ΚΟΥΙΖ

Κώωτση, γιατί ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες θέλει κι επιδιώκει να γίνει πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ-Π; Κώωτση, ξέρεις κάτι; Έχεις ακούσει κάτι;
(230412)




Είπαν…

«Δήμαρχε ψάξτο λίγο τι συμβαίνει, γιατί ότι συζητάμε βγαίνουν όλα έλεγε προ ημερών ο original εξάδελφος και συγγενής Κώστας Δόσχορης στον Κώωτση.» Γιατί το ψάχνεται; Ι Κώωτσης, είναι ο μαρτυριάρης…
(230412)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΩΤΣΗ;

ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗΣ, Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ
ΔΡΙΤΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ι Κώωτσης, με τον αχαλίνωτο μεγαλοϊδεατισμό του ότι είναι «αυτοκράτορας», εισέπραξε άλλη μία ισχυρή κατραπακιά, αλλά δυστυχώς για τους γύρω του δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.
Ι Κώωτσης, αν και δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου στο νομό Κορινθίας, βρίσκεται σε παντελή ανυποληψία των νομαρχιακών κομματικών μηχανισμών. Όχι μόνον δεν εισακούσθηκε η πρότασή του, αλλά έκαψε και πρόσωπα που πήρε πρωτοβουλία ότι θα μεσολαβήσει για να τους εξασφαλίσει την υποψηφιότητά τους. Αξίζει να επισημανθεί ότι μεταξύ των προσώπων που πρότεινε, οι δύο είναι αξιόλογοι και απολαμβάνουν του σεβασμού. Εκτιμάται δε, ότι αν η σύσταση είχε γίνει από διαφορετικό πρόσωπο, η υποψηφιότητά τους θα αντιμετωπιζόταν μ’ άλλα κριτήρια και είναι πολύ πιθανόν σήμερα να συμπεριλαμβάνονταν ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του νομού Κορινθίας.
Ωστόσο, εδώ, υπάρχει και μια ειδοποιός διαφορά. Έγινε αποδεκτή και πέρασε παμψηφεί η πρόταση του μόνιμα κινούμενου στο παρασκήνιο Μιχάλη Δρίτσα, τον οποίο είχε μέντορα και πρότυπό του ι Κώωτσης και προσπαθεί να τον αντιγράψει, αλλά αν κι έχουν περάσει χρόνια ακόμη δεν τα έχει καταφέρει.
Μ’ αφορμή αυτή την εξέλιξη, έχουν βγει τα τσιράκια του Κώωτση, βρίζουν και λασπολογούν κατά του Μιχάλη Δρίτσα, τους οποίους επίσης έχει περιθωριοποιήσει κι αν τους κουνήσει το δαχτυλάκι του θα σπεύσουν τρέχοντας.
(230412)




ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ 2 ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ;
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;




Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΟΠΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ

Την κουταμάρα του Κώωτση αξιοποιούν στο έπακρο αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι, μυστικοσύμβουλοι, συνεργάτες, προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους και να διευθετήσουν προσωπικές πελατειακές υποθέσεις τους, με συνέπεια μια παράνομη χορήγηση άδειας περιπτέρου, μπορεί να αποβεί ικανή, ενδεχομένως ι Κώωτσης να εκπέσει και του αξιώματός του, λόγω έκδοσης ψευδούς βεβαίωσης.
Ο λόγος για το σίριαλ με τη χορήγηση άδειας περιπτέρου στη δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων, για το οποίο οι υποψήφιοι είναι δύο ΑΜΕΑ, ωστόσο ο ένας πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά τον Κώωτση τον έσπρωξαν στον έτερο, με συνέπεια να διαπράξει παράβαση καθήκοντος, ενώ ο έμπιστός του αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων φρόντισε να τραβήξει την ουρά του απ’ έξω.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να αντιληφθεί και ο καθένας τι γίνεται.
Ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press είχε εκδώσει, λόγω προσωπικής του σκοπιμότητας ψευδή βεβαίωση μονίμου κατοικίας στον ένα εκ των δύο ενδιαφερομένων, προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για να του χορηγηθεί η εν λόγω άδεια. Το γεγονός αυτό, πέρυσι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, την επιστολή διαμαρτυρίας της πληρούσης τις προϋποθέσεις είχε δημοσιοποιήσει το loutraki-press, με συνέπεια ο Δημήτρης Δέδες να αναγκασθεί να ανακαλέσει τη χορηγημένη ψευδή βεβαίωση.
Πιο συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων με αρ. πρωτ. 17393/2-8-2011 εκδίδει την ανάκληση βεβαίωσης που αναφέρει τα ακόλουθα: «Κατόπιν καταγγελίας που μας έγινε, σχετικά με τη βεβαίωση μονίμου διαμονής του Παπαδημητρίου Ιωάννη του Πολυχρόνη και της οικογένειάς του με αρ. πρωτ. 9910/23-5-2011 κάναμε έρευνα και προέκυψε ότι είναι δημότες Αγ. Θεοδώρων, αλλά δεν διαμένουν στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας την τελευταία πενταετία.»
Εντελώς συμπτωματικά(;..) την ίδια ακριβώς ημέρα -ο σπεύδων να βάλει υπογραφές- με αρ. πρωτ. 17463/2-8-2011 εκδίδει βεβαίωση ότι η ενδιαφερόμενη Φωτεινή Αγιοφυτάκη του Γεωργίου -σύζυγος του προαναφερόμενου ενδιαφερομένου, νομίζει ι Κώωτσης ότι θα κοροϊδέψει το πόπολο και τους αφελείς «ιθαγενείς» και θα χάψουν ότι δεν γνώριζε τη συγγενική σχέση- διαμένει μόνιμα στο δήμο Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων (Ρήγα Φεραίου 3, Αγ. Θεόδωροι).
Η παρούσα βεβαίωση χορηγείται κατόπιν αιτήσεως της ενδιαφερόμενης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για κάθε νόμιμη χρήση.
Από κάτω φαρδιά πλατιά το ονοματεπώνυμο και η υπογραφή του Κώωτση.
Η υπόθεση, όμως, δεν σταματάει εδώ. Ο ενδιαφερόμενος Ιωάννης Παπαδημητρίου έκανε δαπάνες για την εγκατάσταση του περιπτέρου, όπως του υποδείχθηκε για να προκαταλάβει καταστάσεις και δεν το κουνάει από εκεί αν δεν του καταβληθούν τα χρήματα που έχει δαπανήσει.
Η εκμετάλλευση κι έκθεση του Κώωτση απ’ όλους τους παρατρεχάμενους του έχει και συνέχεια. Το νέο περίπτερο έπρεπε να ηλεκτροδοτηθεί και για να γίνει αυτό επιβαλλόταν να σταλεί σχετικό υπόμνημα από τη δημοτική ενότητα Αγ. Θεοδώρων. Φυλάττων τα ρούχα του ο Δημήτρης Δέδες απέστειλε τη σχετική επιστολή, επισημαίνοντας, ωστόσο -σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press- ότι η επιστολή αποστέλλεται καθ’ επιθυμία του δημάρχου, αλλά ενδεχόμενη χορήγηση ρεύματος είναι παράνομη και καταγράφεται στο περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής και το άρθρο του νόμου.
Ο «αυτοκράτωρ» Κώωτσης που έχει την αίσθηση ότι αυτός είναι ο νόμος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, έστειλε δική του επιστολή, με την οποία ζητεί να ηλεκτροδοτηθεί το εν λόγω νέο περίπτερο.

Υ.Γ.: Κώωτση, οι Αγ. Θεόδωροι ούτε θέλουν να σε ξέρουν, ούτε να σε ακούνε. Αποφάσισαν να ανοίξει το καπάκι του οχετού και το πάρτι αρχίζει… για να βγουν όλα στο φως και να μπούμε στα πολύ βαθιά της αμαρτωλής ΔΗΚΕΠΑΘ.
(230412)
Return top