ΚΟΥΙΖ

Γιατί ι Κώωτσης αυτή τη φορά παραχώρησε σ’ άλλον το προνόμιο και δεν παρενέβη να βγει να πει στους εργαζομένους της Club Hotel Casino Loutraki να μην υπογράψουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και ότι εγγυάται το ακέραιο των αποδοχών τους και τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας;
(110412)




Είπαν…

«Ας ελπίσουμε ότι ο πολύπειρος Παύλος Παύλου θα κινηθεί από εδώ και στο εξής για την αποτελεσματική διεκδίκηση κατασκευής του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου ή διαφορετικά το αναλογούν ποσό να κατατεθεί σ’ ένα λογαριασμό που θα ελέγχει γι’ αυτό το σκοπό ο δήμος Λουτρακίου. Επίσης, αναμένεται και θα πρέπει να κινηθεί και προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης των περισσότερων από € 9.000.000 που προβλέπει η γνωμοδότηση Τσοβόλα
Παύλε Παύλου δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα κιοτέψεις και δεν θα μπεις χοντρά στο παιχνίδι να διεκδικήσεις τα όσα ανήκουν στο δήμο Λουτρακίου;
Καλή αρχή με την πρώτη κίνηση που πιστώνεται στα θετικά σου.
(110412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΣΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΩΤΣΗ!

Οργή κι αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους ανεγκέφαλους συμβούλους και τα «εξαπτέρυγα» του Κώωτση η μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε από τον επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου και το πλέον κορυφαίο στέλεχός του Εβίτα Κούτμου, για τη δωρεάν παραχώρηση το χωρίς άδεια καταλληλότητας και λειτουργίας Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου σε ιδιωτική επιχείρηση, από τη χρήση του οποίου θα προσπορισθεί οικονομικό όφελος.
Ανεγκέφαλοι σύμβουλοι κι «εξαπτέρυγα» του Κώωτση χαρακτήριζαν τον Παύλο Παύλου αχάριστο, ισχυριζόμενοι ότι δεν εκτίμησε το γεγονός που ι Κώωτσης έφθασε στο σημείο να παρανομήσει προς χάριν της συζύγου του και να την κάνει χωρίς τα τυπικά προσόντα αναπληρώτρια διευθύντρια, καταβάλλοντάς της κι επίδομα που δεν δικαιούται. (Ανεγκέφαλοι κάντε και λίγο κράτει... Πρώτη φορά ήταν; Χορός παρανομιών υπάρχει…)
Από την άλλη, τα «βαλσαμωμένα πουλιά» του Κώωτση ήταν στην κυριολεξία πανικοβλημένα και φοβούμενα μήπως κατατεθεί αναφορά στην περιφέρεια Πελοποννήσου, οπότε, θεωρούν ότι ι Κώωτσης αυτοδίκαια θα εκπέσει του αξιώματός του. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, που τους έχουν υποψιάσει ή διαθέτουν λίγο υψηλότερο iq σε σχέση με το μέσο όρο του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ομιλούσαν περί προφανούς λαμογιάς χωρίς να φωτογραφίζουν κάποιο συγκεκριμένο άτομο που έχει εμπλακεί στη συναλλαγή.
Τοπικοί παρατηρητές με αφορμή την εμπλοκή στη μηνυτήρια αναφορά της Εβίτας Κούτμου, σχολίαζαν ότι η δημοτική σύμβουλος, ένεκα του ότι είναι δικηγόρος θα έχει δέσει τα στοιχεία και μαζί τον Κώωτση. Έθεταν δε το ερώτημα: «Μήπως είναι προτιμότερο ι Κώωτσης να καταβάλλει προσπάθεια μπας και το αντιληφθεί και παραιτηθεί του αξιώματός του για να μην μπλέξει σε περισσότερες περιπέτειες.»
Όπως και να ’χει, υπάρχοντος και του προηγουμένου του καλοκαιριού, της «δωρεάν;» παραχώρησης και πάλι του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, θα σχηματισθεί δικογραφία και ι Κώωτσης θα παραπεμφθεί, ενώ συγκεντρώνονται στην ίδια υπόθεση ποινικά αδικήματα κατ’ επανάληψιν...

Δύο + μία μηνυτήρια αναφορά που επίκειται να κατατεθεί
Ι Κώωτσης αυτή τη στιγμή έχει στην πλάτη του μία μηνυτήρια αναφορά που έχει κατατεθεί από το γράφοντα, γιατί έχει «πνίξει» τη γνωμοδότηση Τσοβόλα και απεμπολεί € 9.000.000 σε βάρος της Λουτράκι Α.Ε. και υπέρ των συμφερόντων της εταιρείας των μεγαλοεπενδυτών Club Hotel Loutraki S.A.
Η δεύτερη μηνυτήρια αναφορά είναι αυτή που κατέθεσαν χθες ο Παύλος Παύλου με την Εβίτα Κούτμου για τη δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου σε ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία προσπορίζουν όφελος από δημοτική περιουσία. Σημειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά και το αδίκημα είναι επαναλαμβανόμενο.
Η τρίτη μηνυτήρια αναφορά θα κατατεθεί μετά τις εορτές του Πάσχα και θα αφορά την απώλεια € 664.000 από τόκους που συνειδητά ζημίωσε τη Λουτράκι Α.Ε. με την αναίτια, αδικαιολόγητη και κατευθυνόμενη αντικατάσταση της αρχικής αγωγής για διαφυγόντα έσοδα του 2006, προκειμένου να ωφεληθούν οι μεγαλοεπενδυτές της Club Hotel Loutraki S.A. τους πλέον σίγουρους τόκους που θα κατέβαλαν στην εταιρεία του δήμου.
(110412)
Return top