ΚΟΥΙΖ

Ποιός επιμελείται το στολισμό της πόλης; Ι Κώωτσης ξέρει κάατι;.. Μήπως θέλεις να μας το ανακοινώσεις ο ίδιος;..
Είναι αλήθεια ή ψέματα Κώωτση; Μήπως θέλεις να το διαψεύσεις το loutraki-press για να επανορθώσει;
(081211)




Είπαν…

«Στη θυγατρική της Λουτράκι Α.Ε. που θέλει να συστήσει ι Κώωτσης, μήπως δούμε με κάποιο τρόπο μέτοχο και τον Yigal Zilkha
(081211)




SOS ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Μία από τις πλέον κρισιμότερες συνεδριάσεις στην ιστορία του διοικητικού συμβουλίου της Λουτράκι Α.Ε., πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή στις 16:00 με πάρα πολύ σοβαρά θέματα που εγκυμονούν πάρα πολλούς κινδύνους, λόγω των μέχρι σήμερα χειρισμών και της εμπειρίας που όλοι πλέον έχουμε αποκομίσει από τις πρακτικές του Κώωτση. Ζητούμενο είναι ότι δεν είναι μόνον ι Κώωτσης, αλλά και οι άνθρωποι που τον περιβάλλουν και του εισηγούνται, ο ίδιος αβασάνιστα τα εισάγει να τα κάνει πράξη με τα «βαλσαμωμένα πουλιά» να λένε χωρίς φειδώ σε όλα ναι για να μην κακοκαρδίσουν τον «αυτοκράτορα», προκειμένου να ικανοποιηθούν ενδεχομένως επιθυμίες κι επιδιώξεις τρίτων και συμφέροντα ξένα προς τα συμφέροντα της Λουτράκι Α.Ε. αυτής καθ’ εαυτής και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα.
Τα πράγματα πλέον στο δήμο Λουτρακίου και για τα συμφέροντα του γίνονται πάρα πολύ σοβαρά και είναι ώρα συναγερμού κι αντίδρασης όλων ανεξαιρέτως των υγιών δυνάμεων του τόπου.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της αυριανής συνεδρίασης είναι τα ακόλουθα:
1 Ανάθεση στο νομικό σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Γιώργο Δανόπουλο σύνταξης γνωμοδότησης σε θέματα προσλήψεων κατά παρέκκλιση του ΑΣΕΠ, καθώς επίσης κι έγκριση αμοιβής του.
Οι πληροφορίες του loutraki-press θέλουν ι Κώωτσης να έχει παραλάβει ήδη τη γνωμοδότηση η οποία είναι θετική κι όλοι τους βρίσκονται επί ποδός προκειμένου ν’ αρχίσει το πάρτι των προσλήψεων συγγενών και φίλων, λαμβανομένου υπόψη ότι στη Λουτράκι Α.Ε. υπάρχουν ήδη τρεις συγγενείς. Ο καθένας θα πρέπει να αναλογισθεί τι πρόκειται να επακολουθήσει με τη γνωμοδότηση που κρατάει στα χέρια του ι Κώωτσης.
Υπενθυμίζεται ότι ι Κώωτσης επιχειρούσε σε μια εταιρεία που κατέρρεε να διορίσει εννέα άτομα με μισθό € 5.000 ο καθένας, αλλά τελικά δεν τον άφησαν ούτε καν να φέρει το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο. Στη συνέχεια είχε υποχωρήσει στους πέντε, έγινε η ψευδής ανάρτηση στο «διαύγεια» ότι οι προσλήψεις είχαν γίνει μέσω ΑΣΕΠ, τελικά ενόψει επικείμενων καταγγελιών αναγκάσθηκαν να κατεβάσουν την ανάρτηση και να ακυρώσουν την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.
2 Λήψη απόφασης για τη σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.
- σύνταξη κι έγκριση του καταστατικού της,
- έγκριση μεταφοράς του υπάρχοντος προσωπικού της Λουτράκι Α.Ε. στην υπό σύσταση εταιρεία,
- έγκριση εκχώρησης της χρήσης κι εκμετάλλευσης του Thermal Spa Λουτρακίου και του «Αλεξάνδρειου» Συνεδριακού Κέντρου στην υπό σύσταση εταιρεία.
Κώωτση, έχεις αναλάβει τη Λουτράκι Α.Ε. σχεδόν ένδεκα μήνες και δεν έχεις φέρει ακόμη προς ψήφιση στο διοικητικό συμβούλιο τον κανονισμό λειτουργίας της εταιρείας. Ωστόσο, γι’ αυτό το λόγο καρατόμησες κι άφησες την εταιρεία χωρίς νομικό σύμβουλο, προκειμένου να δώσεις € 2.000 στο «συγγενή» - κουμπάρο σου Δημήτρη Κονομόδη να τον επεξεργασθεί. Αν κι έχουν παρέλθει πέντε ολόκληροι μήνες δεν έχει υποβληθεί στο σώμα προς συζήτηση και ψήφιση τίποτε.
Τελικά, Κώωτση, ποιός δουλεύει ποιόν σ’ αυτόν τον τόπο;
Με διαδικασίες κατεπείγοντος εμφανίζεις προφανώς από αντιγραφή καταστατικά άλλων εταιρειών, έρχεσαι να τα περάσεις στο πόδι και θέλεις να συστήσεις νέα θυγατρική εταιρεία;

Τι το έχετε περάσει όλοι μαζί το δήμο Λουτρακίου;
Κάποια μπανανία;
Ακόμη και η Ζουαζουλάνδη σέβεται και τηρεί τους τύπους και τα προσχήματα.
3 Λήψη απόφασης για υποβολή αιτήματος στη γενική συνέλευση τροποποίησης του άρθρου 2 §11 & §12 που αφορούν το σκοπό λειτουργίας της εταιρείας, καθώς επίσης και τροποποίηση του άρθρου 36α.
Ποιός είναι ο λόγος αλήθεια και ποιές σκοπιμότητες προετοιμάζεσθε να εξυπηρετηθούν με την τροποποίηση του άρθρου 2 που εισάγεται προς συζήτηση που αφορά το σκοπό λειτουργίας της Λουτράκι Α.Ε.;

Μήπως προσανατολίζεσθε να την μετατρέψετε σε Hold Company;
Είναι πολύ επικίνδυνα τα παιχνίδια που ξεκινάτε να παίξετε και ειδικότερα για τα προσόντα και τις γνώσεις σας με πιο επίφοβο να φέρετε την καταστροφή, όπως επισημαίνουν οικονομικοί κύκλοι που ερωτήθηκαν από το loutraki-press και διαθέτουν ίδια γνώση κι άποψη για σας…
4 Λήψη απόφασης για τη μεταβίβαση μίας μετοχής της Λουτράκι Α.Ε. σε ιδιώτη.
Επειδή τα προηγούμενα χρόνια ι Κώωτσης ήταν απών από τις διαδικασίες στο δήμο Λουτρακίου, και προφανώς το συγκεκριμένο θέμα το βρήκες μπροστά του με την ανάληψη των καθηκόντων του, το πιο ορθόν κι ενδεδειγμένον είναι όπως είχε συζητηθεί, η μία μετοχή να συνοδεύει τον εκάστοτε πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, οπότε δεν θα επαναληφθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εξ’ υπαιτιότητάς σας, με τον Παύλο Μίχα που δεν είχε καμία απολύτως ευθύνη.
5 Λήψη απόφασης για σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης για:
- σύσταση θυγατρικής εταιρείας της Λουτράκι Α.Ε.,
- έγκριση καταστατικού της υπό σύσταση θυγατρικής εταιρείας,
- τροποποίηση του άρθρου 2 §11 & §12 που αφορούν το σκοπό λειτουργίας της εταιρείας, καθώς επίσης και τροποποίηση του άρθρου 36α,
- έγκριση μεταβίβασης μίας μετοχής σε ιδιώτη.
Κώωτση, βασίζεσαι στα «βαλσαμωμένα πουλιά» και είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις τις εν κρυπτώ προθέσεις και σχεδιασμούς σου με απόφαση διοικητικού συμβουλίου, για να τα παραπέμψεις όλα σε έκτακτη και κατεπείγουσα γενική συνέλευση, χωρίς να έχει προηγηθεί ενδελεχής ενημέρωση και προετοιμασία; Άκρως δημοκρατικότατες λειτουργίες, σε καθεστώς αποφασίζομεν και διατάσσομεν…
Αυτό είναι η διαφάνεια των προεκλογικών σου εξαγγελιών;
6 Λήψη απόφασης για παράταση του χρόνου αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Λουτράκι Α.Ε.
Ο λόγος απλός. Ι Κώωτσης με τους συνεργάτες του απολαμβάνουν τον ύπνο του δικαίου και ασχολούνται πώς θα προσδέσουν τη Λουτράκι Α,Ε. στο άρμα συμφερόντων ξένων προς τα συμφέροντα της εταιρείας και του δήμου Λουτρακίου γενικότερα. Πέρασε από την οκνηρία το τρίμηνο, έχουν παρέλθει οι προθεσμίες και τώρα θέλουν παράταση να προλάβουν να μην πέσει στο γκρεμό η εταιρεία…
7 Λήψη απόφασης ορισμού ημερομηνίας μεταφοράς από τη Μ. Αλεξάνδρου 2 στην Γ. Λέκκα 24 των διοικητικών υπηρεσιών της Λουτράκι Α.Ε.
Μια ενέργεια επιπόλαιη και χωρίς νόημα, δεδομένου ότι οι λειτουργικοί χώροι στο Thermal Spa Λουτρακίου επιβάλλεται να αξιοποιηθούν στο έπακρο με δράσεις και υπηρεσίες που εντάσσονται στο πλέγμα του θερμαλισμού και της χαλάρωσης. Ποιος να τα σκεφθεί αυτά όμως;
8 Ενημέρωση για τη συμπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκό σύστημα στο Thermal Spa Λουτρακίου κι εγκατάστασης έτερου φωτοβολταϊκού συστήματος στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο.
Κάλιο αργά παρά ποτέ. Μετά έντεκα μήνες στη διοίκηση ήλθε και η... φώτηση.
9 Λήψη απόφασης για κατ’ αρχήν πρόσκληση ενδιαφέροντος μίσθωσης των χώρων εστίασης παρασκευής εδεσμάτων στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο με τη διαδικασία της αξιολόγησης.
Αυτή η πρωτοβουλία είχε αναληφθεί πριν ξεκινήσουν οι παραστάσεις της Metropolitan Opera και δεν τελεσφόρησε, ενώ με κάποια διαδικασία έχει αναλάβει κάποιος αυτή τη δραστηριότητα.

Το θέμα έρχεται προς συζήτηση εκ των υστέρων για να νομιμοποιηθεί ένα αυθαίρετο γεγονός;
(081211)




ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΣΕ

Στην Αθήνα, στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 13:00 η προγραμματισμένη συνάντηση - ενημέρωση του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη και των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου, προκειμένου το έργο να μπει στις ράγες υλοποιήσεώς του.
Πρόκειται για μια συνάντηση που έχει δρομολογηθεί και κλεισθεί από τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι Δημήτρης Καραπατάς, στην οποία θα συμμετέχουν ως οικοδεσπότης και κατασκευαστής του έργου ο πρόεδρος και διευθύνων συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ Ιωάννης Πετρόπουλος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, ο καθηγητής συγκοινωνιολόγος - πολεοδόμος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θάνος Βλαστός, ο συγκοινωνιολόγος - μαθηματικός Γιώργος Νάθενας, ο οποίος σημειωτέον είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του ρυθμιστικού σχεδίου για την πόλη της Αθήνας και ο συγκοινωνιολόγος πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού συλλόγου ΕΠΙΒΑΤΗΣ Νάσος Κόκκινος.
Το δήμαρχο Λουτρακίου εκτός απροόπτου θα συνοδεύει ο διευθυντής Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου Μάνος Μαυρογόνατος, ενώ θα παρίσταται ακόμη ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλος Παύλου και το μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Παρασκευάς Παύλου. Ακόμη θα παρίσταται ως εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της αντιπεριφέρειας.
Έχει πλέον ξεκινήσει ο κύκλος των τελικών συναντήσεων προκειμένου να δρομολογηθούν και να επισπευσθούν οι μελέτες του έργου για να ενταχθεί στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ.
(081211)




Ι ΚΩΩΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ

Κατά τον καπετάνιο και το πλήρωμα λέει ο θυμόσοφος λαός μας κι όπως είναι φυσικό ότι συμβαίνει στο κέντρο της δημοτικής αρχής, αυτό να μεταδίδεται ως κολλητικό νόσημα και στους δορυφόρους του δήμου, τις δημοτικές κοινότητες.
Το σύμπτωμα: Τρέχουμε και δεν φθάνουμε πίσω από τις εξελίξεις την ενάτη ώρα για να αντιμετωπίσουμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε προγραμματισμένα, μεθοδικά και νοικοκυρεμένα.
Αυτό άλλωστε είναι το δόγμα Κώωτση. Είναι κατ’ εξοχήν μία από τις παθογένειες της δημοτικής αρχής, για τις οποίες ι Κώωτσης έχει κατηγορηθεί πάρα πολλές φορές στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου να προσπαθεί στο και πέντε να πάρει απόφαση για θέματα, τα οποία θα μπορούσε να έχει λύσει, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα.
Η ανακοίνωση της δημοτικής κοινότητας Αγ. Θεοδώρων για την πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης σήμερα πρωί στις 10:00 του δημοτικού της συμβουλίου είναι χαρακτηριστική, δεδομένου ότι για να υπήρχε πρόβλημα το θέμα έπρεπε να είναι έκτακτο. Ωστόσο, το έκτακτο της συνεδρίασης ζητείται για ένα θέμα ρουτίνας και προγραμματισμού, αφορά τον προσδιορισμό και καθορισμό διαφόρων τελών για το έτος 2012, δείχνοντας ότι το πρόβλημα ξεκινάει από το κεφάλι και κατεβαίνει… στο σώμα.
Καλούν δε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σε ώρα που ταυτόχρονα έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, επικαλούμενοι της συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2012.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
1 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Καθαριότητας ,Φωτισμού και Δημοτικού Φόρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
2 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Υδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
3 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) της Δημοτικής Κοινότητας για το έτος 2012.
4 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη του τέλους απλής χρήσης αιγιαλού ,για τον χώρο εμπρός των όμορων επιχειρήσεων (κάμπινγκ ή Κέντρα αναψυχής) που βρίσκονται στα όρια της διοικητικής περιφέρειας της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
5 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη τελών Διαφήμισης της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
6 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Ύδρευσης σε ασκούντες εμπορία ύδατος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
7 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών Πεζοδρομίων και Κοινοχρήστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
8 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη του Τέλους Διαμονής Παρεπιδημούντων της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
9 Υποβολή πρότασης προς το Δ.Σ. περί αναπροσαρμογής ή μη των τελών και δικαιωμάτων του Νέου Νεκροταφείου της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2012.
(081211)




ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΛΩΝΩΝ

Οδηγίες προς… ναυτιλλόμενους για όσους υλοτομούν, εμπορεύονται, εισάγουν χριστουγεννιάτικα δένδρα και καλλωπιστικούς κλώνους διαφόρων δασικών ειδών για το στολισμό των Χριστουγέννων, δίνει το δασαρχείο Κορίνθου.πρέπει να γνωρίζουν και να εφαρμόσουν τα παρακάτω:
Η μεταφορά και η διάθεση των Χριστουγεννιάτικων δένδρων υλοτομημένων ή μεταφυτευμένων μέσα σε γλάστρες κλπ. και καλλωπιστικών κλώνων επιτρέπεται από 1.12.2011 και μέχρι 24.12.2011.
Για να είναι νόμιμη η κατοχή και η εμπορία θα πρέπει σε κάθε χριστουγεννιάτικο δένδρο είτε είναι κομμένο, είτε είναι μεταφυτεμένο σε γλάστρα κλπ. να είναι δεμένη κοντά στην κορυφή του με σύρμα ειδική μολυβδοσφραγίδα της Δασικής Υπηρεσίας της περιοχής προέλευσης και στο κάτω μέρος του κορμού εκεί δηλαδή που έχουν κοπεί, να είναι σφραγισμένα με μια ειδική δασική σφύρα (ίχνος ανάγλυφο) με χρώμα. Ίδια μολυβδοσφραγίδα θα πρέπει να είναι δεμένη και στα δέματα με τους καλλωπιστικούς κλώνους μυρτιάς ή κουμαριάς κλπ.
Επισημαίνουμε στα καταστήματα ή μάντρες που θα διαθέσουν Χριστουγεννιάτικα δένδρα, που προέρχονται από άλλες χώρες (εισαγωγής) οποιουδήποτε είδους, θα πρέπει υποχρεωτικά εκτός των άλλων πιστοποιητικών νόμιμης διάθεσης και εμπορίας, να είναι εφοδιασμένοι, για αυτά τα είδη, με την ειδική Άδεια Εισαγωγής και Εμπορίας της διεθνούς σύμβασης «CITES».
Εννοείται ότι στις περιπτώσεις που τα διατιθέμενα δενδρύλλια ή άλλα προϊόντα δεν συνοδεύονται από τα παραπάνω πιστοποιητικά, θα κατάσχονται αμέσως και εναντίον του κατόχου τους, υλοτόμου, μεταφορέα ή διαθέτη θα συντάσσεται σχετική δικογραφία. Ζητούμε από όλους τους πολίτες να εφαρμόσουν τα παραπάνω και να μας ενημερώσουν για τυχόν περιπτώσεις παράνομης υλοτομίας και διάθεσης.
Τέλος, ευχόμαστε σε όλους σας ευτυχισμένα Χριστούγεννα .
(081211)
Return top