Είπαν…

«Στο Γιάννη Κακούρο στηρίζει τώρα τις ελπίδες του ι Κώωτσης για να μπορεί να παρανομεί μαζί με τους ανεγκέφαλους συμβούλους του στη "Λουτράκι Α.Ε." και να συνεχίζουν την καταστροφή του τόπου. Την Παρασκευή το πρωί ο εξάδελφος συμβούλευε τον Κώωτση να προσπαθήσει να τον πείσει!»
Δεν έχετε χορτάσει ακόμη από τόση ζημιά που έχετε κάνει στον τόπο. Με ποια ζημιά θα ικανοποιηθείτε να πάθει τελικά ο τόπος;
(300412)




ΟΡΕ… ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΕ ΩΡΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ
ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η αποσύνθεση και η επικράτηση του μπάχαλου επί των ημερών του Κώωτση σ’ ολόκληρο το εύρος του δήμου Λουτρακίου από τη Μαυρολίμνη στο Ηραίον κι από εκεί στα Ίσθμια μέχρι και τους Αγ. Θεοδώρους, δεν υπάρχει κανείς, όσο καλόπιστος και να είναι που να μπορεί να το αμφισβητήσει, γιατί αμέσως θα τον διαψεύσει.
Νέο κατόρθωμα αυτής της καταστροφικής δημοτικής αρχής η έλλειψη σεβασμού και πειθαρχίας του προσωπικού λόγω της ελαφρότητας που επιδεικνύει ι Κώωτσης με τα «εξαπτέρυγά του» και τους ανεγκέφαλους συμβούλους του.
Την Παρασκευή με τη φωτιά στον περιφερειακό δρόμο των Αγ. Θεοδώρων, αυτόν δηλαδή πάνω από την ΝΕΟΑΚ, όλοι έψαχναν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να βρει το δημοτικό πυροσβεστικό όχημα, το οποίο αυθαίρετα είχε πάρει ο οδηγός του και γιατί έτσι του άρεσε το είχε μεταφέρει σε χωριό άλλου δήμου για προσωπική του μετακίνηση.
Αυτόματα τίθεται το ερώτημα: Είναι δυνατόν ο δήμαρχος να παρακολουθεί και να έχει ευθύνη για το κάθε όχημα του δήμου ή για κάθε υπάλληλο;
Η απάντηση είναι όχι. Ωστόσο, όλοι οι απασχολούμενοι στο δήμο και τους φορείς του, βιώνοντας το μπάχαλο και τη διάλυση που έχει καθιερώσει ι Κώωτσης, είναι προφανές ότι ο καθένας αντιδρά κατά το δοκούν, δεδομένου ότι γνωρίζουν ο δήμος Λουτρακίου κατ’ ουσίαν είναι ακέφαλος.
(300412)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΠΟΥ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ;

Στη σκιά της απόρριψης από το υπουργείο Εσωτερικών της σύστασης θυγατρικής εταιρείας από τη Λουτράκι Α.Ε. -η οποία διεσώθη χάρις στην ορθή παρέμβαση του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου- αναδεικνύοντας όχι μόνον την εγκληματική πολιτική, αλλά και τη χρεοκοπία της δημοτικής αρχής του Κώωτση, συνεδριάζει σε λίγη ώρα το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.
Σίγουρα, η αντιπολίτευση θα πρέπει να κάνει τον Κώωτση να χάσει τη μιλιά του, να τον καταγγείλει και να καταγραφεί στα πρακτικά ως ομάδα άκρως επικίνδυνων ανθρώπων για τα συμφέροντα του τόπου, προκειμένου αυτό να μείνει στην τοπική ιστορία.
Σήμερα, εξάλλου, λαμβάνει χώρα άλλη μία από τις άκρως επικίνδυνες κι εγκληματικές σε βάρος των συμφερόντων του τόπου νομικές πρωτοβουλίες του Κώωτση, που θέλει να εξασθενήσει την αίτηση ανακοπής στη διαταγή πληρωμής των κληρονόμων Λέκκα.
Ι Κώωτσης, που έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ανάληψη ευθύνης των νομικών ενεργειών μετά τα γελοία ασφαλιστικά μέτρα και τις διαταγές πληρωμής που έγιναν «ρόμπες ξεκούμπωτες», την αντικατάσταση αγωγής που ξεπούλησαν τόκους € 664.000 προς όφελος και μόνον των μεγαλομετόχων της Club Hotel Casino Loutraki, λειτουργεί υπέρ των ξένων προς τον τόπο συμφερόντων.
Έτσι, στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης του διοικητικού συμβουλίου, ζητάει συνενοχή για να εξασθενήσουν και να αδυνατίσουν οι ισχυρισμοί που είχαν προβάλλει οι προκάτοχοί του υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου, με συνεπεία να στραγγαλίζει την οποιαδήποτε προοπτική να ελπίζει έστω και στο ελάχιστο να επαναδιεκδικήσει τα χρήματα που καταβλήθηκαν ως απαλλοτρίωση.
Φυσικά, η γελοιότητα δεν έχει προηγούμενο με τους ισχυρισμούς που προβάλουν οι ανεγκέφαλοι μυστικοσύμβουλοι και ι Κώωτσης για να δικαιολογήσουν τους λόγους που πρέπει να παραιτηθούν από το δικόγραφο που συμμετέχουν μαζί με το δήμο Λουτρακίου.
(300412)




ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ

Στη Φανερωμένη Πισσίων ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου θα πιάσει το Μάη, διατηρώντας ένα έθιμο.
Έτσι, καλούν τους φίλους το πρωί στις 8,έχοντας ο καθένας μαζί του το δικό του φαγητό να συγκεντρωθούν στους Καταρράκτες κι από εκεί να μεταβούν στη Φανερωμένη Πισσίων, όπου θα γίνει πεζοπορία στα Γεράνεια μ’ επιστροφή στον τόπο συγκέντρωσης όπου θα γίνει το καθιερωμένο πικνίκ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι και χορός.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη ψυχή του Συλλόγου, τον πρόεδρό του Δημήτρη Καραχρίστο και μπορούν να επικοινωνούν μαζί του στα τηλέφωνα 6932 981010, 6936 676798, 27440-66779.
(300412)
Return top