ΚΟΥΙΖ

Γιατί δεν ήταν
ο «αυτοκράτορας» στην τελετή παράδοσης των λιμανιών που έγινε χθες στην Κόρινθο;
(301211)




Είπαν…

«Όταν ι Κώωτσης λέει ψέματα με τόση ευκολία και καταγράφονται σε πρακτικά, μπορεί να φαντασθεί ο καθένας τι τερατολογίες θα λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις; Επάξια του ανήκει ο τίτλος του σύγχρονου "βαρόνου Μινχάουζεν" στο Λουτράκι.»
(301211)




Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑ
ΨΕΜΑΤΑ, ΚΩΩΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΤΑΓΩΝ

Άλλη μία τερατολογία εκστόμισε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, ι Κώωτσης για να συγκινήσει τα πλήθη με το γνωστό σπαραξικάρδιο ύφος του.
Ι Κώωτσης, χωρίς αιδώ -ποιος την έχασε για να τη βρει;- ισχυρίσθηκε ότι ο Παναγιώτης Παλαιολόγος πήγε και του ζήτησε συγνώμη για ότι έγινε.
Το loutraki-press σήμερα το πρωί απευθύνθηκε τηλεφωνικά στον Παναγιώτη Παλαιολόγο, του έθεσε υπόψη τους ισχυρισμούς του Κώωτση και φυσικά ο άνθρωπος δεν πίστευε στ’ αυτιά του.
Εξοργισμένος για τα ασύστολα ψεύδη του Κώωτση δήλωσε στο loutraki-press: «Κατ’ αρχήν δεν ζήτησα καμία συγνώμη. Κατά δεύτερο λόγο δεν έγινε καμία αναφορά για την υπόθεση των επιταγών. Αν θεωρεί το "χρόνια πολλά" που του είπα ως πολιτισμένος άνθρωπος ένδειξη μεταμέλειας ή συγνώμη, τότε τι να πει κανείς; Δεν αναιρώ και δεν αφαιρώ ούτε λέξη για όσα έχω πει για τη γνωστή υπόθεση των δύο επιταγών. Η παρουσία μου στο δημαρχείο ήταν για άλλο λόγο και συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι γνωρίζουν το λόγο της επίσκεψής μου».
Αξίζει να επισημανθεί, ότι ι Κώωτσης τερατολογίες κατά του Παναγιώτη Παλαιολόγου, έλεγε στο γράφοντα στη συνάντηση στον καφέ της Αθήνας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ελήφθησαν υπόψη όσα έλεγε, γιατί ήταν αδύνατον να γίνουν πιστευτά όσα ισχυριζόταν.
Πάντως, καλόν θα είναι όποιος διαθέτει το ηχογραφημένο της συνάντησης, να στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα και ο γράφων αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δημοσιοποίησή του, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει και τον αποστολέα. Κι αυτό, γιατί έχουν ενδιαφέρον οι τερατολογίες που συνέθεσε για να μπορέσει να πείσει!

(301211)




ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΩΤΣΗ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ


Η τρικυμία εν κρανίω που έχει ι Κώωτσης, συμβάλλει να μην έχει στα λεγόμενα και τα πεπραγμένα του, αρχή, μέση και τέλος.
Άλλο ένα θέμα που απασχόλησε τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου, στο οποίο επίσης επιβεβαίωσε τα blogs για τα οποία είχε συστήσει στους δημοτικούς συμβούλους να μη τα διαβάζουν, ήταν η υπόθεση των επιταγών για την ενίσχυση των απόρων τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων προκειμένου αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας να βιώσουν λίγο διαφορετικά από το καθημερινό τους δράμα.
Κατ’ αρχήν αντιδρώντας στο κρύο πιάτο του παντελούς και ισοπεδωτικού εξευτελισμού του που του επεφύλασσε ο Αντώνης Στεργιώτης, παίζοντας κι αδιαφορώντας με το δράμα που βιώνουν οι αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας, δεν ενέδωσε να στείλει τα 125 ονόματα των πλέον αναξιοπαθούντων συμπολιτών του για να μπορέσουν να πάρουν μια ανάσα μέσα στις εορτές.
Έκανε το καπρίτσιο του, εκδικούμενος στην ουσία αναξιοπαθούντες, προφασιζόμενος ότι δεν δημοσιοποιεί τα ονόματά τους, όταν εκλεκτός του σύμβουλος, που του περισσεύει το μυαλό, κυκλοφορούσε με λίστα 29 απόρων και ήταν στη διάθεση του καθενός να την αναγνώσει.

Είναι μοναδική επιτυχία να διαψεύδεις τον εαυτό σου
Στην αναφορά του ι Κώωτσης για το θέμα των επιταγών ισχυρίσθηκε ότι χάρις στην παρέμβασή του εξασφαλίσθηκαν άλλες πέντε χιλιάδες ευρώ πρόσθετα στην αρχική προσφορά της Motor Oil, γεγονός που μεταφράζεται με διανομή πρόσθετων εκατό επιταγών.
Στη συνέχεια του λόγου του ι Κώωτσης ισχυρίσθηκε ότι ο δήμαρχος δεν ασχολείται με το θέμα των επιταγών -όπως με τις δύο επιταγές του Παναγιώτη Παλαιολόγου;- ούτε μπαίνει στη διαδικασία να ζητάει χρήματα, ρίχνοντας τα βέλη του κατά της Μαρίας Πρωτοπαππά που είχε αιτηθεί χρήματα από τη Motor Oil τόσο για τη θέρμανση σχολείων, όσο και για τη θέρμανση του νερού στη μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου και φυσικά όχι για να εντυπωσιάσει τα πλήθη κατά την προσφιλή τακτική του Κώωτση.
Ένα ερώτημα που προκύπτει, πέραν της λίστας που διακινούσε και διέσυρε με τα εικοσιεννέα ονόματα απόρων ο… εμπνευσμένος σύμβουλός του, είναι αν ασχολήθηκαν με την ενημέρωση για αναζήτηση ενδιαφερομένων, αναρτώντας σχετική ανακοίνωση σε χώρους που συναθροίζονται αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας.
Επισημαίνεται ότι σε εκείνη την προσπάθεια για καταγραφή απόρων, ο… εμπνευσμένος με πολύ μυαλό εκλεκτός σύμβουλος του Κώωτση παρουσίασε ως απόρους 1 από τα Ίσθμια, 7 από τους Αγ. Θεοδώρους,30 από το Λουτράκι και περισσότεροι από 100 από την Περαχώρα. Μπράβο Κώωτση με το σύμβουλό σου.
Για την ιστορία, οι προερχόμενες επιταγές από τη Motor Oil, δόθηκαν στα χέρια των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων σε Αγ. Θεοδώρους 100, στα Ίσθμια 80 και στο Λουτράκι τις 400 επιταγές διένειμε η διαδημοτική επιτροπή με τις λίστες που είχαν καταρτησθεί.
(301211)
Return top