ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΤΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Πασχαλινό μποναμά επεφύλασσαν κατά του μονίμως ψευδόμενου Κώωτση ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου με τη δημοτική του σύμβουλο, έγκριτη νομικό Κορίνθου Εβίτα Κούτμου, με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για τη δωρεάν παραχώρηση του χωρίς άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.
Πρόκειται αφενός για καραμπινάτο ποινικό αδίκημα, αφετέρου για καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος, που αυτονόητο είναι ότι η εν λόγω αναφορά θα πρέπει να κατατεθεί και στην περιφέρεια Πελοποννήσου και με το ερώτημα της έκπτωσης του Κώωτση.
Ι Κώωτσης έχει εξοργίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους από τα ψέματά του και μόνον ισχυριζόμενος ότι δεν έχει παραλάβει το κολυμβητήριο, ενώ στην ουσία η παραλαβή έχει γίνει από τον περασμένο Ιούλιο και απαιτούνται σύμφωνα και με την Τεχνική Υπηρεσία κάποιες μικροπαρεμβάσεις, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να αδειοδοτηθεί με μεγάλη ευκολία και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Ωστόσο, ι Κώωτσης, «μεθοδευμένα και σκόπιμα έχει επιλέξει να επικρατεί μπάχαλο, για να μπορεί να παραχωρεί τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου σε ιδιωτικές εταιρείες, να το εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες με το επίπλαστο της δωρεάν παραχώρησης» όπως επισημαίνει πρώην κορυφαίος θεσμικός παράγοντας και «κάτω από το τραπέζι κάποιοι να έχουν οφέλη».
Η υπόθεση παίρνει πλέον τώρα άλλη τροπή και τα πάντα θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη, για να αποκαλυφθεί πώς ι Κώωτσης έχει λειτουργήσει σε βάρος των συμφερόντων του τόπου και σ’ αυτόν τον τομέα για να καρπωθούν ιδιωτικές επιχειρήσεις οικονομικά οφέλη από την ενοικίαση της δημοτικής περιουσίας;
Να διευκρινισθεί ότι το loutraki-press δεν έχει απολύτως τίποτε με κανένα επιχειρηματία κι αυτό που καυτηριάζεται είναι η στάση του πρώτου πολίτη ο οποίος grosso modo απεμπολεί τα συμφέροντα του τόπου και δεν ενδιαφέρεται εδώ και δεκαέξι μήνες καθόλου να τα περιφρουρήσει και να τα θωρακίσει προς όφελος του δήμου και των πολιτών.
Παρήγορο είναι, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, ότι η αντιπολίτευση άρχισε να αφυπνίζεται από τη χειμερία νάρκη της, γιατί ι Κώωτσης το μόνο που θα αφήσει πίσω του είναι καμένη Γη.
Ουκ έστιν αριθμός των παραβάσεων καθήκοντος που έχει υποπέσει, με συνέπεια θα πρέπει να υποβληθούν πλέον στην περιφέρεια Πελοποννήσου για να οδηγηθεί στην έκπτωση, έτσι ώστε να προστατευθεί και να αποφύγει την καταστροφή ο δήμος Λουτρακίου.
Πάνος Ηλιακόπουλος
(100412)

Return top