόστος λειτουργίας του και το ζητούμενο πλέον θα είναι τα έσοδα για το σχεδιασμό της τεχνοοικονομικής μελέτης αφενός και στη συνέχεια αν χρειασθεί της διαμόρφωσης του πλαισίου διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού, που θα γνωρίζεις πλέον τι έσοδα επιβάλλεται να σου αποφέρει για να προχωρείς τμηματικά και στην απόσβεσή του.
Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε γύρω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου, αυτό που αναδείχθηκε ήταν το απόλυτο συνειδητό μπάχαλο του Κώωτση.
Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα της δημοτικής αρχής είχαν ως αποτέλεσμα, οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου να μην προχωρήσουν -γιατί εκεί κάτι πρέπει να «μυρίζει»- στην οριστική παραλαβή του, έτσι ώστε να δουν και να αποφασίσουν πώς θα το αξιοποιήσουν, άσχετα αν ι Κώωτσης σήμερα σχίζει τις κάλτσες του ότι θέλει να το δώσει στους φορείς και τα σωματεία, ενώ στην ουσία με αδιαφανείς διαδικασίες έχει στόχο να το διαθέτει σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, σε βάρος του δημοτικού συμφέροντος, σε βάρος του τουριστικού προϊόντος, σε βάρος των ξενοδόχων που έχουν αιτήματα για διαμονή πρωταθλητριών ομάδων σε συνδυασμό με τη χρήση είτε του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, είτε άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Λουτρακίου.
Ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου κάρφωσε τη δημοτική αρχή ότι η τεχνική υπηρεσία ισχυριζόταν πέρυσι τον Ιούνιο ότι οι μικροελλείψεις δεν ήταν σοβαρές και θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπισθεί, αλλά είναι προφανές ότι ι Κώωτσης δεν το επεδίωκε. Όπως προκύπτει εξυπηρετούσε κι εξυπηρετεί η αδιαφάνεια και οι ύποπτες συναλλαγές;
Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιώνης έκανε λόγο ότι η μόνη ικανότητα του Κώωτση ήταν να βγάζει χαρτιά και να λέει ότι υπάρχουν κατασκευαστικά λάθη, και δεν λέει για την κατάντια της δημοτικής αρχής του να λειτουργήσει αυτό το έργο, που είναι το καλύτερο στην Ελλάδα κι όπως επεσήμανε ο Παύλος Παύλου, ίσως και το καλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Σημαντική ήταν και η επισήμανση της δημοτικής συμβούλου της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Εβίτας Κούτμου, η οποία τόνισε αφενός την έλλειψη της άδειας υγειονομικής καταλληλότητας, αφετέρου έστειλε σαφέστατο μήνυμα προς τη δημοτική αρχή να μην τολμήσει να κλείσει για υγειονομικούς λόγους επιχείρηση, όταν ο θεματοφύλακας των θεσμών λειτουργεί προκλητικότατα χωρίς υγειονομική άδεια.
Αυτό που επίσης αναδείχθηκε ότι κλειδιά του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου δεν διέθετε ο καθ’ ύλην κι αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Νικολάου, με πιο κωμικοτραγικό να μην γνωρίζει ποιός τα έχει στα χέρια του και κυριότερα να μην τον γνωρίζει όπως άφησε να διαφανεί ούτε κατ’ όψιν. Να συμβεί και κάποιο ατύχημα, να πάει ο άνθρωπος μέσα και να μην γνωρίζει εξ' αιτίας ποίου βρέθηκε πίσω  από τα σίδερα.
Πάντως, μια και νομικός η Εβίτα Κούτμου επιβάλλεται να αρχίσει να ψάχνει πιο ενδελεχώς όχι μόνον αυτή την υπόθεση, αλλά και άλλες που παρανομεί η δημοτική αρχή και να τις αναδεικνύει, προκειμένου ν πληροφορείται η τοπική κοινωνία, αλλά και οι αρχές πώς ι Κώωτσης ασκεί την εξουσία;
(260412)
Return top