ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, έχεις ακούσει που πρόκειται να γίνει νέο μπάχαλο στο πλαίσιο της δημοτικής σου αρχής; Μπράβο Κώωτση, στο τέλος στο δήμο Λουτρακίου αυτό που θα κυριαρχεί θα είναι το μπάχαλο που είναι αποτέλεσμα της ανεπάρκειάς σου…
(040412)




Είπαν…

«Με αγωνία αναμένουμε να μας καλέσει ενόψει του Πάσχα το συνδυασμό Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω ι Κώωτσης, για να συζητήσουμε τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Εκτός ι Κώωτσης αν έχει επιλέξει να συναντηθούμε μετά το Πάσχα, για να σπάσουμε αυγά.»
(040412)




ΚΩΩΤΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




«ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ «ΣΥΓΓΕΝΟΥΣ» ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ

Βροχή στέλνονται τα δικόγραφα στους κληρονόμους Λέκκα σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press γεγονός που έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους παραλήπτες, όχι λόγω της αντιδικίας, αλλά και οι ίδιοι διερωτώνται τι πραγματικά συμβαίνει όταν έχουν υπόψη τους ότι για κάθε δικόγραφο που αποστέλλεται η αμοιβή του υπογράφοντος νομικού είναι € 1.500 και η παράσταση σε κάθε υπόθεση € 2.000.
Η υπόθεση αντίκρουσης της απαλλοτρίωσης, όπως ανεγράφη από το loutraki-press, μ’ όσα έχουν μεσολαβήσει, έχει ανατεθεί στο δικηγορικό γραφείο του «συγγενούς» κουμπάρου του Κώωτση Δημήτρη Κονομόδη και του συνεργάτη του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου.
Η αγωγή που είχε καταθέσει την 1η Μαρτίου 2011 ο τέως νομικός σύμβουλος της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Πέτρου για την προάσπιση των συμφερόντων τόσο του δήμου Λουτρακίου, όσο και της Λουτράκι Α.Ε., είχε προσδιορισθεί για τις 25/1/2012 Ένας δικηγόρος και για τα δύο νομικά πρόσωπα. Ωστόσο, ι Κώωτσης που μοιράζει αφειδώς το δημοτικό χρήμα στο «συγγενή» κουμπάρο του Δημήτρη Κονομόδη, τον έστειλε να υπερασπισθεί την υπόθεση για λογαριασμό της Λουτράκι Α.Ε.!.. Αυτό είχε συνέπεια να ζητηθεί αναβολή, δεδομένου ότι δεν είχε προϋπάρξει πρότερη συνεργασία των δύο νομικών, με την υπόθεση να προσδιορίζεται για τις 23/5/2012.
Στο μεταξύ, για λογαριασμό του δήμου Λουτρακίου ι Κώωτσης ανέθεσε την υπόθεση στο συνεργάτη του «συγγενούς» κουμπάρου Δημήτρη Κονομόδη. Δηλαδή για την ίδια υπόθεση που γινόταν με τη μηνιαία αποζημίωση να καταβάλλονται δύο αμοιβές δικηγόρων!
Επειδή ι Κώωτσης μας έχει προκύψει και νομομαθής με τη μία γελοιότητα να διαδέχεται την άλλη στους νομικούς χειρισμούς, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να ματαιωθεί η διαδικασία ή να υποβληθεί άλλη αγωγή, όπως έγινε με την περίπτωση της Club Hotel Loutraki S.A., με συνέπεια ο δήμος Λουτρακίου δια της Λουτράκι Α.Ε. ήδη να έχει απολέσει € 664.000 περίπου και με κίνδυνο να χαθεί ακόμη και η αγωγή λόγω απόρριψης.
Επομένως, θα πρέπει να ακολουθηθεί η μέχρι σήμερα δρομολογημένη διαδικασία αναγνώρισης της κυριότητας του δήμου Λουτρακίου στον εν λόγω «τυφλό» δρόμο πίσω από το Loutraki Thermal Spa, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ξεπούλημα των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου, όπως επισημαίνει στο loutraki-press έγκριτος Λουτρακιώτης νομικός.
Επίσης, ι Κώωτσης με τα «εξαπτέρυγά του» που δεν έχουν γνώση και δεν έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη των διαδικασιών θα πρέπει να σταματήσουν να ισχυρίζονται ότι έχουν χαθεί τα δικαστήρια και ότι δεν έχει γίνει τίποτε, δεδομένου ότι είναι ψευδέστατο κατά την προσφιλή τακτική της δημοτικής αρχής.
Ο τέως νομικός της υπόθεσης είχε επιτύχει την ανακοπή της διαταγής πληρωμής μέχρι να συζητηθεί το αίτημα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Κορίνθου.
Σήμερα, ι Κώωτσης με τους περί αυτόν, θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευθούν να υπερασπισθούν συγκροτημένα τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου και να προβούν στην κατάθεση νέας ανακοπής κατά της διαταγής πληρωμής και της αναγκαστικής εκτέλεσης.
Γιατί πολύ απλά, η διαταγή πληρωμής και η αναγκαστική εκτέλεση στρέφονται κατά του ρετιρέ ενός οικοδομήματος την ώρα που έχουν αφαιρεθεί τα πέδιλα και οι βάσεις του οικοδομήματος. Δηλαδή, μ’ άλλα λόγια δεν υπάρχει οικοδόμημα. Κι αυτό γιατί από την ώρα που έχει ανακληθεί η απαλλοτρίωση, τόσο με δύο αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όσο και με απόφαση του τότε νομάρχη Κορινθίας, καθώς επίσης βρίσκεται σ’ εκκρεμοδικία η αγωγή αναγνώρισης κυριότητας, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν να καταβληθεί αποζημίωση.
Οποιοσδήποτε αποπειραθεί να καταβάλλει χρήματα ή κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς να υπερασπισθεί τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου, θα σημαίνει ότι υπάρχει βρώμικη συναλλαγή.
(040412)




ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Τέσσερις διαλέξεις, τρεις στον Απρίλιο και μία στις αρχές Μαΐου έχει προγραμματίσει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Άθλησης - Περιβάλλοντος ο «Προμηθέας», στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων του δήμου Λουτρακίου.
Πιο συγκεκριμένα η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 8 Απριλίου 2012 στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου με θέμα «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των Εφήβων». Εισηγήτρια είναι η Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας Β Παιδαγωγικής Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Βασιλική Δημητρακοπούλου.
Η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και ώρα στις 22 Απριλίου 2012 με θέμα «Επιθετικότητα και εντάσεις στο σχολείο. Μύθοι και πραγματικότητα» από τον καθηγητή Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννη Πανούση.
Η τρίτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2012 την ίδια ώρα, αλλά στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Ηλεκτρονικό Eγκλημα» από τον προϊστάμενο του τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Αστυνόμου Α΄, Εμμανουήλ Σφακιανάκη.
Αυτός ο κύκλος κλείνει με τη διάλεξη της 6ης Μαΐου 2012 στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου με θέμα «Ελληνική Γλώσσα. Στοιχειώδης και Μέση Παιδεία» από την καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αριστέα Τόλια.
(040412)




«ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΑΠΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

«Παζάρι αγάπης» για την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη και από ώρες 09:30 - 15:30 θα πραγματοποιηθεί στον παιδικό σταθμό Αγ. Θεοδώρων.
Ημέρες Πασχαλινές, ημέρες αγάπης , ημέρες αλληλεγγύης και κατανόησης.
Όλοι βρισκόμαστε πιεσμένοι από το καθεστώς της κρίσης.
Όμως κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα μεγαλύτερα από τα δικά μας.
Εμείς δεν ερχόμαστε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Μπορούμε όμως να κάνουμε πράγματα μικρά, αλλά με μεγάλη αγάπη.
Έτσι σκεφτήκαμε να οργανώσουμε ένα «Παζάρι Αγάπης» με αντικείμενα φτιαγμένα από τα παιδιά, αλλά και από εμάς, καθώς και με παλιά αντικείμενα - ρούχα - παιχνίδια - βιβλία και να τα διαθέσουμε προς πώληση.
Τα έσοδα θα τα διαθέσουμε σε οικογένειες που τα χρειάζονται για να καλύψουν βασικές ανάγκες, καθώς και στο « Ευθύμειο Ίδρυμα».
Σας καλούμε όλους, λοιπόν, στο «Παζάρι της Αγάπης», για να συμμετάσχετε κι εσείς φέρνοντας φίλους και γνωστούς σας για να αγοράσετε τις κατασκευές μας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας.
Το «Παζάρι Αγάπης» διοργανώνουν οι άνθρωποι του παιδικού σταθμού μαζί με τις χειροτεχνίες των παιδιών και είναι υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και παιδείας «Μέριμνα».
(040412)
Return top