ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




ΚΟΥΙΖ

Ποιός είναι ο σύμβουλος που προς το παρόν τον ανέχεται, γιατί τον κατευθύνει και του δίνει οδηγίες, ενώ κατά νου έχει, όπως άλλωστε το λέει στους διαδρόμους της Ιάσωνος, να τον καρατομήσει;
(051211)




Είπαν…

«Ι Κώωτσης έχει έρθει σε ρήξη ακόμη και με την οικογενειακή του φίλη και του σηκώνει τη φωνούλα της. Βέβαια, η ίδια όταν βλέπει να πηγαινοέρχονται πεντοχίλιαρα και ικανοποιεί άλλες υποσχέσεις σε συγγενείς και φίλους κι αυτήν την αφήνει αμανάτι, τι περιμένατε να γίνει;»
(051211)




ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΩΩΤΣΗ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο του Κώωτση.
Ο «αυτοκράτορας» έχει δώσει εντολή να είναι όλοι οι αυλικοί και οι υπήκοοι απόψε στις 8 το βράδυ στο δημαρχείο.
Λέγεται ότι θέλει να τους μιλήσει για την πρόθεσή του να μειώσει τα δημοτικά τέλη κι ότι είναι εντελώς συμπτωματικό που επέλεξε τη Λίμνη Βουλιαγμένης (ταβέρνα εξαδέλφου Κώστα Δόσχορη) και Ισθμός (επιχείρηση οικογένειας εκλεκτού συμβούλου Δημήτρη Πέτρου).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ι Κώωτσης λέγεται ότι θα περάσει στην αντεπίθεση και θα επιδείξει πυγμή να καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο «αυτοκράτορας, ποιός αποφασίζει και ποιός διατάζει σ’ αυτόν τον τόπο».
Το ζητούμενο είναι αν θα του έχουν κάνει προηγουμένως μάθημα όπως του κάνουν για να πάει στο διαχειριστικό συμβούλιο, δεν τα καταλαβαίνει και του τα γράφουν, τουλάχιστον για να τα διαβάσει. Σήμερα Κώωτση, ποιός θα στα γράψει;
Τα σαΐνια του επικοινωνιακού επιτελείου;
Σύμφωνα πάντως και μ’ άλλες πληροφορίες του loutraki-press, ι Κώωτσης, λέγεται ότι είναι έτοιμος να πουλήσει τρελίτσα στους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω, ότι ήταν αυτός που θα φέρει στο Λουτράκι τον προαστιακό σιδηρόδρομο.
Φυσικά, μ’ αυτό που θα πει θα τους στείλει αδιάβαστους και για χαρακίρι, γιατί το δόγμα Κώωτση είναι σταθμός του προαστιακού στη θέση Βασιλόπουλος, άσχετα αν προεκλογικά εξήγγειλε τον προαστιακό κι έπαιζε με το υποσυνείδητο της κοινής γνώμης.
(051211)
Return top