ΚΟΥΙΖ

Ποιο είναι το «παπαγαλάκι» που το έχουν πείσει(;) -δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια- ότι ο τέως αντιπρόεδρος φταίει που η Λουτράκι Α.Ε. απειλείται με λουκέτο, γιατί δεν εισέπραξε € 5.000.000
;
(021211)




Είπαν…

«Κώωτση, αφού το 5.000 δεν σε πάει, γιατί δεν το αλλάζεις ως νούμερο αμοιβής που θα το μοιράζεις σε συγγενείς, "συγγενείς" και φίλους;»

(021211)




ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΚΩΩΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Η είδηση που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικότατη για να μπορέσει να αντιληφθεί και ο πλέον αδαής την ποιότητα των ανθρώπων που συγκροτούν τον κύκλο της δημοτικής αρχής, μαζί με τους υπηκόους της που συνθέτουν το στενό της περιβάλλουν, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατόν όλα τα εναπομείναντα μέλη του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, να διέπονται από αυτή την κατάπτυστη και αποτρόπαια νοοτροπία.
Το αυτονόητο και το ορθόδοξο είναι ο επικεφαλής μιας οντότητας να εργάζεται και να επιδιώκει τα μέλη που τη συνθέτουν να απολαμβάνουν τουλάχιστον ικανοποιητικών συνθηκών επιβίωσης, ενώ παράλληλα θα είναι ορατή με την πρώτη ματιά η χρηστή διοίκηση και λειτουργία της εν λόγω οντότητας.
Ωστόσο, τα προαναφερόμενα, για το δήμο Λουτρακίου και ειδικότερα για τη Λουτράκι Α.Ε. φαντάζουν ως ουτοπία με τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Είναι δε στο χέρι του Κώωτση και των συνεργατών του να τα διαψεύσουν, για να μπορέσει και η τοπική κοινωνία να βγάλει τα συμπεράσματά της για το ύφος εξουσίας που ασκείται και το ήθος των ανθρώπων που την ασκούν. Γιατί απλά, όποιος διαφωνεί με τις παρακάτω πρακτικές, τουλάχιστον τις καταγγέλλει για να διαχωρίσει τη θέση του επιδεικνύοντας ότι: «Εγώ, δεν είμαι όμοιος μ’ αυτούς».
Ας δούμε, όμως, ποια είναι η εξέλιξη των γεγονότων.
Είναι πραγματικότητα ή όχι, ότι οι εργαζόμενοι στην Λουτράκι Α.Ε. δεν εισέπραξαν την προκαταβολή του 15νθημέρου και δεν έχουν εξοφληθεί το μισθό τους για το μήνα Νοέμβριο; Είναι πραγματικότητα που κανείς δεν μπορεί και δεν δύναται να την αμφισβητήσει.
Αυτονόητο είναι ότι -ο καλός ο καπετάνιος αν υπήρχε- εν προκειμένω ι Κώωτσης, θα φρόντιζε να εξεύρει τους αναγκαίους πόρους έτσι ώστε να εξοφληθεί τουλάχιστον σε πρώτη φάση το προσωπικό της εταιρείας και παράλληλα να διασφαλισθεί ο μισθός τους του Δεκεμβρίου καθώς επίσης και το Δώρο Χριστουγέννων, καθ’ ότι μπροστά μας είναι οι εορτές.
Αυτό λοιπόν είναι το αυτονόητο, το φυσιολογικό, που θα έκανε κάθε καλός επικεφαλής ενός φορέα, για να εξασφαλίσει τις ομαλές συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων του.

Τι πραγματικά συμβαίνει με το δημοτικό χρήμα;
Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, περιήλθε σε γνώση ότι ι Κώωτσης έχει στείλει επιστολή προς την Club Hotel Casino Loutraki (CHCL), από την οποία ζητείται η αμοιβή που μέχρι πρότινος ελάμβανε ο τέως νομικός της Λουτράκι Α.Ε. Γιώργος Πέτρου, αυτή να συνεχίσει να καταβάλλεται στο «συγγενή» κουμπάρο του, επίσης νομικό, Δημήτρη Κονομόδη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του loutraki-press πριν ακριβώς δύο ημέρες, η γραμματέας της Λουτράκι Α.Ε. Μαρία Σπύρου, επικοινώνησε -κατόπιν πίεσης δύο συγκεκριμένων στελεχών της εταιρείας- με την CHCL και με απόλυτο τρόπο απαίτησε να ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα, αλλά απάντηση δεν έλαβε, δεδομένου ότι ο διαχειριστής της CHCL Αντώνης Στεργιώτης, απουσίαζε.

Ερωτήματα και προκλήσεις για τον Κώωτση
Τα προαναφερόμενα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή θα τα διαψεύσει;
- Με ποία ιδιότητα ι Κώωτσης ζήτησε να αμείβεται ο «συγγενής» κουμπάρος του Δημήτρης Κονομόδης;
- Είναι ο Δημήτρης Κονομόδης νομικός σύμβουλος, έχει σύμβαση με τη Λουτράκι Α.Ε. και με ποιά κριτήρια έχει επιλεγεί;
- Υπάρχει απόφαση διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε. πρόσληψης του Δημήτρη Κονομόδη;
- Με ποιά απόφαση Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε., ι Κώωτσης έδωσε εντολή να εκταμιεύεται το ποσό των € 5.000 υπέρ του Δημήτρη Κονομόδη;
Ο κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και να αντιληφθεί τη νοοτροπία, το ύφος και το ήθος που διέπει στη συντριπτική πλειοψηφία της, σχεδόν στο απόλυτο, τη δημοτική αρχή που κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι αγαθών και ωφελημάτων απολαμβάνουν μόνον οι εκλεκτοί του «αυτοκράτορα». Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι υποτίθεται ιδεολόγοι, στριμώχνονται για να αποτελούν το πλήρωμα, σ’ αυτή την ανομολόγητη δημοτική αρχή.
Αυτό που εύκολα συνάγεται κι αναδεικνύεται είναι ότι όποιος εμπλέκεται με τον Κώωτση και διαθέτει αξιοπρέπεια κι εντιμότητα, απλά διασύρεται.
Ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του και μπορεί να τον προστατέψει, αν διαθέτει τα παραπάνω στοιχεία στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα του, δεδομένου ότι αυτά δεν έχουν τιμή και δεν εξαγοράζονται.

Υ.Γ.: Στη συνάντηση της Αθήνας, ι Κώωτσης απευθυνόμενος στο γράφοντα, επειδή οι αναρτήσεις του είναι όλες ψευδείς κατά την άποψή του -το ισχυρίσθηκε ο άνθρωπος που έχει διαζύγιο με την αλήθεια- πρότεινε πριν αναρτηθεί μια πληροφορία να γίνεται επικοινωνία μαζί του για να αποτυπώνεται η πραγματικότητα.
Κατά συνέπεια και στο συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται διάψευση, άλλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!
(021211)




ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ
ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ


Αποτέλεσμα θετικό, άλλη μια φορά για τον τόπο φέρνει με αποφασιστική παρέμβασή του ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, Δημήτρης Καραπατάς.
Ο λόγος είναι απλός και μοναδικός. Κινείται ανιδιοτελώς, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες με γνώμονα και μόνο το συμφέρον της πατρώας του Γης και του δικαιώματός της να αποκτήσει τις υποδομές που θα μπορέσουν να την οδηγήσουν σ’ ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτό, με δεδομένο ότι η υπόθεση για τη μελέτη και κατασκευή του έργου, προκειμένου να έλθει και να αποκτήσει και το Λουτράκι προαστιακό σιδηρόδρομο, υποστηρίζεται από όλες τις πλευρές θεσμικές και μη, ο Δημήτρης Καραπατάς μετά το πρώτο βήμα στο δεύτερο κύκλο τούτης της χρονικής περιόδου των προσπαθειών του, ετοίμασε και το δεύτερο βήμα.
Πιο συγκεκριμένα για την προσεχή Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 13:00, ο Δημήτρης Καραπατάς, έχει κλείσει συνάντηση στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ, παρόντος του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος Παναγιώτη Θεοφανόπουλου, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ Ιωάννη Πετρόπουλου, του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα ανταποκριθεί, εκπροσώπων των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου, καθώς επίσης κι αναγνωρισμένων επώνυμων συγκοινωνιολόγων.
Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 13:30, τρεις καθηγητές συγκοινωνιολόγοι οι δύο εξ’ αυτών και πολεοδόμοι, ο δε τρίτος μαθηματικός, έχει κλεισθεί να επισκεφθούν από την Αθήνα το δήμο Λουτρακίου, όπου θα συναντηθούν με τον Κώστα Λογοθέτη, τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου, ενώ θα παρίσταται κι ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δημήτρης Καραπατάς.

(021211)
Return top