ΚΟΥΙΖ

Πότε Κώωτση θα πας σε διαχειριστικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Αντώνη Στεργιώτη; Έχουν περάσει τρεις μήνες, ενώ διερρήγνυες τα ιμάτιά σου ότι θα λειτουργεί κάθε δεκαπέντε ημέρες… Μήπως τα εξώδικα ήταν το πρόσχημα για να αποφεύγεις να πηγαίνεις στο διαχειριστικό συμβούλιο;
(131211)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης χθες το βράδυ στη συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων του μεταλλαγμένου συνδυασμού του Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, πέτυχε να τονώσει το ηθικό στα "βαλσαμωμένα πουλιά" του, αναφερόμενος στην επικείμενη επίσκεψη του υφυπουργού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη, κατά την οποία θα εκχωρήσει τα δύο κτίρια του ΕΟΤ στο δήμο Λουτρακίου».
(131211)




ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Τέλος μπαίνει σήμερα στη «φασιστική» απόφαση που είχε υπερψηφίσει ο μεταλλαγμένος συνδυασμός Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω και φίμωνε τους πολίτες.
Μια πρωτοφανής απόφαση, που ιστορικά, τουλάχιστον στα μεταπολιτευτικά χρόνια κανένας δήμαρχος δεν είχε τολμήσει να εισηγηθεί. Φυσικά αυτό το εμπνεύσθηκαν ποιοί άλλοι; Οι ανεγκέφαλοι δήθεν δημοκράτες του Κώωτση, για τους οποίους πάρα πολλές φορές το loutraki-press έχει αναφερθεί στη φασιστική νοοτροπία που τους διακρίνει.
Σήμερα λοιπόν, με πρωτοβουλία του διαχειριστή του ιστολογίου dimotika.blogspot.com Παναγιώτη Γερολυμάτου συγκεντρώθηκαν οι απαιτούμενες είκοσι πέντε υπογραφές πολιτών, μεταξύ των οποίων φιγουράρουν σχεδόν τα ονόματα όλων των μελών της αντιπολίτευσης.
Στη σχετική συζήτηση και ψηφοφορία που λογικό είναι να ακολουθήσει, καλόν θα είναι τα μέλη του μεταλλαγμένου συνδυασμού -αν και «βαλσαμωμένα πουλιά»- να ψηφίσουν αντίστροφα με την προηγούμενη φορά, αναγνωρίζοντας στοιχειωδώς ότι προέβησαν σε μια άκρως «φασιστική» απόφαση.
Σίγουρα, στην εποχή που ζούμε, με την αστραπιαία μετάδοση των πληροφοριών παγκοσμίως, ένα από τα χειρότερα πράγματα είναι η φίμωση και η στέρηση του δικαιώματος στον κάθε πολίτη να εκφράζεται ελεύθερα στην εκκλησία του δήμου!
(131211)
Return top