ΚΟΥΙΖ

Ποιά είναι η γυναικουλίτσα που κρύβεται από πίσω και βάζει τους άλλους να κάνουν μηνύσεις;
(231211)




Είπαν…

«Τα ασφαλιστικά που κατατέθηκαν ήταν μια τζούφια βόμβα που σχεδιάζεται περίπου τέσσερις μήνες από συγκεκριμένα συμφέροντα και η Λουτράκι Α.Ε. εκτελεί. Αυτή που θα ανατρέψει το σκηνικό είναι η πραγματική βόμβα που θα σκάσει και γι’ αυτό ι Κώωτσης τρέχει από τώρα και δεν φτάνει…»
(231211)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗ;

ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ;

Έντονος ήταν χθες ο προβληματισμός στα στελέχη της αντιπολίτευσης για την πληροφορία που περιήλθε σε γνώση τους και η οποία αφορούσε τη διανομή επιταγών από τον αντιδήμαρχο Αγ. Θεοδώρων Δημήτρη Δέδε.
Στην αντιπολίτευση έψαχναν, αφενός να μάθουν ποιός είναι ο δωρητής των επιταγών, αφετέρου με ποιά κριτήρια και σε ποιούς μοιράσθηκαν οι συγκεκριμένες επιταγές;
Ενδεχομένως ν’ ανοίξει νέος κύκλος προβλημάτων και να δούμε μέχρι που μπορεί να φθάσει αυτή η κατάσταση;
(231211)




…ΤΟΥ ΚΩΩΤΣΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Ημέρα με την ημέρα ο δήμος Λουτρακίου διαλύεται κι εξαθλιώνεται σ’ ολόκληρη την επικράτειά του, αφού ι Κώωτσης και τα «βαλσαμωμένα πουλιά» δεν αντιδρούν κι εκτελούν εντολές για συμφέροντα που δεν υπηρετούν το Λουτράκι και τους πολίτες του, αλλά τρίτα!..

Με τις γκάφες του Κώωτση θα μας κλείσουν τη χωματερή;
Ι Κώωτσης δεν έχει αρχή και τέλος κι όπως κατ’ επανάληψη έχει αναγραφεί ο «αυτοκράτορας» έχει την αίσθηση ότι ο δήμος Λουτρακίου είναι η προσωπική του επιχείρηση και λειτουργεί με νοοτροπία αποφασίζομεν και διατάσσομεν.
Χθες, μεταφορέας (είναι γνωστό το όνομά του στο loutraki-press) είχε συλλέξει τα απόβλητα ελαιοτριβείου από το χωριό του Κώωτση, πήγαινε να τα αδειάσει στη χωματερή Λουτρακίου, συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Λουτρακίου και πήγε ι Κώωτσης να τον απελευθερώσει, ισχυριζόμενος ότι αυτός του είχε δώσει εντολή να πετάξει τα απόβλητα στη χωματερή.
Κώωτσης και «βαλσαμωμένα πουλιά» καθημερινά επιβεβαιώνουν ότι πράξεις τους και οι αποφάσεις που λαμβάνουν είναι οι πλέον επικίνδυνες για το δήμο Λουτρακίου, δεδομένου ότι αν γίνει γνωστή η παρέμβασή του αυτή στο ΥΠΕΚΑ, το πλέον σίγουρο είναι ότι θα βάλουν λουκέτο στη χωματερή και τότε θ’ αρχίσει η μεγάλη καταστροφή για το δήμο Λουτρακίου.

Χριστουγεννιάτικες ακροβασίες με ασφαλιστικά μέτρα
Ασφαλιστικά μέτρα για κακοδιαχείριση κι ενδεχομένως μη καταβολή Δώρου Χριστουγέννων στους εργαζομένους, κατέθεσε κατά της Club Hotel Loutraki S.A. η Λουτράκι Α.Ε.
Τα ασφαλιστικά μέτρα που συζητώνται στις 11:00 στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατ’ ουσίαν αποτελούν μια κίνηση εντυπωσιασμού, όπως επισημαίνει στο loutraki-press πρώην κορυφαίος κι αρκετά οξύνους θεσμικός παράγοντας, υποστηρίζοντας ότι «ελλοχεύει ο κίνδυνος η πόλη να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο».
Στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν επιτρέπεται να γίνει καμία άλλη αναφορά και καλόν είναι να αναμένεται η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.
Κανείς δεν θα πρέπει να παραβλέπει ότι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη έχει δύο όψεις και συνήθως ο επισπεύδων βλέπει μόνον τη θετική πλευρά γι’ αυτόν, μη λαμβάνοντας υπόψη και το αρνητικό ενδεχόμενο…
Κώωτση, αν σας κάνουν relance, πώς θα αποτρέψετε το colpo grosso, δεδομένου ότι σας έχουν διαβάσει και θα σας παίξουν ως η γάτα με το ποντίκι;
Κώωτση θα πεις ποιοί είναι οι δύο σύμβουλοί σου που σ’ έβαλαν να καταθέσει η Λουτράκι Α.Ε. ασφαλιστικά μέτρα;

Δεν προλαβαίνουν να συζητήσουν τον προϋπολογισμό του 2012
Από γκάφα σε γκάφα ο μεταλλαγμένος συνδυασμός Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, δεν προλαβαίνουν πλέον να συζητήσουν στο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό του 2012.
Κατά πάσα πιθανότητα, ο δήμος Λουτρακίου -λόγω της ανικανότητας και της αναποφασιστικότητας του Κώωτση και των αδύναμων να σκεφθούν «εξαπτέρυγων» και αυλικών- πρέπει να είναι ο μόνος δήμος πανελλαδικά που μεταθέτει τη συζήτηση του προϋπολογισμού μέσα στο νέο έτος.
Είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία για τα πανηγύρια κι όχι μόνον…

Κίνδυνος να χαθεί το ράλι Ακρόπολις
Έντονη είναι η φοβία στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ότι μπορεί να χαθεί το ράλι Ακρόπολις για την επόμενη τριετία, δεδομένου ότι το διεκδικούν κι άλλες πόλεις.
Αιτία, το γεγονός ότι ι Κώωτσης κρύβεται και δεν βγαίνει κατά την προσφιλή του τακτική στα τηλέφωνα, προκειμένου να συνεννοηθεί με τους φίλους του αθλήματος.
Επιπρόσθετα, αν και έχει υποσχεθεί πάρα πολλές φορές (τι πρωτότυπο;), ακόμη δεν έχει εξοφλήσει (συνήθειες είναι αυτές) τα € 12.000 που οφείλονται από τη διοργάνωση του 2011.

Κώωτση πότε θα κάνεις μελέτες για τα τρία έργα;
Πριν περίπου δύο μήνες έγινε χαμός σε δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου για την τύχη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Μετά τα όσα ευτράπελα διημείφθησαν η δημοτική αρχή δεσμεύθηκε ότι θα προχωρήσει στη διενέργεια εμπεριστατωμένης μελέτης για να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει στην αξιοποίησή του.
Σήμερα το Λουτράκι διαθέτει τρεις μεγάλες επενδύσεις -Thermal Spa, Δημοτικό Κολυμβητήριο και «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο- που παραμένουν αναξιοποίητα και η δημοτική αρχή του Κώωτση τα αντιλαμβάνεται ως τρεις «καυτές πατάτες» που έχοντας περάσει ένας χρόνος δεν ξέρει τι να τις κάνει…
(231211)
Return top