ΚΟΥΙΖ

Λέτε ι Κώωτσης ημέρες που είναι να εκτοξεύσει καμιά φωτοβολίδα και να μας αφήσει όλους άγαλμα;
(120412)




Είπαν…

«Λέτε στον Άκη να τελείωσε η ατιμωρησία των πολιτικών ή από τον Άκη να αρχίσει ο κύκλος της τιμωρίας και της παραπομπής πολιτικών; Μήπως πρέπει κάποιοι ν’ αρχίσουν να φοβούνται;»
(120412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Ο τροχός σταμάτησε -λόγω των καθ’ ημάς- και η μπίλια έκατσε στις 6 Μαΐου, οπότε οι νεοέλληνες θα μεταβούμε στις κάλπες να επιλέξουμε τους νέους εθνοπατέρες που υποτίθεται ότι εργασθούν για το καλό μας και το καλό της πατρίδα μας, αν και η μέχρι σήμερα εμπειρία τους διαψεύδει πανηγυρικότατα. Μίζες, προμήθειες, σκάνδαλα, διαφθορά, Ίμια, πυρκαγιές, μνημόνια, ΔΝΤ.
Η πατρίδα μας και οι νεοέλληνες, ίσως να βρισκόμαστε ιστορικά στο χειρότερο σημείο από καταβολής του ελληνικού κράτους το 1823, γιατί στο μεσοδιάστημα των δύο αιώνων που έχουν προηγηθεί οι δύο προηγούμενες φάσεις ίσως διέθεταν προοπτική λόγω διαφορετικών συνθηκών τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι.
Είτε το θέλουμε, είτε όχι και στα δύο μέτωπα εσωτερικό και διεθνές περιβάλλον στρεβλή ή μη, υπάρχει εξελικτική κορύφωση, γεγονός μεθερμηνευόμενο, αδιέξοδο! Κι αυτό γιατί οι πλανητικοί επαΐοντες δεν έχουν αναζητήσει την οδό που θα οδηγήσει τους κατοίκους της Γης και δη των ανεπτυγμένων χωρών στην επόμενη φάση, καθ’ ότι τις απολαύσεις της Δύσης θέλουν να ζήσουν λαοί του λεγόμενου, όπως μας έμαθαν να τον λέμε, τρίτου κόσμου πιέζοντας προς τα επάνω. Η στροφή της μεταποιητικής βιομηχανίας κι εγκατάσταση της παραγωγικής της δραστηριότητας στις συγκεκριμένες χώρες σηματοδοτεί ότι δεν υπάρχει προοπτική για νέα φάση ανάπτυξης των χωρών της Ευρώπης, ακόμη κι εκείνων που έζησαν για δεκαετίες σε συνθήκες εξαθλίωσης υπό την επήρεια της ρωσικής αρκούδας.
Είτε εθελοτυφλούν, είτε εξυπηρετούν σκοτεινά οικονομικά συμφέροντα οι κομιστές επιταγών, όταν ζητούν Ελλάδα και κράτη μέλη της Γηραιάς Ηπείρου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές οι οικονομίες τους. Αλλά δεν μας λένε πώς θα γίνει αυτό;
- Να ζήσει ο Ευρωπαίος πολίτης με ημερομίσθιο ενός δολαρίου που λαμβάνει σήμερα ο εργαζόμενος στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας;
- Βουλγαρία, Ρουμανία κι άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ δεν έχουν μισθούς πείνας κι εξαθλίωσης των πολιτών τους;
- Γιατί δεν αναπτύσσεται η οικονομία τους και γιατί δεν αποτελούν πόλο έλξης κεφαλαίων της μεταποιητικής βιομηχανίας;
Οι πολιτικοί μας ταγοί, οι εθνοπατέρες μας και εθνοσωτήρες μας καθ’ υπόδειξη των αλλοδαπών χαρτογιακάδων, θα πρέπει να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν, αλλά θα πρέπει κι εμείς να σταματήσουμε να τους εμπιστευόμαστε ή να αλληθωρίζουμε για να τύχουμε και να απολάβουμε μιας πρόσκαιρης εύνοιας.
Οι πολιτικοί μας ταγοί, αυτοί οι εθνοπατέρες και εθνοσωτήρες, εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό σαν κοινοί λωποδύτες, λέγοντας λεφτά υπάρχουν.
Τα ίδια πρόσωπα συνέβαλαν στην αδράνεια και διάλυση όλων των φοροεισπρακτικών μηχανισμών για περισσότερο από ένα εννεάμηνο.
Οι ίδιοι άνθρωποι έβαλαν τη χώρα στο στόμα των μαύρων κορακιών της διεθνούς τοκογλυφίας, εξυπηρετώντας συγκεκριμένο σχέδιο λεηλάτησης της πατρίδας μας κι εξαθλίωσης που βιώνουν σήμερα όλοι ανεξαιρέτως οι νεοέλληνες.
Οι ίδιοι άνθρωποι συνεπικουρούμενοι κι από κάποιους άλλους υπερψήφισαν να στηθεί γκιλοτίνα για την Ελλάδα - πρώτο μνημόνιο. Με μεγαλύτερη ευκολία συνεπικουρούμενοι κι από ακόμη περισσότερους άναψαν το πράσινο φως να πέσει η καρμανιόλα στην πατρίδα μας -δεύτερο μνημόνιο- και να μεταβληθεί σε μία ανυπόληπτη οντότητα μ’ ευνούχους, που κάποια golden boys χρυσοκάνθαρων, αποφασίζουν για την τύχη της.
Όλοι οι κύριοι που ξεπούλησαν την πατρίδα μας και την έδωσαν βορά για λεηλασία, σε συνδυασμό με την εξαθλίωση και το τσαλάκωμα της υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας του κάθε νεοέλληνα, είναι γνωστοί σ’ όλους μας.
Έχουν ονοματεπώνυμο κι ήλθε η ώρα να τους ανταμείψουμε με «μαύρισμα» στην κάλπη για την καταστροφή που επέφεραν στην πατρίδα μας, προκειμένου οι ίδιοι να συνεχίσουν να απολαμβάνουν προνομίων.
Δεν δίστασαν να διευκολύνουν τους κατακτητές να πατήσουν τη μπότα τους πιο στέρεα στη χώρα μας και να καταστήσουν τους συμπατριώτες τους υπόδουλους σε καιρό ειρήνης.
Όποιος νεοέλληνας τους βάλει σταυρό προτίμησης, θα είναι άξιος της τύχης του. Θα είναι άφρων κι αυτό θα υποδηλοί ότι απ’ όσα έχουν συμβεί δύο χρόνια περίπου δεν τον έχει αγγίξει τίποτε…
Ας προτιμήσουμε νέα πρόσωπα, κομιστές φρέσκων ιδεών, γιατί οι παλαιοί δεν ομιλούν τη γλώσσα της αλήθειας αν και ξέρουν ποια είναι η αλήθεια για την επομένη των εκλογών - τρίτο μνημόνιο. Συνειδητά την αποκρύπτουν, επιζητούν τη ψήφο μας για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν των προνομίων τους και να διαφεντεύουν και πάλι προς την καταστροφή τις τύχες μας.
Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα αυτά τα πρόσωπα είναι υπέρ του δέοντος αναγκαίο, να τα ρίξουμε στον πολιτικό καιάδα, μήπως απαλλαγμένοι από όλους αυτούς υπάρξει κάποια χαραμάδα ελπίδας που να αφήνει φως προοπτικής.
Δεν μπορούμε να αναμένουμε σε καμία των περιπτώσεων τα πρόσωπα που έφεραν ή συνηγόρησαν συνειδητά στην καταστροφή ή με το πρόσχημα δεν είχα διαβάσει τι ψήφιζα για να απεκδυθούν των ευθυνών τους, να είναι αυτά που θα μας σώσουν, γιατί όλα αυτά τα πρόσωπα αυτό που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά είναι η καταστροφή, η υποτέλεια και η δουλικότητα.
Δεν μπορείς να θέλεις να κτήσεις το νέο, την επόμενη ημέρα της πατρίδας μας και των Ελλήνων με παλαιά φθαρμένα και κατεστραμμένα υλικά. Μην εμπιστευθείτε απολύτως κανέναν από όλους αυτούς.
Η ελληνική φυλή, μπορεί στο DNA της σε διαφορετικές καμπές της ιστορία της να παρουσίαζε κι από έναν Εφιάλτη, ωστόσο ο λαός ως μαχητής υπερέβαινε τις αντιξοότητες και τελικά στεκόταν όρθιος και νικητής.
Ας διαμορφώσουμε με σωστή νέα επιλογή τις προϋποθέσεις ύπαρξης μιας χαραμάδας ελπίδας για την έλευση καλύτερων ημερών σε μεσοπρόθεσμο διάστημα.
(120412)
Return top