ΚΟΥΙΖ

Τι διαδίδει ι Κώωτσης σε βάρος συμβούλου του, παρά το γεγονός ότι τον έχει κάνει να νιώθει ότι είναι έμπιστός του, για να μην του σκάσει καμιά απρόσμενη αποχώρηση;
(061211)




Είπαν…

«Κώωτση, γιατί τα έχεις κάνει μπάχαλο τα πράγματα; Τι είναι αυτό που επιδιώκεις εναγωνίως, σ’ έχει τυφλώσει και πέφτεις από γκάφα σε γκάφα; Πώς λέγεται, πώς λέγεται να δεις;»
(061211)




ΤΟ «ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ 2014!

Ι Κώωτσης πιστεύει ότι έχει εξασφαλισμένη την επανεκλογή του για το 2014 από ένα απρόβλεπτο και μη αναμενόμενο γεγονός, το οποίο ευελπιστεί ότι θα το καπηλευθεί κατά την πάγια και προσφιλή του τακτική και στη συνέχεια με αρκετή δόση ηθοποιίας θα το «πουλήσει» στο πόπολο, το οποίο θα το καταπιεί αμάσητο.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν ι Κώωτσης, αδυνατώντας ως γνωστόν να κρατήσει το στόμα του κλειστό, παράλληλα δε, προκειμένου να μπορέσει να κατευνάσει και τις αντιδράσεις -επιλεκτικά- μελών του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, καλεί τους πλέον έμπιστους του και τους ζητεί να κάνουν υπομονή να κυλήσει ο καιρός, υποσχόμενος ότι θα κερδίσουν και τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2014.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του loutraki-press, ι Κώωτσης προβάλλει την πρόθεση -ειλημμένη απόφαση- της οικογένειας Βαρδινογιάννη να κατασκευάσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στο δήμο Λουτρακίου. Σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, λέγεται ότι ι Κώωτσης συναντήθηκε με το μέτοχο της Motor Oil Γιάννη Βαρδινογιάννη, το γενικό διευθυντή Στρατηγικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, καθώς επίσης και γενικό διευθυντή παραγωγής διυλιστηρίου Μανώλη Στειακάκη και τον διευθυντή προσωπικού Δημήτρη Κανελλόπουλο, όπου του ανακοινώθηκε η πρόθεση της οικογένειας να κατασκευασθεί ένα υπερσύγχρονο άρτιο αθλητικό κέντρο με τις πλέον μοντέρνες υποδομές.
Ι Κώωτσης θεωρεί ότι το γεγονός αυτό θα μπορέσει να το αξιοποιήσει και να το προβάλλει ότι επετεύχθη χάρις στις ενέργειές του, συνεπαίρνοντας τα πλήθη για το κατόρθωμά του κι έτσι απλόχερα θα του ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους για την επόμενη πενταετία.

Υ.Γ.: Ι Κώωτσης μόνο σωματικά βρίσκεται στο δήμο Λουτρακίου; Δεν αντιλαμβάνεται και δεν έχει ακούσει ποιά είναι η άποψη της τοπικής κοινωνίας στο πρόσωπό του;

(061211)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΟΗ

Ο Νίκος Λόης, που κατά την αντίληψη του Κώωτση όλα βαίνουν καλώς στο δήμο Λουτρακίου, είναι το πρόβλημα για τη δημοτική αρχή της απραξίας, των επικίνδυνων ενεργειών και πρωτοβουλιών που υποσκάπτουν το μέλλον αυτού του τόπου.
Αν κανείς, κάτσει με ψύχραιμο μάτι να δει τι έγινε στον πρώτο χρόνο του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, θα διαπιστώσει ότι ο μόνος τομέας μέχρι σήμερα που μπορεί να επιδείξει το όποιο έργο είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού - Περιβάλλοντος του δήμου Λουτρακίου «Προμηθέας» και τον ακολουθεί με τις τελευταίες πυκνές και συντεταγμένες ενέργειές του ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας «Μέριμνα».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ι Κώωτσης ψάχνεται να βρει το Νίκο Λόη κάπου λάθος ή να έχει διαπράξει παράτυπες ενέργειες, όπως τον διαβάλουν και τον συκοφαντούν τα «παπαγαλάκια» του Κώωτση, αλλά εις μάτην…
Ως ώρας, ι Κώωτσης περιορίζεται να λέει για το Νίκο Λόη, στα ανεγκέφαλα μέλη του συνδυασμού του που εποφθαλμιούν τη θέση του, ότι το μόνο παράπονο του είναι, ότι ο Νίκος Λόης άλλα συμφωνούνε κι άλλα κάνει.
Ι Κώωτση, πάλι καλά που δεν σ’ ακούει και κάνει αυτό που καταλαβαίνει σωστό, γιατί διαφορετικά δεν είναι απίθανο να βρεθεί και κατηγορούμενος στο σκαμνί.
(061211)




VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Το video από την τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου όπου σύσσωμο το σώμα έχει ταχθεί υπέρ της κατασκευής του έργου για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου, μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση http://www.loutraki-tv.blogspot.com
(061211)




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΣΘΜΙΑΣ

Την προσεχή Παρασκευή στις 17:00, με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξή της θα συνεδριάσει η δημοτική κοινότητα Ισθμίας.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, είναι τα ακόλουθα:
1 «Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς από Motor Oil ποσού € 2.000 για τις ανάγκες θέρμανσης της δημοτικής κοινότητας Ισθμίας»
2 «Λήψη απόφασης σχετικά με την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος στον οικισμό Καλαμακίου (αίτηση με αριθ. πρωτ. 128/11-11-2011)»
3 «Λήψη απόφασης σχετικά με την επέκταση δικτύου φωτισμού στην Γαλότα (αίτηση με αριθ. πρωτ. 129/14-11-2011)»
4 «Λήψη απόφασης σχετικά με την μετατόπιση στύλου της ΔΕΗ στον οικισμό Αρίων Κυράς Βρύσης (αίτηση με αριθ. πρωτ. 130/17-11-11)»
5 «Λήψη απόφασης περί βεβαίωσης ωρών απασχόλησης πρακτικογράφου για τον μήνα Νοέμβριο 2011».
6 «Λήψη απόφασης σχετικά με την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος στον οικισμό Κάβου (αίτηση με αριθ. πρωτ. 5918/19-04-2010)»
7 «Λήψη απόφασης-γνωμοδότησης για την οριοθέτηση του οικισμού Παλαιού Καλαμακίου Ισθμίας».
(061211)
Return top