ΚΟΥΙΖ

Σε ποιό σύμβουλό του ι Κώωτσης τελευταία φέρεται φιλικά, ενώ στην ουσία δεν έχει μάτια να τον βλέπει και αυτιά να τον ακούει;
(061211)




Είπαν…

«Πώς τα καταφέρνει ι Κώωτσης να ρίχνει λάδι στη φωτιά, να γίνονται όλα στάχτη και μετά πάνω στα αποκαΐδια να προσπαθεί να πείσει ότι είχε διαφορετικές προθέσεις;»
(061211)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ, ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Ι Κώωτσης τελευταία διαδίδει ότι έχει πρόθεση να φτιάξει μουσείο στον Ισθμό Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητάει να αξιοποιήσει ένα ακίνητο επιφανείας 2.500 - 3.000 τ.μ., το οποίο φαίνεται να είναι κατάλληλο και βρίσκεται πλησίον της Διώρυγας Κορίνθου.
Ποιό είναι το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press, ι Κώωτσης διαρρέει στην Ιάσωνος, ότι αναγκάζεται να προσφύγει σ’ αυτή την επιλογή, γιατί πιέζεται από σύμβουλό του, δεδομένου ότι το εν λόγω ακίνητο ανήκει σε μέλος της οικογένειάς του.
Κώωτση κατ’ αρχήν αυτό που κάνεις είναι πέρα για πέρα ανέντιμο, γιατί οι πληροφορίες θέλουν να μην σ’ έχει πιέσει ο εν λόγω σύμβουλός σου.
Κατά δεύτερο λόγο, ι Κώωτσης το κάνει για να μετρήσει τις αντιδράσεις των συμβούλων του και της αυλής του στην Ιάσωνος.
Κώωτση, βγες να διαψεύσεις το loutraki-press ότι λέει πάλι ψέματα…
Πάντως, η πρόταση για μουσείο είναι να γίνει από την πλευρά της Ποσειδωνίας, στον αρχαιολογικό χώρο δίπλα στον Αρχαίο Δίολκο.
(061211)




ΚΩΩΤΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ;

Επειδή οι πολίτες αδυνατούν να βρουν άκρη και λύση με τον Κώωτση, δεδομένου ότι έχουν αρχίσει πλέον να τον αντιλαμβάνονται για τα ψέματα που λέει και τις υποσχέσεις άνευ αντικρίσματος που μοιράσει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, φίλος αναγνώστης του loutraki-press, απέστειλε προς τον Κώωτση το παρακάτω ερώτημα:
«Καλημέρα σας. Έστειλα ένα ερώτημα πριν ημέρες, τι γίνεται με τα χρήματα που είχε αποφασίσει να δώσει ο δήμος Λουτρακίου σε ανέργους. Η επιτροπή ήταν να αποφασίσει στις 15 Νοεμβρίου. Ακόμη τίποτε.
Προσωπικό ενδιαφέρον δεν έχω. Άκουσα τη συζήτηση σε παράπλευρο τραπεζάκι. Έχετε κάποια πληροφόρηση επ` αυτού;»
Ποιος ασχολείται με την επιτροπή και το φορέα; (Doctor που σε σέβονται και σ’ αγαπούνε όλοι πάρε την υπόθεση πάνω σου). Αποφασίζουμε και διατάσσουμε και τα παρακάμπτουμε;.. Εμπειρία πλέον διαθέτουμε κι όχι παίζουμε…
Κάτσε να δούμε τι υποχρεώσεις έχουμε, να μετρηθούν και οι ψήφοι που θα κατοχυρώσουμε και μετά αν περισσεύει κάτι θα γίνει η μοιρασιά.
Δημοκρατικά πράγματα…
Κώωτση, τι γίνεται εδώ. Διέψευσε και σ’ αυτήν την υπόθεση το loutraki-press;
(061211)




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Σε λίγη ώρα στην Ιάσωνος θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση του Κώωτση και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου, από συγκοινωνιολόγους, για τις προδιαγραφές του έργου έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.
Επισημαίνεται ότι το team των συγκοινωνιολόγων συγκροτείται από δύο καθηγητές συγκοινωνιολόγους - πολεοδόμους - μηχανικούς του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κι ένα συγκοινωνιολόγο μαθηματικό.
Η ενημέρωση του Κώωτση και των τεχνικών υπηρεσιών, πραγματοποιείται ενόψει της συνάντησης την Πέμπτη το μεσημέρι στην ΕΡΓΟΣΕ, προκειμένου να είναι πλήρως κατατοπισμένοι τόσο ι Κώωτσης, όσο και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Λουτρακίου.
Κώωτση, μην ξεχάσεις να μας πεις ότι η σημερινή συνάντηση γίνεται ύστερα από δική σου πρωτοβουλία, γιατί ήθελες εξ’ αρχής το έργο του προαστιακού σιδηροδρόμου, αλλά σ’ εμπόδιζαν αυτοί οι κεντροαριστεροί του συνδυασμού σου, που έχεις μαζεμένους γύρω σου…
(061211)
Return top