ΚΟΥΙΖ

Ποιόν ξενοδόχο κάλεσε ο «εξάδελφος» του Κώωτση αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Λογοθέτης να μιλήσουν για τουρισμό μετά τις τραγικές αποφάσεις στην εταιρεία, κι εκείνος του αποκρίθηκε ασχολήσου με τα νούμερα κι άφησε τον τουρισμό στους ειδικούς;
(170412)




Είπαν…

«Είναι σύννομος ή παράνομος ο διακανονισμός οφειλής τέλους εμπορίας που υπέγραψε ο αναπληρωτής αντιδήμαρχος με εταιρεία εμφιάλωσης νερού;»
(170412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Η βόμβα που προανήγγειλε πριν λίγες ώρες το loutraki-press έσκασε στην αγκαλιά του Κώωτση.
Την παραίτησή του πριν λίγα λεπτά από το συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ανακοίνωσε στους συμβούλους του συνδυασμού του την οποία πρωτοκόλλησε στη δημοτική κοινότητα Αγ. Θεοδώρων κι απέστειλε με τηλεομοιοτυπία στον επικεφαλής του συνδυασμού Κώωτση ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων Χρήστος Ψυχογιός.
Μια παραίτηση που δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, αλλά κυοφορείται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθ’ ότι αναβαλλόταν από τις συνεχείς ψευδείς κατά την προσφιλή του τακτική, όπως έχει αποδειχθεί, υποσχέσεις του Κώωτση, που άφηναν διαρκώς εκτεθειμένο τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας στα μάτια των συγχωριανών του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ο Χρήστος Ψυχογιός είχε αγανακτήσει με τον Κώωτση και δεν δίσταζε να επιδεικνύει τη δυσφορία στο πρόσωπό του σε κάθε ευκαιρία, ενώ ι Κώωτσης θεωρούσε -κατά το κοινώς λεγόμενο- ότι τον δούλευε.
Στην επιστολή παραίτησής του ο Χρήστος Ψυχογιός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν ανέχεται άλλο η αδιαφορία της δημοτικής αρχής, οι πολίτες να διαμαρτύρονται κι αφού δεν μπορεί να τηρήσει το συμβόλαιο τιμής με τους πολίτες που του εμπιστεύθηκαν τη ψήφο τους αναγκάζεται να ανεξαρτητοποιηθεί.
Ζητούμενο είναι τώρα αν ακολουθήσει το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης και ο δίδυμος αδελφός του, δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Ψυχογιός.
Επισημαίνεται ότι και οι δύο έχουν ήδη αναζητήσει και καταστρώσει την επόμενη ημέρα τους στα δημοτικά πράγματα και ήδη οι πληροφορίες θέλουν να έχουν έλθει σε κατ’ αρχήν προκαταρκτικές συμφωνίες.
(170412)

Return top