ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ

Κώωτση τον προϋπολογισμό του 2012 της Λουτράκι Α.Ε. πότε σκέφτεσαι να τον περάσεις; Σίγουρα με την τακτική τη δική σας το 2013 και βλέπουμε;
(271211)




Είπαν…

«Στα… μουλωχτά σε γραφείο και τηλεφωνικά η πρωινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την επιλογή διοικητικού συμβουλίου για τη διεκδίκηση του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου. Ησυχία, τα παιδιά κοιμούνται…»
(271211)




ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα στις έξι το διοικητικό συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. και αναμένεται, λόγω της αποκάλυψης της επιστολής βόμβας του διαχειριστή της Club Hotel Casino Loutraki Αντώνη Στεργιώτη προς την εταιρεία του δήμου, να πέσει πολύ γέλιο με την παράσταση που θα αποπειραθεί να δώσει ο ηθοποιός Κώωτσης, αλλά ποιος θα τον πιστέψει;
Επιπρόσθετα θα συζητηθούν οι αυθαιρεσίες του Κώωτση να προχωρήσει σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και τη συνεπακόλουθη συζήτηση προσωρινής διαταγής. Ερώτημα είναι αν τα «βαλσαμωμένα πουλιά» θα κάνουν θόρυβο για να προστατέψουν τις ενέργειες του «αυτοκράτορα» τις οποίες πλέον από την πυκνότητά τους δεν μπορούμε να τις χαρακτηρίζουμε γκάφες, αλλά σχεδιασμένες και μεθοδευμένες ενέργειες που επιφέρουν την καταστροφή στα περιουσιακά στοιχεία του τόπου.
Στα θέματα ημερήσιας διάταξης πρώτο στη σειρά είναι η έγκριση κανονισμού διαχείρισης. Επισημαίνεται ότι δεν έχει δοθεί στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για να το συζητήσουν, επομένως αν ληφθεί απόφαση στο πόδι, θα είναι κοροϊδία.
Αξιοσημείωτο είναι καλόν θα ήταν να υπάρχει σε αντιπαραβολή το σχέδιο κανονισμού διαχείρισης που είχε υποβληθεί το μήνα Μάιο από τον τέως νομικό σύμβουλο της Λουτράκι Α.Ε., έγκριτο νομικό Κορίνθου Γιώργος Πέτρου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιές είναι οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο «συγγενής» κουμπάρος Δημήτρης Κονομόδης κι αν δικαιολογείται το ποσό των € 2.000. Τώρα αν λαμβάνει € 1.500 για ένα εξώδικο, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το πάρτι που έχει στήσει ι Κώωτσης σε μια εταιρεία που καταρρέει.
Υπενθυμίζεται ότι ι Κώωτσης καρατόμησε τον Γιώργο Πέτρου γιατί χρειάσθηκε λιγότερο από ένα μήνα να του υποβάλλει τον κανονισμό διαχείρισης. Το «συγγενή» - κουμπάρο αν οι αλλαγές στις οποίες έχει προβεί δεν δικαιολογούν το χρονικό διάστημα των πέντε μηνών, θα τον καρατομήσει;
Δεύτερο θέμα είναι ο ορισμός δικηγόρων που θα καταθέσουν αστικές αγωγές για ποσά που δεν αναγνωρίζονται ως δαπάνες της κοινοπραξίας και καθορισμός αμοιβής.
Σίγουρα, θα πρόκειται για απόφαση που θα ληφθεί μόνον από τα «βαλσαμωμένα πουλιά» της πλειοψηφίας με δικηγόρους των οποίων οι αμοιβές θα στραγγίξουν τη Λουτράκι Α.Ε., αν λάβει κανείς υπόψη του την αμοιβή των € 4.000 που έλαβαν για ένα εξώδικο τριακοσίων πενήντα τεσσάρων λέξεων ήσσονος σημασίας, οι Νίκος Παπαχρονόπουλος και Δημήτρης Κονομόδης.
Ζητούμενο είναι, πόσες χιλιάδες ευρώ, θα έχει κοστίσει στη Λουτράκι Α.Ε. η αίτηση κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων, καθώς επίσης και η παρουσία στη συζήτηση της προσωρινής διαταγής η αρνητική έκβαση της οποίας για εχέφρονες θεωρείτο δεδομένη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο έγκριτος νομικός Κορίνθου Περικλής Μπαλοδήμος, είχε υποβάλλει πρόταση συνεργασίας του γραφείου του με τη Λουτράκι Α.Ε. με αμοιβή € 1.450 σε μηνιαία βάση, αλλά ι Κώωτσης την απέρριψε επειδή ήταν πολύ φθηνή…
Το τρίτο θέμα, είναι η λήψη απόφασης λειτουργίας για το α΄ τρίμηνο του 2012. Τώρα ποιό είναι το θέμα και τι αφορά ι Κώωτσης το κρατάει φαίνεται μυστικό για να τους το αποκαλύψει την ώρα της συνεδρίασης.
(271211)




ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Πρωτότυπη ήταν η πρωινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας, καθ’ ότι έγινε μικτή!..
Δηλαδή, κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι παρευρίσκοντο και κάποιους άλλους τους καλούσαν τηλεφωνικά τόσο για τα ονόματα που προτείνοντο, όσο κι ως προς την υπερψήφισή τους.
Αξιοσημείωτο είναι ότι τη συνεδρίαση ανέμενε να την παρακολουθήσει ενδιαφερόμενος πολίτης, αλλά και τηλεοπτικό συνεργείο προκειμένου να τη μεταδώσει. (Την Πέμπτη να είναι παρόντα τα τηλεοπτικά συνεργεία, θα έχουν θέμα για ολόκληρο το 2012).
Πάλι καλά, αφού η δημοτική αρχή ξύπνησε να ξεκινήσει ένα θέμα το οποίο ήδη έχει τελειώσει ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός και το λιμάνι Κορίνθου από την πρώτη του νέου έτους περνάει στην κυριότητα και τον έλεγχο του δήμου Κορινθίου, λαμβανομένου υπόψη ότι το Λιμενικό Ταμείο είχε έδρα του την Κόρινθο.
Απεναντίας, το Λουτράκι που δεν διέθετε Λιμενικό Ταμείο και τα χρήματα αν και ανταποδοτικά από τον τόπο τα επωφελείτο η Κόρινθος, λόγω της αδράνειας των «βαλσαμωμένων πουλιών» του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, δεν έκαναν καμία απολύτως κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Τελικά, σήμερα το πρωί, με τη γαλοπούλα ακόμη στο στομάχι έτρεχαν και δεν έφθαναν να συγκροτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διεκδίκηση της παραλίας Λουτρακίου, έτσι ώστε να περάσει στην κυριότητα του δήμου.
Τα μέλη τελικώς που εξελέγησαν για να συμμετάσχουν στον υπό σύσταση φορέα είναι ο δήμαρχος Λουτρακίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία Γιώργος Πετρίτσης με αναπληρωματική την Εβίτα Κούτμου από την Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση, οι σύμβουλοι του μεταλλαγμένου συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω Γιώργος Δέδες και Σταυρούλα Λέζου, ένας εκπρόσωπος των πολιτών, ο επιχειρηματίας Τάκης Καλογήρου και αναμένεται να διορισθεί ένας εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου.
(271211)




ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ Ο ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ
ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ

Φαγητό σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας συνδράμοντας το κοινωνικό έργο και την κοινωνική προσφορά του ιερού ναού Παναγίας Γιάτρισσας, προσφέρει ο οικισμός Φλοίσβος Λουτρακίου.
Στο πλαίσιο αυτό, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ζητά από τους οικιστές και τους φίλους μας, για μια ακόμα φορά να στηρίξουν και αυτή την ανθρωπιστική προσπάθειά μας.
Με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς ο Φλοίσβος επισημαίνει ότι θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή και να ξεπεράσουμε και αυτές τις δυσκολίες .
Παράλληλα, απευθύνει πρόσκληση σ’ όλους τους φίλους να παρευρεθούν στις 7 Ιανουαρίου 10.30 π.μ. στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα ευλογήσει ο πατήρ Νικόλαος από την Παναγία Γιάτρισσα.
(271211)
Return top