ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, γιατί τα λες όλα τα παράπονα στον εξάδελφο; Το δημοτικό σύμβουλο εννοείται του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω. Είναι η παρηγορήτρα σου;
(190412)




Είπαν…

«Κώωτση, έχεις καταλάβει ότι με το δημοτικό κολυμβητήριο έχεις διαπράξει καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος και πέραν του εισαγγελέως θα οδηγηθείς και στην έκπτωση; Γιατί Κώωτση σου φαίνεται περίεργο που η Εβίτα Κούτμου σου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά; Αγανάκτησε η όμορφη του δημοτικού συμβουλίου από τον ορυμαγδό των ψεμάτων σου. Κυρίαρχα αγανάκτησε από τη φυσικότητα που λες τα ψέματα κι όταν πείσθηκε και το πίστεψε, δεν πίστευε στα μάτια της μ’ αυτό που έβλεπε. Η Εβίτα Κούτμου να ξέρεις ότι είναι εύστροφη κι έξυπνη και θα σε "γλεντήσει" από εδώ και πέρα. Κώωτση, τα ’χει πάρει άγρια μαζί σου. "Φιδέμπορα", φίδια σου…»
(190412)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ-Π;

Αποφασισμένος να ξηλώσει το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου, ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ-Π, όπως έλεγε χθες στον εξάδελφο είναι ι Κώωτσης.
Δεν πάει άλλο έλεγε και ξανάλεγε.
Γιατί Κώωτση, θέλεις να τα κάνεις μπάχαλο και στην ύδρευση; Άσε τουλάχιστον κι ένα μαγαζί όρθιο. Με το νερό και τη δυσφήμισή του που είναι αρμοδιότητά σου, πνίγηκες σε μια κουταλιά νερό.
Άσε λοιπόν τη ΔΕΥΑΛ-Π ήσυχη και μην σκέφτεσαι να παίξεις με το βρόμικο παιχνίδι της δήθεν επέκτασης και αναβάθμισης του εργοστασίου του βιολογικού καθαρισμού.
Κώωτση μην επιχειρείς να προκαλέσεις κι άλλη ζημιά στον τόπο. Όλοι αυτοί θέλουν να μετατρέψουν το Λουτράκι σε σκαταποθήκη της Βορειοδυτικής Κορινθίας για να το καταστρέψουν και να το θάψουν τουριστικά προς όφελος των δικών τους περιοχών.
(190412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΕΝΩΠΙΩ ΕΝΩΠΙΟΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

Αίτηση - καταγγελία κατά του Κώωτση, με την οποία θα τον καλούν να παραστεί σε ανοικτή συγκέντρωση (θα σας μουρλάνει και πάλι στο ψέμα και τις υποσχέσεις) ετοιμάζουν επαγγελματικοί φορείς και κάτοικοι, δεδομένου ότι οι Αγ. Θεόδωροι βιώνουν μια πρωτοφανή ιστορικά απαξίωση, πνιγμένοι στα σκουπίδια που σχηματίζουν βουνά σε κάθε γειτονιά, ενώ παράλληλα η πόλη είναι πνιγμένη στο σκοτάδι δεδομένου ότι επιβάλλεται να αντικατασταθούν περισσότερες από τετρακόσιες λάμπες.
Δυσαρεστημένοι οι κάτοικοι των Αγ. Θεοδώρων είναι επίσης γιατί ι Κώωτσης μαζί με τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε, δεν ενδιαφέρθηκαν να στολίσουν το χωριό τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.
Οι φίλοι του loutraki-press επεσήμαιναν ότι έχουμε ξεχάσει την καραμπινάτη και σε βαθμό κακουργήματος υπόθεση της ΔΗΚΕΠΑΘ, καθώς επίσης ότι δεν γίνεται αναφορά και στο σκάνδαλο στα «Πευκάκια».
Πάντως, το πρωί κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία ότι υπέβαλε στον πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Αγ. Θεοδώρων Χρήστο Ψυχογιό, την παραίτησή του από το μεταλλαγμένο συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω το μέλος Δημήτρης Κυριάκης. Το loutraki-press είχε την εν λόγω πληροφορία, την ανήρτησε για μόλις δύο λεπτά και για πρώτη φορά καταργήθηκε είδηση για να αποφευχθεί δήθεν δημιουργία εντυπώσεων. Επισημαίνεται ότι η τάση και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στους Αγ. Θεοδώρους κινείται γύρω από αυτό το πνεύμα.
Αν ι Κώωτσης μαζί με το Δημήτρη Δέδε καταφέρουν πάλι και σας πείσουν, ε τότε θα είστε άξιοι της τύχης σας…
(190412)
Return top