ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.!

Σε μια συνεδρίαση που δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά μέσω διαδικτύου, η αντιπολίτευση θα ανακοινώσει την επιστολή του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση με την οποία ενημερώνει τους επικεφαλής των συνδυασμών του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ότι κάνει αποδεκτή την τροπολογία για εξαίρεση της Λουτράκι Α.Ε. από το νόμο που κλείνει τις δημοτικές επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ζημίες για τρεις συνεχείς οικονομικές χρήσεις.
Την ίδια ώρα ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους συμβούλους του το μόνο που τους απασχολούσε ήταν πώς θα βάλουν στο χέρι χρήμα της Club Hotel Casino Loutraki, ενώ έχουν κάνει μια σειρά εγκληματικών ενεργειών σε βάρος της δημοτικής εταιρείας του τόπου που ήταν έτοιμοι να τη ρίξουν στο γκρεμό.
Ποιος από τους τρεις επικεφαλής έχει καταβάλει τη μεγαλύτερη προσπάθεια θα διαφανεί σε λίγα λεπτά που ξεκινάει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου.
Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ανίκανος κι επικίνδυνος είναι ι Κώωτσης μαζί με όλους αυτούς που τον περιστοιχίζουν και θα πρέπει να τεθεί επιτέλους υπό επιτροπεία.

Ας ελπίσουμε ότι ι Κώωτσης με τους ανεγκέφαλους συμβούλους από αυτή την ευτυχή κατάληξη για τη Λουτράκι Α.Ε, και το δήμο Λουτρακίου δεν θα πέσουν σε μαύρη κατάθλιψη γιατί απετράπη την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή να ρίξουν την εταιρεία στο γκρεμό.
(060412)




ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΩΤΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Με πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης και τη συγκέντρωση υπογραφών συζητείται στα θέματα ημερήσιας διάταξης η τύχη και η προοπτική του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.
Καλόν θα είναι ι Κώωτσης να μην προσπαθήσει κατά την προσφιλή του τακτική να οικειοποιηθεί αυτή την πρωτοβουλία και να προσπαθήσει να πείσει για δήθεν ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής.
Το loutraki-press έχει στα χέρια του την επιστολή που απεστάλη στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Κακαβά και στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Αίτημα για συζήτηση προς το δημοτικό συμβούλιο και λήψη απόφασης για άμεση λειτουργία Κολυμβητηρίου δήμου Λουτρακίου.
Αξιότιμε κ. πρόεδρε,
οι κάτωθι υπογεγραμμένοι δημότες, σύλλογοι, επιχειρηματίες του δήμου Λουτρακίου, ενδιαφερόμενοι για την άμεση λειτουργία του ανοιχτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου και με δεδομένη την μέχρι τώρα μη υλοποίηση των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με το θέμα αυτό, αιτούμεθα την εισαγωγή του θέματος, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, βάσει των προβλεπόμενων διατάξεων του δημοτικού κώδικα και του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου.
Η μη λειτουργία του Κολυμβητηρίου έως σήμερα, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε αθλητές, σωματεία αλλά και επιχειρήσεις του δήμου.
Η παρατεταμένη μη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων, οι οποίες πληρώθηκαν με χρήματα των δημοτών, οδηγεί σε απαξίωσή τους, σε απώλεια εσόδων - από τη μη προσέλευση κολυμβητικών ομάδων - για την τοπική κοινωνία σε ελλιπή προετοιμασία των αθλητών των Συλλόγων και σε στέρηση των δημοτών από ένα αγαθό το οποίο τους ανήκει.
Ζητάμε άμεση και πλήρη αντιμετώπιση του θέματος από το δημοτικό συμβούλιο ώστε να δοθεί οριστική λύση και να δοθεί το κολυμβητήριο για χρήση στους δημότες.
Παρακαλούμε όπως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο φέρετε θέμα ημερήσιας διάταξης την άμεση λειτουργία του Κολυμβητηρίου.»
(060412)
Return top