ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο αντιδήμαρχος που έχει κλείσει πολλές λακκούβες, αλλά θεωρεί τον εαυτό του κουρασμένο γιατί νομίζει ότι κτίζει τον πύργο του Άιφελ;
(041211)




Είπαν…

«Κώωτση, μάζεψε τα «εξαπτέρυγά» σου, γιατί από την πολύ μαγκιά τα έχουν κάνει κουρέλια τα καλσόν τους. Μια μαγκιά που η τιμή της δεν ξεπερνά τα € 2.000 το μήνα!»
(041211)




ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ι ΚΩΩΤΣΗ;

ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ… ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ,
Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Κώωτση, είναι γνωστό, ότι η προσφιλής σου τακτική, η φύση σου, είναι τα ψέματα κι έχεις διαζύγιο με την αλήθεια. Καμιά φορά, όμως, κάνε και κάποιο λάθος να σου ξεφύγει η ρημάδα… η αλήθεια. Δεν είναι κακό!
Βγήκες στην «πιάτσα», αλλά το ίδιο λες σε «εξαπτέρυγα» και υπηκόους ότι η συνάντηση με τον Ηλιακόπουλο ήταν τυχαία, έγινε στη συνέντευξη Τύπου του Antenna για την Metropolitan Opera κι εκεί κανονίσθηκε να συναντηθούμε μετά για καφέ;
Η πραγματικότητα είναι ότι μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, στην οποία ο γράφων δεν είχε παρευρεθεί, συνεργάτης σου τον κάλεσε στο τηλέφωνο και ρώτησε αν υπάρχει σήμερα το απόγευμα διαθέσιμος χρόνος, γιατί ι Κώωτσης θέλει να συναντηθείτε. Η απάντηση ήταν ναι και προτάθηκε να αναμένω δεύτερο τηλέφωνο για να κλεισθεί η ώρα και η τοποθεσία. Όντως έγινε και το δεύτερο τηλεφώνημα και η συνάντηση προτάθηκε σε μισή ώρα στο συγκεκριμένο καφέ εστιατόριο.

Επισημαίνεται ότι στη συνέντευξη Τύπου υπήρχε και τρίτο πρόσωπο από το δήμο Λουτρακίου, που επίσης δεν είδε να παρευρίσκεται ο γράφων εκεί. Βάλε Κώωτση, τη λάσπη στο ντουλάπι...
Είμαι πρόθυμος να συναινέσω εγγράφως στον εισαγγελέα να ανοίξει τις συνομιλίες και να διαπιστωθεί αν όντως η κλήση στις 11/10/2011 περίπου στις 15:00 η πρώτη και στις 17:15 περίπου η δεύτερη, προήλθαν από συνεργάτη σου. Επίσης, σαν "αυτοκράτορας" να δώσεις εντολή και στον ίδιο να υποβάλλει το αυτό αίτημα στον εισαγγελέα, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί από κοινού -εσύ κι εγώ, ο συνεργάτης σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση- το περιεχόμενο των δύο τηλεφωνικών επικοινωνιών, έτσι ώστε να μην προκαλείς σύγχυση στην κοινή γνώμη.

Μόνοι τους οι πολίτες θα μπορέσουν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους ποιός λέει αλήθεια και ποιός λέει ψέματα;
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα Κώωτση…
(041211)




Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΑΠΟ 14.000 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Πριν αλέκτωρ λαλήσαι… δηλαδή πριν καν προλάβει να αναγνωσθεί από τους μισούς τουλάχιστον φίλους του loutraki-press η χθεσινή ανάρτηση, έπεσαν τα τηλέφωνα, επισημαίνοντας: Αναφέρεσαι στο θα δούμε και ο κίνδυνος ότι θα χάσει το Λουτράκι.
Ζητήθηκε από το loutraki-press, ο συνομιλητής να γίνει πιο σαφής, και κατέθεσε την εμπειρία του.
«Απευθύνθηκα στη δημοτική αρχή και ειδικότερα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο τουρισμό να με πληροφορήσει πόσο είναι το κόστος του Θώδειου σταδίου για την παραχώρησή του σε επαγγελματικές ομάδες του εξωτερικού, προκειμένου να κάνουν την προετοιμασία τους, για τους άγονους τουριστικά μήνες Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος. Φυσικά, η απάντηση που πήρα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ήταν να με παραπέμψει στο διευθυντή του σταδίου»!
«Πώς θα κάνουμε τουρισμό και πώς θα αναπτύξουμε το τουριστικό προϊόν στον τόπο, όταν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν το αντιλαμβάνεται, μόνο η δημοτική αρχή μπορεί να μας το εξηγήσει…»
Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει, τόνισε ο συνομιλητής μας στο loutraki-press, να πληροφορηθεί η κοινωνία μας και οι συμπολίτες μας τι στέρησε από τον τόπο η δημοτική αρχή του Κώωτση.
«Ως επιχειρηματίας, εμπλεκόμενος στον τουριστικό κλάδο, μου ζητήθηκε από τέσσερις ομάδες της Ρωσίας Α΄ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ αυτών ΤΣΣΚΑ και Λοκομοτίβ να έρθουν στο Λουτράκι πλήρεις αποστολές. Αυτό σημαίνει μόνιμα περίπου σαράντα άτομα ανά ομάδα, να διαμείνουν στην πόλη μας και ν’ ανοίξουν κλειστά ξενοδοχεία για τρεις μήνες μέσα στον παγερό οικονομικά χειμώνα, δημιουργώντας μια κίνηση στο Λουτράκι. Μιλάμε περίπου, χοντρά - χοντρά 14.000 διανυκτερεύσεις.
»Καθ’ ότι ομάδες και προετοιμασία θα έκαναν ως τρελοί για το Thermal Spa, οπότε κι από εκεί χάθηκαν περίπου τρεις χιλιάδες επισκέψεις τους. Ακόμη τις ομάδες θα συνόδευαν τηλεοπτικά συνεργεία της χώρας, μαζί με τους διαπιστευμένους ρεπόρτερ της κάθε ομάδας. Ακόμη το Λουτράκι θα επισκέπτονταν manager και «κατάσκοποι» ομάδων προκειμένου να παρακολουθήσουν αφενός την προετοιμασία τους, αφετέρου να συγκεντρώσουν στοιχεία για κάποια αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
»Επιπρόσθετα, να σας διευκρινίσω ότι ζητήθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν στο στάδιο της προετοιμασίας, φιλικά παιχνίδια με ελληνικές ή ξένες ομάδες. Μπορείτε να φαντασθείτε πόση δωρεάν διαφήμιση έχει χάσει ο τόπος αφενός, αν συγκεκριμένες ομάδες ερχόντουσαν -που ήταν έτοιμες- και πόσα έσοδα έχασε ο τόπος αφετέρου;»
Δυστυχώς για το Λουτράκι, για τους πολίτες του, έχουμε μια δημοτική αρχή πολύ κατώτερη των περιστάσεων, που ασχολείται μόνο πώς θα βολευθούν να οικονομήσουν συγγενείς, φίλοι, συμφέροντα και δεν ασχολούνται παντελώς με την ανάπτυξη του τόπου.
Η μέχρι σήμερα πρακτική τους και το παραγόμενο αποτέλεσμα είναι σαν να προσπαθούν να «αφοπλίσουν» τον τόπο για να επακολουθήσει μοιραία η καταστροφή του.
Αυτή η ανάρτηση του loutraki-press είναι αληθής ή ψευδής Κώωτση;
Να μάθει η κοινωνία τι της προσφέρει και ποιο είναι το μόνο μέλημα της δημοτικής αρχής;
(041211)
Return top