ΚΟΥΙΖ

Τι κρύβει η άπλετη κάλυψη που παρέχει ι Κώωτσης στον Τάκη Ρέππα, για τον οποίο αν κι ερωτάτε επιμόνως, τηρεί σιγήν ιχθύος;
(270412)




Είπαν…

«Το ράδιο του ιαματικού νερού πρέπει να τους έχει χτυπήσει κατακούτελα όσους κάνουν σχεδιασμούς στη Λουτράκι Α.Ε. και μάλλον θα πρέπει να πάνε να ρίξουν καμιά βουτιά στο μώλο, μπας και συνέλθουν, αν και είναι κομμάτι δύσκολο… Την ώρα που είναι απλήρωτοι εργολάβοι και περιμένουν έτοιμοι να εκτελέσουν διαταγές πληρωμής, αυτοί σχεδιάζουν νέες μελέτες με χρήματα που δεν υπάρχουν. Απλά να καταστρέψουν ότι βρήκαν από τον προκάτοχό τους και κατά την προσφιλή τακτική του Κώωτση να δημιουργήσουν εντυπώσεις.»
(270412)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;





Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΔΙΕΨΕΥΔΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!

Ι Κώωτσης θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει γιατί δεν αντιλαμβάνεται, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Πώς ακούγεται στον καθένα ι Κώωτσης να κάνει λόγο για ψεύτες, όταν ο ίδιος σε ένα απόσπασμα δηλώσεών του στον τηλεοπτικό φακό μέσα σε ενάμισι λεπτό φάσκει κι αντιφάσκει και διαψεύδει ο ίδιος τον εαυτό του;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, στη χθεσινή αιφνιδιαστική σύγκληση των συμβούλων του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, η οποία πραγματοποιήθηκε τελικά στο δημαρχείο κι όχι στο τζιπ του, λόγω του συναγερμού που προηγήθηκε, ι Κώωτσης με ιδιαίτερο στόμφο αποκαλούσε ψεύτη αυτόν που έκανε λόγο για συνάντησή του σε ταβέρνα της Λίμνης Βουλιαγμένης με επιχειρηματία που έχει υψηλότατες οφειλές στο δήμο Λουτρακίου.
Το θέμα ανακινήθηκε ύστερα από ερώτημα που υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Αργύρης Ψυχογιός, αν ευσταθεί ή όχι η πληροφορία που είχε δημοσιεύσει το loutraki-press για την εν λόγω συνάντηση, με τον Κώωτση να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τον εν λόγω επιχειρηματία και μετά από λίγο να συμπληρώνει, εκτός από μια φορά που τον επισκέφθηκε στο δημαρχείο.
Κώωτση, να έχεις υπόψη σου ότι ο συγχωριανός σου πληροφοριοδότης επιμένει ότι πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη συνάντηση, αλλά δεν είναι δυνατόν να χορηγηθούν περισσότερα στοιχεία γιατί θα γίνει αντιληπτός.
Τώρα, αν θέλεις να τον αποκαλείς ψεύτη είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου κι ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Από την πλευρά του δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού που ήταν και παρών χθες στη συνάντηση του συνδυασμού, στη συνομιλία του με το loutraki-press τόνιζε ότι ο άνθρωπος είναι απίστευτος γιατί δεν θυμάται τι λέει. Μόνος του αν ανατρέξει στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου θα διαπιστώσει ότι χθες διέψευδε τον εαυτό του, καθ’ ότι ο ίδιος έλεγε στο σώμα για τις συναντήσεις του με τον εν λόγω επιχειρηματία.
Πάντως, θα πρέπει να αναλογισθείς πόσο μπορείς να πείσεις, γιατί και το σπαραξικάρδιο ύφος του ηθοποιού, πλέον έχει γίνει αντιληπτό και δεν συγκινεί απολύτως κανέναν.

Ζητάει τις παραιτήσεις όποιου βρει μπροστά του
Ι Κώωτσης φαίνεται ότι έχει πάρει φόρα και μετά τη δύσμοιρη Λουτράκι Α.Ε. προσπαθεί να επιφέρει τη γενική διάλυση στο δήμο Λουτρακίου. Μετά τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στη συγκεκριμένη εταιρεία, με τις ενέργειές του προσπαθεί να αποσυνθέσει τόσο τη ΔΕΥΑΛ-Π δεδομένου ότι ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των διευθυντικών στελεχών, όσο και τη Μουσική Σχολή της οποίας ζήτησε την παραίτηση του διευθυντή της Πελοπίδα Μαυρόπουλου, καθ’ ότι είναι «παιδί» του πρώην μέντορά του Μιχάλη Δρίτσα. Κάτι τέτοιο ο Νίκος Λόης το ξέκοψε και το θέμα έληξε εκεί.
Το θέμα της ανικανότητα και της επικινδυνότητας του Κώωτση, δεν σταματάει εκεί γιατί έχει επιλέξει την ισοπέδωση προκειμένου να μην αναδεικνύεται η παθογένειά του στην άσκηση διοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό λέγεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, αφού ο Νίκος Λόης δεν παραίτησε τον Πελοπίδα Μαυρόπουλο, του ζητήθηκε να ζητήσει τις παραιτήσεις και να διαλύσει τη Φιλαρμονική Λουτρακίου!
Πάντως, τελευταία, ο Νίκος Λόης έχει αναδειχθεί σ’ ένα όψιμο «δεκανίκι - ασπίδα» του Κώωτση και είναι αναγκαίο ο πρόεδρος του «Προμηθέα» να κρατήσει πιο διακριτές αποστάσεις. Γιατί δεν είναι δυνατόν να στηρίζεις έναν άνθρωπο που συνειδητά θέλει κι επιδιώκει τη ζημιά και την καταστροφή στον τόπο.
Αγαπητέ Νίκο θα πρέπει να αντιληφθείς και να το δεις, είναι διαπιστωμένο τοις πάσι, ι Κώωτσης όπου χώνει τη μούρη του τα κάνει μπάχαλο.
Είναι προτιμότερο και πιο ωφέλιμο για τον τόπο να κάθεται αδρανής, αυτός μαζί με τα «εξαπτέρυγά του» και τους ανεγκέφαλους συμβούλους του, γιατί μετά θα τρέχουμε όλοι μαζί και δεν θα μπορούμε να διορθώσουμε τίποτε και οι επιπτώσεις θα είναι δραματικές.
(270412)
Return top